UEFA | Yorumsuz..

Yaşattıklarınız adına teşekkürler çocuklar. Biz yapacak yorum bulamıyoruz, buyrun yorum sizin. Analize falan da gerek yok, herşey ortada zaten. Nasıl olsa daha herşey için çok zamanımız var. Bu gece rahat uyuyun hepiniz. Ay başı geldi nasıl olsa, hesaplarınızı kontrol ederken profesyonel olursunuz. Sahada olmadığınız kadar hemde.. Teşekkürler.

32 yorum:

  1. Öle demeyin ama AVrupa Ligine gidemeden kriterine uyduk..
    Ne o trsnfer yapacanda masraf.. Sonra Avrupa maçları.. Ekstra prim verecen yol masrafları filn.. Bakın kendi içimizde kriterlere uyduk en büyük başarı.. Ligde de bir kriter açsalarda ilk 10 için ona da uysak.. Ahh ne güzel olur.. Hea bu arada şirketleştik birde.. 500M dolar değerinde.. O kadar iyiyizki Avrupa maçına çıkmadan önce bugün biz şirketleştik bu maça çıkmadan bizi Avrupa'ya gönderin diye teklif ettik ama UEFA yemedi şirket filan..

    Yeni ekmek kapısı olarak da önümüzdeki günlerde Ali Turan Serdar'ı satarak kulüp başarısı elde edicekmişiz.. Bedava ultra süper oyuncuları alıp kulübe kritere uydurma yönünden soktukları kazığı bir daha sokacaklarmış..

    YanıtlaSil
  2. Yönetimede büyük teşekkürler.

    Rijkaard bugünkü demecinden sonra Servet, hakan, Mustafa ve Arda'ya bir daha forma verirse sözlerini yemiş olur. umarım bu oyuncular lig sonuna kadar forma yüzü göremez.

    YanıtlaSil
  3. Bu takımı buraya getiren tek kişi sayın adnan polat. Biz transfer yapacağız, taraftarımız emin olsun bilmem ne gibi laflardan cidden sıkıldık. PAOK takımı bizim rakibimiz olsaydı en az 5 atardı. Rijkaard'a sonuna kadar sahip çıkıyorum. Adam elano yu kadroya almayarak gönderme yapıyor. Bu hafta da büyük ihtimal es es e yenilecez. BİZ SIKILDIK SİZDEN. SİZ DAHA SIKILMADINIZ MI?

    YanıtlaSil
  4. ah be cimbomum. yine boynumuz bükük. alıştık gerçi kaç senedir. ama bu kadar kötüsü hiç olmamıştı. koskoca galatasaray mahalleden adam toplanmış halı sahaya gidilmiş gibi oynuyor.gerçi suç bu profesyonel olmayanlarda değil onları halı sahaya çağıranlarda. bakın nolur şu takımdan ali turanı, mustafa sarpı, hakan baltayı, serveti, barışı, serdar özkanı gönderin. nolur yaa. daha ne olması gerekiyor acaba bunların gitmesi için. bırakın a2 den çocuklar oynasın. yeniliyosak bari bizim çocuklarla yenilelim nolur yaaa

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler herkese, sağolun varolun.

    Serdar Özkan he :))))) Pino he :))

    YanıtlaSil
  6. olacak is degil boyle bir takima karsi bile varlik gosteremiyoruz.
    gerci bir onceki turda elenmemiz gerekiyordu, penalti kirmizi kart olmasaydi Belgrad ta elenmistik.
    ciddi sekilde kohnelesmis futbolculari bu hafta icinde elden cikartmak ve genclere el vermemiz gerekiyor.
    Allah bu basarilari bize yasatan baskanimiz ve kankasini basimizdan eksik etmesin.
    Ayrica mumkunse bu saatten sonra transfer yapmasinlar nasil olsa 6. veya 7. bitirecegiz ligi

    YanıtlaSil
  7. Kimse de demesin daha transfere gerek yok.. Sanki bunlar bugün Misimovic olsa EUFA kupasını alacaklardı.. Şimdi daha da iyisi lazım.. Tek çare lig.. Ş.L katılması lazım takımın. AVrupadan daha büyük gelir geliyor belkide Türkiye Liginden.. Esas şimdi transfere ihtiyaç Esas şimdi daha fazla para ödeyecekler..

    YanıtlaSil
  8. Bir de açıklama yapıyorlarmış şimdi "Bu sene Avrupa'da olmayacağımız için transferi kapattık, bir daha ki yaz için şimdiden transfer çalışmalarına başladık"

    Gel de sinir krizi geçirme.

    YanıtlaSil
  9. Bize yaşattıkların için teşekkürler Adnan Polat!Başka söze de gerek yok!
    Forever Rijkaard!

    YanıtlaSil
  10. sigara paketlerinde hakanbalta nın saskın fotosuyla beraber " sigara avrupa da turdan eder " seklinde uyarı olmalı..!
    eger biz taraftar olarak bir değişim istiyorsak bu oyunculara bir daha formayı giydirtmemek için elimizden geleni yapmalıyız.Ha bu arada Adnan Sezgin i gorevinden etmezsek de yuhhhhhhhhhhhh olsun bizim 25 mil taraftarımıza..!!!!

    YanıtlaSil
  11. Kenarda Xavi,Gerard,Fabregas,Evra,Ramos filan oturmadığından; "niye oyuncu değiştirmiyo?" diye hocaya sallamak kendini kandırmak olur.En kalitesiz defans hattı ve en kalitesiz ortasaha bizde.Hücum hattında Baros,Kewell,Arda filan da olmasa gol atabileceğimiz yok.(sakın milli takımın defansı geyiğine girmeyin milli takımın da defansda ne kadar zayıf olduğunu biliyoruz.)

    Sadece İki tane bek,iki tane ortasaha bir tane forvet alsalardı bir şeyler bekleyebilirdik takımdan.Artık elendiğimiz için ona da gerek kalmadı.Buna da en çok kasadan para çıkacak diye ödü patlayan Mehmet Helvacı ve aman kaliteli oyuncu transfer ederiz diye korkan Adnan Sezgin sevinecektir.Çünkü artık gerek kalmadı.

    Eskişehirspor maçından sonra gözümüzü boyamak için Rijkaardı kovarlar.Sanki suçun hepsi onunmuş gibi.Taraftar da sanki hoca kovulunca takım çıkışa geçecekmiş gibi sevinir.Sonrası aynı tas aynı hamam.Divan kurulu toplanıp Adnanlardan yönetimi arındırmadıkça fazla büyük başarılar beklememeli.

    Transfer yapmıyacaksak Rijkaard'ı tutmanın bir anlamı yok tazminatını verip bu takımı oluşturan tüm kazmaları kullanarak en azından takımı ligde ikinciliğe oynatacak bir hoca getirmeliler.

    YanıtlaSil
  12. teşşekürler hakan balta .. sana ve göğsüne

    YanıtlaSil
  13. Bugünkü takımda birtane gerçek galatasaraylı var onunda ruhu yok, takımın ruhu yok, sakatları parayla alıyosun nerde boş beleş oyuncu varsa topluyosun galatasaray forması altında oynatiyosun ben senin yönetim anlayışınında transfer anlayışınında ta dibine vurayım adnan polat.
    Transfer senin neyine pinokyo adnan. Güzelim takımı bu hallere getirenleride allah bildiği gibi yapsın!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  14. Arda bitmiş. Arda özel hayatını futboluna yansıtıyor diyeeceğimde ortada futbolu yok ki. Sahada top kaptırmaktan, rakipi 12 kişi yapmaktan başka hiçbirşey yapmıyor.

    Balta. Futbolcumuydu ki ? Onun hatasına turu kaçırdık daha ne olsun.

    Ali Turan ne desem bilmiyorum kafası yarıldıktan sonra azıcık olan futbolunuda kaybetti.

    Aydın keşke daha önce fırsat verilmiş olsaydı.

    Baros yapabileceği birşey yoktu. Ne bir orta ne bir duran top.

    Adnan Polat 2012 kriterleri, avrupaya gidemeyiz bahaneleriyle takıma hiçbirşey yapmadı. Keitayı sattırdı yerine gitti pino yu aldırttı. Topal gitti yerine cana geldi. Santos pahalı diye alınmadı. Geçen sene düşüşe geçen takıma hiçbir takviye yapmadı.

    Rijkaart adam gibi adam. 1 un ile 100 kilo pilav yaptırılmaya çalışılıyor. Defansa takfiye istediğini yönetimin bunu gerçekleştirmediğini söyledi. Kariyerini bok ettikleri için şahsım adına özür dilerim Frank Rijkaart.

    ve Tüm futbolcularımıza minnettarım bzi bu kadar boktan duruma düşürdükleri ve karşılarındaki 3. derece takıma elendikleri, ruhsuzlukları için. Tebrikler çocuklar. Sizinle gurur duyorum.

    YanıtlaSil
  15. @Srk

    bnde sana şahsım adıma teşekkür ederim .. bu kadar güzel özetlenebilirdi durumumuz ... keşke arda turan milli takımda oynadğı futbolun 100000000000000000 de 1 ini bizde oynasaydıda şu maçta bi uzun pas harici bşi yapabilseydi

    YanıtlaSil
  16. Eger Adamsan cik shesap ver ADNAN POLAT
    Geldigin günden beri sakatliklarla bogusuyor su takim ve sen bunlarin arkasina siginiyorsun.

    Simdi sucu Rijkaard´a bulmayin sifir hata ile cikardi kadroyu ama sahadakiler 1-2 kisi haric zorla oynatiliyormus gibiydi....

    YanıtlaSil
  17. Artık Rijkaard Arda, Balta gibi yeniçeri ocağı üyelerini kadro dışı bırakmalıdır. Bunun yerine Musa, Emre Çolak, Cumhur gibi gençler oynamalı. Kadroda revizyon yapmalı.

    YanıtlaSil
  18. Yaa abi bu takımda Rijkaard hariç herkes suçlu.En başında çok sevdiğim Adnan Polat suçlu.Ne desek ne yapsak boş.Şimdi bu takıma hangi oyuncu gelecek ve bu takıma kim ne yapacak.Oyun yok bişi yok.Gol atıyoruz 2 dak sonra saçma sapan hatalardan gol yiyoruz.Sevinçle hüzün bir arada olabilir mi ya ama bu takım bu gece bize bunu yaşattı.Tebrik ederim Galatasaray'ın gelip geçici futbolcuları.Yıllarca kahrolsak dertten kederden bilsekki kellemiz kopar bedenden aşkımız harbiden hemde derinden asla vazgeçmeyiz bu sevdadan..

    YanıtlaSil
  19. bizler ne ARDA ya nede TRANSFER e asigiz, isterse sirf INAMOTO lar oynasin, bizler GS nin asil taraftarlariyiz. bizleriki 14 yil sampiyonluk hasretiyle yanmisiz, herseye eyvallah ama ruhsuzluga, sahada yeni damatlar gibi, gelincikler gibi gezinen sengin süpelerine tahammülümüz yok arkadas. bu takim aylarca para almadan sampiyon oldu!!!!!!

    YanıtlaSil
  20. @Srk
    Bizim söylüyeceklerimizi sen özetledin kardeşim.BAşka ne söylüyelim ki..

    YanıtlaSil
  21. @Mehmet
    Noktasından virgülüne herşeye katılıyorum.Yani ne diyeceğimizi şaşırdık artık.Yinede Rijkaard kalsın taraftarıyım.Adam takımı başarılı yapmak için yırtıyor kendini resmen.Şimdide mücadele edecem,gitmiycem diyor.Keşke o futbolcuların bitanesinde sendeki yüreğin,sendeki aklın yarısı olsaydı.Sen takıma akıl olarak kalitesiz diyorsun ama BİZ GALATASARAY TARAFTARI OLARAK TAKIMIN HEPSİNE KALİTESİK DİYORUZ HEMDE HERŞEYLERİYLE KALİTESİZ.

    YanıtlaSil
  22. 1 yil oncesinde Istanbul koprusune yaklasmisken, 1 sene sonra kopruyu gecememek!

    Sozun bittigi yer!
    Ya defans istemis almamislar. Tamam yonetimde hatali, Misimovic, Emana, Kallström, veya nebiliyim herhangi bir orta saha olsaydi bu tur elden gidermiydi? Bunun da garantisi yok elbette ama, sen yonetim isen, sen sezon basi planlamayi dogru duruz yapsan Rijkaard'in eline adam gibi kadro vermen lazim ki sezon'a dertsiz baslasin. 6 resmi mac oldu, butun sene cekecegizmiz stresi bu sezon basinda cektik. Bu kadroya tamam takviyeler cok ama cok gec yapildi bu yuzden yonetim, degil Adnan Sezgin, Adnan Polat sucludur! Ki Sezgin'in eline 3 lira veripde 5 liralik adam almak hayalcilik olur. Ama bu kadro Karpaty'i elemeyecek kadar da degil, Rijkaard sucu biraz da kendinde aramali, neymis takim kalitesiz, tamam oynatmak istedigin futbol icin kalitesiz ama karpaty'den asla asaga degil. Ayrica daha sezonun basi, butun futbolculara ihtiyaci olacak, eldeki malzeme bu bunlarla yapmali, bunu inkar edemeyiz, daha sezon basindan bu kadro kalitesiz demekle, TAKIM olmayi nasil sagliyacak? Rijkaard iyi hos da, sucu kendinde ara be kivircik sacli hocam. Gectim iyi futbolu iyi skoru, kriz yonetmeyi bileceksin hocam. Bunun altindan yuzumuzun akiyla cikacagimizdan da suphem yok, ama hocam biraz sucu kendinde ara! Galatasarayimizi izlerken sanki herhangi bir anadolu kulubunu izler gibi oluyorum, degildi takimlarin Galatasaray karsisinda galibiyeti dusunmeleri, artik topu gostertmemeye, takimimizi baski altina almayi bile cesaret bulabiliyorlar.

    Yemin ettim, yeminimin arkasindayim. Tur icin uzulmedim. Ne de olsa yine bir sene boyunca ARMAYI haftada iki olmak yerine haftada bir gorecegim, bununla yetiniriz. Degil mesele kupa! Sadece Galatasaray kimligini kaybetmessin, elin oglunun Su takim karsisinda Galatasaray gibi takim bulmayacak firsati vermeyelim, icimi acitan bu dur bosversene sen kupalari!

    En kotu gun buysa, bugunde GALATASARAYLIYIZ!

    Sozun bittigi yer!

    Ekrem Kök

    YanıtlaSil
  23. @Ekrem58

    ''En kotu gun buysa, bugunde GALATASARAYLIYIZ!''
    İşte buna katılmamak elde değil

    YanıtlaSil
  24. ekrem kardesim sana her konuda katılıyorum ya inanılır gibi degil ya bende aynı seyden uzuluyorum..eskiden adı GALATASARAY dan kucuk takımlar bizden korkardı artık biz onlardan korkar hale geldik ki bu hale gelmemizin bence en buyuk sorumlusu cok cimri davranan yonetimdir..tabiki futbolcusundan tutun teknik kadroya kadar herkezde hata vardır ama en buyuk suclu rijkaard ın eline 2-3 tane kaliteli ve sakat olmayan oyuncu veremeyen yonetimdir..bole sacma sey olmaz ya insanların cimbom sevgisi bole yok edilmeye calısılmaz ya yeter artık yonetim ve rijkaar duy sesimizi ve transferi si..tret ve emre colak gibi cumhur gibi aydın gibi serdar eyilik gibi berkin aslan gibi gencleri oynatmaya basla artık yaaaaaaaaaaaaa yeter yaaaaaaaa baslıcam mustafasından ayhanından barısından yaa!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  25. arda galatasaraylıdır, benden daha çok galatasaraylıdır belki ama artık gitsin, yararı olmuyor hazretlerinin artık. Kafası başka şeydedir,transferdedir bilmem ama kendisiydi geçen sene elano'ya santos'a pas atmayan. Demek kendi istediklerinin yapılmasını istiyor o zaman gitsin. o kaptanlığı kewell daha çok hakediyor. o daha çok savaşıyor yılmıyor. O olsun kaptan liderlik vasfı var en azından. ha illa altyapıdan birine verecem diyosan da ver sabriye ver. adam ölene kadar oynar en azından.
    arda da gitsin bi arsenal'a ne bileyim bir tottenham'a da görelim orada ne kadar güçlüymüş, ne kadar iyi topçuymuş o zaman bakalım.

    YanıtlaSil
  26. Bu yönetimi, bu gece rahat rahat uyuyup, yarın öbür gün "hocamızın arkasındayız" diye bir yorum yaparlarsa, -ki buna hiç şaşırmam- artık valizlerinizi alıp işi bırakma zamanı gelmiştir diyerek protesto bombardımanına tutacağız.

    Biz taraftarlar hocamınızın arkasındayız ama sizin gibi arkaya geçip kündeye getirmek için değil! O koşarken başı dik, arkasından güvenle takip etmek için.

    Valizlerinizi toplayın.... Bu muhalefet size klüp çeşmesinden su içirtmez artık size!!!!!

    YanıtlaSil
  27. suç kimde?
    asıl soru bu olmalı.
    yönetim EVET.
    teknik patron ASLA.
    taraftar EVET.

    son maddeye dikkat.
    bizler neden bu takıma gönül veriyoruz?
    adı için mi sadece?
    adnan bey gs sadece takım değil dese de ben tam tersini diyorum.
    neden mi çünkü ben kombinemi alırken,
    gs bonus kartımı alırken sadece takım için alıyorum.
    diğer branşlar için değil.
    elbette onlarda önemli ama bizim asıl markamızı çıkaran takımımız.
    taraftar dedim neden mi.
    çünkü bizler hala bağırmak için,gidip tesislerde istifa demek için neden bekliyoruz ki ?
    ben üyeliklerimi iptal ettiriyorum ta ki adnan paşalar gidene kadar.
    ve stada gelen insanlar özellikle sonradan gelip gs li olmayan ama yönetimden para alanlar.
    siz sezgin istifa diyen adamların gs li olduğuna inanıyor musunuz?
    ben açıkça dile getireyim asla...
    onlar adnan amcamızın adamları paralı adamları hemde.....

    teknik direktörümüze laf yok.
    neden mi çünkü kendisi de açıklamayı yaptı.elimizdeki kador bu ve ben ne yazık ki kimsenin önünü kesmek gibi bir lüksüm yok.
    çünkü elimde zaten kısıtlı bir kadro var demekte.
    haksız mı bir an için bakalım kadroya???
    keitayı satınca iyi oldu diyen arkadaşları da görmek istiyorum.
    buyrun size serdar özkan geleceği olan genç ve iyi oyuncu.......bir de pino vardı değil mi ?gelince sevinen hatta video paylaşanlar....
    adam muzmin sakat...monaco da 2 yıl forma giymemiş..gerisini si düşünün ki bizde giyse ne olacak.gol atsa ne olacak.....

    sizden ricam sevgili gs li arkadaşlarım ne olu protestonuzu yapın yönetime ve oyunculara.
    ben artık maçlara gitmeyeceğim nedeni de iptal ettirmem...
    söyleyin bana hakan balta,arda turan,ali,servet,barış,mustafa,ayhan,sabri,serdar özkan,cana,pino...

    bunlar kim arkadaşlar ya ???
    bu adamlar gs mize yakışıyor mu ya?
    inanın bana bu adamlar bank asya da oynayacak kalite de bile değil.

    ardayı yazdım diye burda sen nasıl ardaya söz edersin diyenler olacak.
    arda kim kardeşim bende size bunu diyorum.
    adam resmen sahada geziyor ya...
    adamı keşke bırakın 10 u 6 ya satabilsek öpüp başımıza koyalım....

    ne demişler giden geleni aratır..
    mehmet topal -cana bana göre mehmetin onda biri değil.

    keita-pino,serdar.ikisini toplasana keita nın dirseği edemez...

    dos santos-gelen yok :)yani kanatsızız..kewell oynadığı zaman hariç.

    sağ kanat yok,sol kanat yok,baros sakatsa forvet yok,defans desen istanbul e 5 hattı yeter ki gelin :)

    kale mi dediniz ?
    o da ne bizde zaten hiç olmadı :)

    yorum bu ne yazık ki..
    gs miz ne yazık ki kötü ellerde ve ne yazık ki kötü bir kadro da..
    umarım bir an önce hem yönetim hemde bu pislik oyuncuların hepsi gider.
    varsın alt yapıdan tüm adamları alın oynatın lige 10. bile olsak en azından deriz ki kendi adamlarımız ve geleceği olanları görürüz.

    gerçek gs lilere selam,
    yönetim ve kadrosunda olan tüm gs lilere de beter günler olsun.
    çünkü onlarda bize çektiriyor...

    YanıtlaSil
  28. Ayhan'ı tanıyalım:

    http://video.milliyet.com.tr/Disarda-seyirci-var-mi_1_43044.htm

    YanıtlaSil
  29. Arkadaslar protesto bu yonetim gidene kadar bitmemeli...

    YanıtlaSil
  30. bu takımdan arda derhal gitmeli senin nazını cekecek kulüp manisadır ankaragücüdür sivastır...GALATASARAYIMIZ asla değildir.Yeter lan yeter kimsin sen takım otobüsüne binmeyip ticari taksiyle ayrılıyorsun kafileden kimsin lan herkes idmandayken böle bi durumda özel izin alıp katılmıyorsun.Ama dogru büyük büyük kaptan arda arda turan dimi seni bu hale getiren serefsizlere küfür etmek lazım.Metin Oktay mı ne arda mı bizi sevenleri üzmeyelim baba derken sen kimlere değişiyorsun armayı arda efendi.Sen bırak metin oktayın m'sini m'nin baslangactaki cubugu olamazsın. (son lafımda fcn sana bir kere yazdıgıma onayla suraya koy bir kere ben damarlarıma kadar galatasaraylıyım sabote için yazmıyorum bunları anlamıyorum ki su yazdıgım yazılarda neyde haksızım kimi koruyorsunuz bana kimi kimi kimi...)

    YanıtlaSil
  31. Galatasaray Yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum.Sayenizde artık Galatasaray'ın yenilmesine sevinir oldum.Bir umut belki yenilirsek yönetim halimizi görürde zarardan dönülür diye ama nerde?.Daha kaç maçı kaybetmemiz gerekiyor halimizi görmeniz için.Geleceğimizi kurtarmak için 3-5 kuruşa Keita'yı sattınız.8MİLYON KAZANDINIZ.Sonra noldu? Avrupadan kazancağımız paradan olduk.Elanoyu 1-2 milyon daha kazanalım diye bekletiyorsunuz.Noldu 1-2 milyonun hesabını ederken avrupa ligi parasındanda olduk.Elanoda elimizde kalcak zaten.İşte şimdi geleceğimiz kurtuldu.TEŞEKKÜRLER.!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  32. Hatırlıyorum, "Burada bitsin.." demiştiniz, bitti..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0