Dedikodu | Anthony Annan

Transferin son günlerine girilirken haliyle nabız artıyor, heyecan yükseliyor ve gelişmeler arka arkaya patlıyor. Galatasaray'ın transfer listesinde ki isimleri zaten gün boyunca twitter'da konuşuyoruz. Gündemi uzun süredir meşgul eden ortasaha oyuncularının transferlerinin yanı sıra ciddi gelişmelerde devam ediyor. Daha önce Emana ile görüşen ekibimizin son adayı Gana'lı genç defansif ortasaha oyuncusu Anthony Annan oldu. Transfer döneminin başlarında bir takım girişimler vardı fakat Norveç ekibi çift haneli rakamlara çıkınca transfer yalan olmuştu. Bugün oyuncunun menajeri tarafından Norveç basınına açıklamalar yapıldı. Galatasaray transfer döneminin bitimine günler kala Gana'lı ortasaha oyuncusu için 30 milyon kron yani 3.7 milyon euro teklif etti.

Emana olmazsa her halükarda Annan olacak. Zaten şu anda transferinde de ciddi gelişmeler yer alıyor. Emana'da bir takım sıkıntılar var, Betis ile bonservis konusunda anlaşma sağlanırsa Kamerunlu imzayı atacak. Plasede Annan bekliyor ki transferin bitimine kalmış şurada 3 gün. Yani her an herşey olabilir. Emana mı Annan mı derseniz şimdilik Emana. Tabii transfer şartlarında hala 5 milyon euro gibi bir bedel yazıyorsa. Cana-Emana-Misimovic ortasahası Galatasaray'ı bir kaç gömlek yukarıya taşıyacaktır. Emana olmazsa Annan geldiğinde de üzülmem işin doğrusu. Potansiyeli olan, gelecek vaadeden çok kaliteli bir isim. Zaman zaman stoperde oynayabiliyor. Haydi hayırlısı, bizde son yaşadıklarımızdan sonra net ibareler kullanmıyoruz. Sizleri anlıyoruz fakat sizde bizi anlayın.

Dünya Kupası sonrasında tüm dikkatleri üzerine çekmişti Gana'lı oyuncu. Bizde o dönemlerde 'Neden Düşünülmez' kategorisinde onu yorumlamış ve tartışmıştık. 17 Haziran tarihinde Anthony Annan'ı tanıtan bir yazımız vardı. Kendisini tanımayan arkadaşlarımız varsa onları buraya alabiliriz.

51 yorum:

  1. Bir dedikoduda Misimovic'de mutlu sona ulaştığımız... Annan'ın da etkili olacağını düşünüyorum.. Hadi hayırlısı.. Bir hayalkırıklığı daha kaldıramaz bu taraftar..

    YanıtlaSil
  2. Annan defansif bir oyuncu, Misimoviç ise 10 numara pozisyonu oyuncusu. Emana da aynı şekilde 10 numara posizyonunda. Yani ofansif gücü yüksek orta saha oyuncuları her ikisi de. Ancak Annan daha defansif. Eğer yapılabiliyorsa Annan ile birlikte bu 2 isimden biri alınırsa daha faydalı olur. Yani Cana'nın yanında Annan önlerinde Misimovic veya Emana... Böylelikle Elano da sağ kanat oynayabilir kalırsa tabi... Sadece Annan gelirse Elano kesinlikle elden çıkartılmamalı ve 2 ön liberonun önüne konmalı... Bakalım hiçbiri de gelmeyebilir tabi. Şaşırmam

    YanıtlaSil
  3. Emana'nın olma ihtimali daha yüksek gibi sanki. Yönetim paranın ödenme süresinde anlaşamıyormuş galiba. Emana takımı toparlayacak tecrübeye sahip diye düşünüyorum. Annan'ı çok iyi tanımıyorum. Yalnız misimovic'in ismini burada da yazmışsınız o dikkatimi çekti. Misimovic'le ilgili bir bilginiz, bir gelişme, ne bileyim bir dedikodu var mı fcn? :-)

    YanıtlaSil
  4. hmm cana ile aynı bolgede oynamiyor mu zaten? 2 defansif orta saha ile mi oynayacağiz yani?
    bir de sol bek alsak da her hafta balta bizi sabote etmese cok guzel olur .

    YanıtlaSil
  5. yazıdan anladığım kadarıyla misimovic geldi emana için görüşmeler son aşamaya geldi o olmazsa annan olacak. iyimiş ya :D

    YanıtlaSil
  6. Dünya kupasında maçlarda dikkatimi çeken GS' ye yakıştırdığım 7-8 oyuncudan birisi.

    YanıtlaSil
  7. Ben de bu transferleri umuyorum ama hiç birini alamayacağız gibime geliyor.

    YanıtlaSil
  8. Ya abi Emana'da alınsa bu oyuncunun alınması lazım bu oyuncunun geleceği var walla.Onu kimse kapmadan biz kapalım 4 Milyon £ ne ki?İnşallah alınır

    YanıtlaSil
  9. Lig TV' de şuan son dakika olarak şu alt yazı geçti.

    "Galatasaray Boşnak yıldız Misimoviç ile anlaştığı ve futbolcunun bugün İstanbula geleceği iddia edildi."

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Poyrazyeli,

    Misimovic hakkında ufak tefek bilgiler var, hatta açık açık söyledik. Biraz dikkat sadece :)

    YanıtlaSil
  11. Emana 10 numara meksinin oyuncusu değil. yanlış bilen arkadaşlar için söylüyorum.

    tam bir orta saha oyuncusu.

    YanıtlaSil
  12. sayın fcn blog kesin olmasada misimovic e hayırlı olsun diyelim mi o zaman :)

    YanıtlaSil
  13. Kürşat el altından siyelim :) Resmi siteyi bekliyoruz sadece, 18-20 Ağustos'ta 3 tane taslak hazırladık. Birisi birinin alternatifi yani 2 transfer var.

    YanıtlaSil
  14. @mad_star

    Ben gormedım dostum tv basındayım.. Insallah dogrudur...

    YanıtlaSil
  15. kürşat bu hayırlı olsun hastalığı nedir abicim ya :)

    hele bi gelsin resmi olarak o zaman söyle hayırlı olsun diye.

    önceden söylemenin görünmez bi faydasımı var yoksa :)

    relax :)

    geldikten sonra söyleriz.

    YanıtlaSil
  16. Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa bir zamanlar BM Genel Sekreterliği yapan Kofi Annan ile futbolcu Annan arasında amca-yeğen ilişkisi var.

    YanıtlaSil
  17. Misimovic bekleniyor!

    G.Saray'da beklenen transfer sonunda gerçekleşiyor! LİG TV'nin duyurduğu son dakika gelişmesine göre, sarı kırmızılıların Misimovic transfernde mutlu sona ulaştığı iddia edildi. Yıldız futbolcunun bugün İstanbul'da olacağı da gelen bilgiler arasında.


    hehehe doğruymuş dostum ben atlamışım pardon.. bu arada ilk ligtv duyurmuş :D

    YanıtlaSil
  18. FCN Blog 2 tane tek mi transfer olacak diyosunuz yani?

    YanıtlaSil
  19. bence nnan çok iyi oyuncu. amacana nın yerinde oynayan oyuncu. kşahsen annanı tercih edrim.ki emana misimoviç annan ort sahası takmın çehrsini değiştirir. cana da bişey göremedimben. bu saatten sonra da uçacak değil. oyunucuyu tanıdık artık. sizce emana ile beraber alnabilir mi öle olursa on numara olur. geç kalınmış ama süper transferle olur ki yaşanan rezillikleri kapatmak için yapılması gerekir zaten.

    YanıtlaSil
  20. -ve galatasaray dan bi transfer haberi vaaaarrrr. doğru muuu diill mi
    -doğru değil doğru değil. yok hala transfer. yat uyu sen.
    -aman Allah ım ben böyle bi transfer dönemi görmedim.

    onlara güle güle onlara benzedik valla. nolur bu sefer bu adamlar alınsın. Les adnans olsun bu sefer bitsin tamam mı nolur yaaa

    YanıtlaSil
  21. @Mehmet

    Bende Lig Tv' nin verdiği son dakika haberinin doğru olmasını umuyorum.

    Bakalım misimoviç yarın gelecek mi göreceğiz.

    En kötü ihtimal ztn son 3 gün transfer için.

    YanıtlaSil
  22. mad_star şu son 3 haftada koyu galatasaraylı olarak gerçekten işkence çektim yüzümüz bari şu konuda gülsün yoksa gerçekten bu galatasaraylı kalp bu sezona bu şekilde dayanamaz =) sol bekte hakanı izledikçe neler çekiyorum bir bilsen aslında oraya da lazım bi transfer ama dedikleri gibi çook geç artık.

    YanıtlaSil
  23. @Kürşat

    Aynen dostum hepimiz gerçek bi taraftar olarak çok üzüldük hatta ızdırap çektik.

    Hakan gerçekten felaket bi durumda.

    Umarım toparlanır. Olmadı Çağlar iyileşince sol tarafa o geçer. O da olmazsa Ocak ayı transfer dönemini bekleyeceğiz.

    Ama bir gerçek var ki :) kalbi olanlar için çok hayırlı oldu elenmek :)

    Heyecansız bir sezon bizi bekliyor.

    Amacımızı kaybettik.(Avrupa)

    Her şeye rağmen önümüzde ki sezon ki amacımız tabi ki avrupa olacaktır.

    Bunun için de en iyi araç Lig'i şampiyon bitirmek.

    Her şey düzelebilir. Yeter ki bi hava bulsun takım.

    YanıtlaSil
  24. arkdş lar eğer transfer haberlerinden 2 si doğru çıkarsa (Emana -misimoviç-annan) gerçek cana da ortaya çıkacak.bu adam boş değil.Bu orta sahada çok iş görür.zaten adam ing. primier ligden geldi.Orda boş adam oynatmazlar.Kaldı ki Sunderland in kaptanı ve yıllık 40 maç civarı oynayan biri.

    YanıtlaSil
  25. emana alınsa bin kat daha iyiydi. emananın ön libero olduğunu düşünen arkadaşların kaç maçını izlediğini merak ettim. misimoviç ile lincoln arasında 1 fark bulana tadelle vericem. gayet transfer olsun diye yapılan bir yalnış iş daha koşmayan mücadele etmeyen takıma +1 oldu geçmiş olsun. annan hamleli seri bir oyuncu cananın sertliği ile tamamlanınca tadından yenmez ama koşmayan mücadele etmeyen 4 kişilik ön safın ağırlığını hiçbir insan evladı kaldıramaz. misimoviçi almayın seneye satarken zarar edeceğiniz 3-4 milyon euroyu üzerine koyup emanayı alın.

    YanıtlaSil
  26. transfer aylarında bızım yasadıgımız heyecanı kımse pek yaşamıyor,bırazda ezelı rakıplerımızde var ama bızımkı doruk noktada..geldı gelecek,son dakıkada puruz cıktı,tam gelıyordu,yok menajer,yok kulubu,yok babası ,anası,karısı emmısı vazgect,baskasına gettı,yok vazgectı,tekrar gelecek,ahanda gelıyor,bence keyıflı bır durum,ne dersınız,,ah su son dakıkalarda gol yeme hastalıgımız,eskıden son dakıkalrda cok atardık,cunku hırsımız,galıp gelme cabamız vardı,sımdı cook puana kaybedıp,elendık..buda takımdakı en buyuk ksıklık,bunu sıvas maçında,ılk eleme macında ve son macta yasadık,demekkı takımda tecrubelı olmak lafta oluyor,bunu duzeltmemız lazım

    YanıtlaSil
  27. bu saaten sonra isterse messi-ronaldo ikilisi gelse bu yönetimi affetmem!!!

    www.adnanpolatistifa.com

    YanıtlaSil
  28. Hangi Norvec basınına açıklamalar yapmış oyuncunun manejeri. Açıklamalar kelimesi çoğul. Demekki baya bir bilgi vermesi lazım bu konuda. Ben biraz gezindim ve menajerin yaptığı tek açıklama yorum yok olmuş. Çoğul bir açıklama değil hatta transfer hakkında hiç bilgi vermemiş. Eğer sizin elinizde menajerin daha geniş bilgi verdiği daha doğrusu açıklamalarda bulunduğu bir link varsa ekleyebilir misiniz ? Merak ettim..

    YanıtlaSil
  29. misimoviçle emana gelirse birde kaleye sinan bolat gelse kimse tutamaz bizi

    sinan bolat
    sabri neill servet çağlar
    cana-emana
    misimovic
    elano arda
    baros

    YanıtlaSil
  30. arkadaslar yanlız yarın misimovic gelirse tsn nin yapcagı haberi merak ediorum acıkcası cunku dun tsn demişti misimovicn shalke ye gitcegini yine haklı cıktık filan zırvalıolardı şimdi hic haber bile yapmıslar yarın gelirse baslıkları sole biz yine haklı cıktık misimovic haberini ilk biz verdik filan:))))))

    YanıtlaSil
  31. arklar beni tek dusunduren misimovic olayında wolfsburg diego ya 10 numara yerine 28 numara vermesi ...

    YanıtlaSil
  32. Misimovic ve Emana ya da Annan olursa iyi olur. Olur da yumurta kapıya dayandıktan sonra değil kapıdan geçerken hem kapıyı kırıp hem kendi kırıldıktan sonra yapılmış transferler olur... İlla son günü mü beklemek lazımdı. A.Sezgin'in bu zihniyeti yüzünden son 5 senede 2.defa Ağustos ayında Avrupa'ya veda etmiş olduk. Bence acilen 1 de sol bek alınması lazım. Vasat bir adam da olur. Çünkü bu Hakan Balta'dan bir halt olacağı yok. Volkan Yaman'a kızıyorduk geçen sene Hakan Balta onu da geçti adeta sürünüyor sahada. Bir de hala milli takıma çağırıyorlar. (aslında esas milli maçta izlemek lazım bakalım formsuz milli yıldızlarımız orada neler yapacaklar) Çağlar da ameliyat olmuş 2 ay sonra antrenmanlara başlayacakmış bekle ki dönsün, form tutsun ve oynasın. 2 senedir her maç üstüne koyarak kötüleşen sürekli takımı yakan Hakan Balta'ya artık güvenilmez. Hiç solbek oynamamış birini bile oraya koysan ondan iyidir. Bence hazırlık maçlarında orada oynamış olan sağ ayaklı Serkan Kurtuluş olabilir. Bu arada Salcido'yu neden hiç düşünmedik anlamıyorum. Dün PSV'den Fulham'a transfer oldu 1.95 milyon avro bonservisle. Ah Adnan Sezgin ah. Sol ayaklı stoperi, sağ beki, kaleciyi, santraforu artık geçtim bahsini dahi açmıyorum. Ortasahaya adıgeçen 2 isim ve 1 de sol bek alınırsa öpüp de başıma koyarım. ha bu takıma gelen adamlar kim olursa olsun umarım Lincoln gibi karaktersiz, Jo gibi alemci, Elano gibi kuvvetsiz & etkisiz, Pino gibi çıt kırıldım sakat çıkmasın da parasının hakkını verip maç kazandırsın, takımı ayağa kaldırsın, moralleri yukarı çeksin. Buna çok ihtiyacımız var. Senelerdir yüzümüz gülmüyor, ne olur artık güzel günler başlasın!!!

    YanıtlaSil
  33. @FCN BLOG

    sayın fcn blog sizden twitter linkinizi istesem yazablrmsnz mumkunse . saçma bi istek ama cidden bulamadm. afedersnz .
    birde acaba emana ile annanın birlikde gelebilme olasılıgı varmı bunu cok merak edıorm. son sorumda şu
    misimoviç için yaklaşk 8 milyon civarı anlaştıımız söylenior . . biz rosickye 6.5 veremedik yanlış hatırlamıosam . yönetim simdi parayı nerden buldu . elano da satılmadı . . sizce bu olay adnan polat yönetiminin bir fiyaskosumudur . . cok soru sordum biliyorum ama yanıtlarsanız cok sevinirim . saygılar

    YanıtlaSil
  34. son 3 günde 3 isim gelecek diyorsunuz yani =)

    YanıtlaSil
  35. Annan, Misimovic, Emana, Messi bu dördü gelse dahi birşey değişmez. Yerli oyuncuları değiştirmedikten sonra bir anlamı olmaz. Eskişehire karşı Zan-Serkan-Çetin-Emre oynasa Ali-Hakan-Arda-Servet kadro dışı bırakılsa daha yürekli bir takım görmezmiyiz.

    Bu arada Bratu, Petre, Almaguer gibi ismler gelirsede şaşırmayacağım.

    YanıtlaSil
  36. @ metallica_sound_1905

    Blogumuzun sağ tarafında zaten twitter mesajlarımız görünüyor. Yine de http://twitter.com/fcnblog sayfasından takip edebilirsiniz.

    Birlikte gelirler mi belli olmaz, fakat Emana yada Annan'dan birisinin gelmesi daha yüksek. Yumurta kapıya dayanınca para elbet çıkar biryerlerden.

    @Aksilaz

    Çetin, Urfa'ya kiralandı.

    YanıtlaSil
  37. @FCN
    Çetini kiralamakta bi Rijkaard başarısıdır. Çağlar aylarca oynamaycak ve bu Balta'nın formu ortadayken bu kararı vermesi bilgisinin göstergesidir. Tamam yönetim hatalı ama Rijkaard'da biraz akıllı hamleler yapsın.

    Yazık çok yazık. Olan biz taraftara oluyor. Sezon başında başarısızlıkta yönetimin, Rijkaard'ın ve futbolcuların yakasına ilk biz yapışacağız demiştiniz hala bekliyorum sert tepkinizi.

    YanıtlaSil
  38. ufuk sabri neill gökhan zan hakan balta annan emana elano misimoviç arda baros güzel takım olur. orta sahaya annan la beraber emana tadından yenmez keşke ikisi beraber gelebilse... bide forvet lazım ama batdal da en az 2 ay yokmuş. hadi hayırlısı, allah baros a zeval vermesin...

    YanıtlaSil
  39. @FCN
    Mehmet Batdal 2 ay sakat.Santrofor transferi gündemde mi?

    YanıtlaSil
  40. ibricic annan adları daha bi yoğunluk kazandı sizin ibricic hakkından gelen bi haberiniz var mı gerçeği mi yansıtmakta bu haber ?

    YanıtlaSil
  41. ntvspor misimoviç ve emana dan vaz geçildiğini söyledi

    YanıtlaSil
  42. Nedense bunlar hiç heyecanlandırmıyor artık

    YanıtlaSil
  43. annan kim ya, dünya kupasında ömer üründül'ün gazıyla beğendirilen klasik maldonado işte, neytini beğeniyorsunuz anlamadım gitti!!!

    YanıtlaSil
  44. Emana'dan daha çok sevinirim eğer gelirse.

    Emana'nın mükemmel bir oyuncu olduğunu varsaysak bile koskoca bir sezon boyunca ikinci ligde oynamış olması canımı sıkıyordu açıkçası. İkinci Lig topçusunu mu alacaktık yani?

    YanıtlaSil
  45. UFUK
    Sabri - Neill - Servet - Çağlar(hakan)

    M.Sarp - Ayhan (Cana)

    Elano - Arda - Kewell

    Baros

    YanıtlaSil
  46. yıllardır emanayı takip ediyorum hakikaten kaliteli bir futbolcu her şeyden önce müthiş güçlü fiziği var bunun yanında bide ayaklarına hakim olunca box to box diye tabir ettiğimiz rolü çok iyi üstleniyor real betisin en iyi topçusu taraftarla arası çok iyi gelse çok iyi olur ama şuanda gündemde antony annan var ki chealsedeki essien in kopyası boyu kısa olmasına rağmen annanda cok güçlü bir futbolcu, kıvrak top ayağına yakışan futbolculardan, çok zeki bir topçu oyunu çok iyi okuyor, geriden kuruyor, takımı topluyor,laf olsun diye pas atmıyor benim gönlüm annandan yana inş. annan olur ama emana da olsa kalitesi tartışılmaz

    YanıtlaSil
  47. yaklaşı 2 haftadır wiki de emana galatasaray da gözüküyor numarası da 6 :D hiç mi düzeltilmez ya

    YanıtlaSil
  48. twitter de Annan ile ilgili bir yorum biraktim abi:)

    YanıtlaSil
  49. http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/22391/galatasarayla-anlastim cok sevindim inş. gelir

    YanıtlaSil
  50. Cevirdim Annan haberini buraya yolluyorum :)


    Annan Galatasaray in kendisi icin teklif yaptigini acikladi Start macindan sonra.

    Bu aksam(dun aksam) menajerimle bu konu hakkinda konusacagim bu. Planlarima gøre yarin(bugun) milli takim kampina katilacagim, ama belki milli takimdan affimi isteyip Turkiye ye gidebilirim saglik kontrolunden gecmek ve søzlesme imzalamak icin. Hersey Rosenborg un elinde artik.

    Eger bu anlasma olursa cok mutlu olurum, olmazsa hayal kirikligi yasarim ama Rosenborg icinde en iyisini yapmaya devam ederim demis..

    YanıtlaSil
  51. Annan transferinde son durum nedir, bilgi var mı sevgili FCN? Cevabını bekliyorum şu an bilgisayar başında...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0