Frank Rijkaard'ın arkasında durmak..

Rijkaard bugün ligimizde görev alan teknik direktörlerin yapamayacağını yaptı hemen hemen. İstediklerinin yapılmadığı zaten suratından ve halinden belliydi. Fakat maç sonrası yapılan basın toplantısında sorulan sorulara açıkca, cesurca, mertçe cevap verdi. Kendisine yöneltilen bir soruya da -ki bu en önemli açıklamasıydı- sansürleneceğini anlayınca orada bulunan herkesin anlaması nedeniyle İngilizce cevap verdi. Bugün Rijkaard'ı harcama günü değil, tam tersi Rijkaard'ın arkasında durma zamanı. Bugün Rijkaard'ı gönderme günü değil, tam tersi Rijkaard'a sahip çıkma zamanı. Çünkü takımı bu hale getiren Rijkaard değil, kulübü yöneten kişiler ve kimselerdir. Rijkaard eğer yapmak istediklerini yapsaydı, yapılmasına izin verilseydi bugün bambaşka bir Galatasaray izlerdik. İşte Frank Rijkaard'ın maç sonu açıklamaları.. İlgi ve dikkatle okumanızı öneririm.

"Defalarca söyledim, mazeretlere sığınmak istemiyorum ama savunma oyuncusu istedim. Fakat defans oyuncusu alınmadı. Şu anda burada bulunan oyuncularımızda sakat çok, kalite yok. Herhangi bir oyuncumu kadro dışı bırakmıyorum, çünkü bunu yapacak lüksüm yok, kadromuz yeterince kısıtlı zaten. Kesinlikle burada, görevimin başındayım. Turu kaybettik diye gitmeyeceğim. Ben mücadelemi sürdürmeye ve savaşmaya devam ediyorum."

31 yorum:

  1. rijkaardin arkasinda herkes durmali, tam tersi ezik gibi fatih terimi getirmeye calismamaliyiz.

    YanıtlaSil
  2. 10 sene önce bu ay real madridi yenip süper kupayi alan takimin haline bakin.teknik direktör bile artik dayanamayip acti agzini yumdu gözünü

    TARAFTAR NE YAPSIN "ADNANLAR"??

    YanıtlaSil
  3. helal olsun valla rijkaard a. türk bi teknik direktör olsa bile çeker giderdi yeminle. bu kadar iyi niyetli vefalı bi teknik direktörümüz olduğu için gurur duymalıyız. her zaman arkasındayız rijkaardın...

    YanıtlaSil
  4. Sana kurban olsunlar Rijkaard.Biz senin yanındayız.Futbolcular ve yönetim senin değerini bilmiyorlar.Kapris ve nazdan başka bir şeyden anladıkları yok.Arda büyük kaptan dedik yeri geldi Metin Oktay'a benzettik ama bir takımın kaptanı böylemi olur hele ki türkiyenin kendi bünyesinden yetiştirilmiş potansiyeli en yüksek oyuncu olarak bahsederken böylemi oynaması lazım.Milli takımda parmak ısırtacak şekilde oynarken neden kendi takımında o oyunu oynamaz.Sebebi ne Arda?Sana o kadar güvendik yakışıyor mu sana?İnsan birşeyler yapar ya.Biz bugün Kewell,Baros ve Neill'in yerine Arda demek isterdik iyiki var demek isterdik ama nerde?Bizimki ayda yürüyormuşçasına sahda dolaşıyor.Ne diyelimki Allah yardımcımız olsun

    YanıtlaSil
  5. Bu hallere düşecek adam mıydı.. Sakatların durumu ne acaba pino, sabri, elano, kewell bu hafta ligde oynayacak mı?

    YanıtlaSil
  6. adamın da yapcak bi şeyi yok ki o da haklı zaten kuratırıcı olarak oyuna emre colak ve aydını sokuo artık hali siz düşünün.Zaten yönetim de başta rijkard var nasılsa bi sistem oturtur her turlu dierek oyuncu transfer etmedi . eğer bole bi adamı başa getirdiyseniz istediklerini yapcaksınız . ben rijkardın sonuna kadar arkasındayım su anki problemin belki de yüzde biri olarak goruyorum rijkardı...

    YanıtlaSil
  7. rijkard dediklerinde cok hakli bencede bu takimlaancak bukadar !!!

    YanıtlaSil
  8. Kesinlikle haklisiniz. Buradan tum Galatasaray taraftarlari olarak yapmamiz gereken, yonetimi her bir uyesi istifa edene kadar protesto etmektir. Yaziklar olsun...

    YanıtlaSil
  9. rijkaard soylemlerınde cok haklı,takım gecen yıldan berı savunma yonunden perısan durumda,bu ortasahadan ılerı gelen eksıkler,topu tutamama,uc pas arka arkaya yapamamadan kaynaklanan sıkıntılar zaten kotu olan savunmayı ıyıce bozdu,alı turanın derhal stopere alınması,h.baltanın uzun sure dınledndırılesı,servet ve gökhanın acılen elden cıkarılması lazımdırrrr.sabrı gecen sene bırcok golluk pozıyonu hızıyla bertaraf etmıs,bunu ne hıkmetse kımse gormemıstır..defans kesınlıkle harala gurele oynuyor,hatırlayınız gecen sene yenen komık gollerı,antalya spor maçında ozellıkle,yan toplar herzaman tehlıke,her duran top tehlıke,zaten sakatlık sorunu başlıca basagrımız,takımımızda en az 6 oyuncu acıl gıtmesı gerek.ben cagları gecen sene seyrettım acıkca sadece sutları vardı,hızı azalmıs ve agırlaşmıstı,sol kanat yok yanı..kalecı sorunu yok defansıf sorunlar yuzunden kalecılerımız hep suclu duruma dusuyor,en onemlısı sansımız..malesef dıger maçları seyredıyorum,hele fenerbahce bırcok maçta fark yemesı gerekırken sansına gol olmuyor,bızım kalemıze gelen her tehlıkelı akın golle sonuclanıyor,ayrıca rakıplerde bu sorunuları bıldıgınden cesaretle uzerımıze gelıyorlar,baskan elını cebıne atıp kımı alıyorsa alsın,barı lıge erken havlu atmayalım..

    YanıtlaSil
  10. ŞU adamı bu hale getirdik ya helal olsun bize ne diim . . yazı yazık . kaç kurtar kendini rijkaard . kariyerini harcama burda

    YanıtlaSil
  11. Bazı Türk oyuncular Rijkaard'ın gitmesi için takımı içerden sabote ediyor. Hiç kimsenin Galatasaray'a bunu yapmaya hakkı yok. Zamanında futbolcular tarafından Gerets'e Skibbe'ye yapılanlar bugün Rijkaard'a yapılıyor. Bu durumdan nasıl çıkılır? Yönetim yönetim olsa yapması gerekenler şunlar:
    1- Arda'dan kaptanlık derhal alınarak Harry Kewell'a verilmelidir.
    2- Rijkaard'a güvenoyu verilip sözleşmesi 2 sene uzatılmalıdır.
    3- Arda, Servet, Hakan Balta, Serdar Özkan süresiz kadro dışı bırakılmalı, A takım antrenmanına alınmamalıdır. Bunların hepsi Ocak ayına kadar A2 takımıyla idman yapıp Ocakta satılığa çıkartılmalıdır. Kimse Galatasaray'dan büyük değildir bunu cümle alem görmelidir. Ahmet Kesim, Çağlar, Cumhur, Emre Çolak bunlardan iyidir.
    4- Takıma hücuma dönük ortasaha (Misimovic isabetli olur), defansif ortasaha bir yabancı (Ledesma çok iyi olurdu ama Lazio'da kaldı sanırım), sol beke Salcido (satılığa çıkmış), sağ beke Srna gibi bir oyuncu, kaleye Sinan Bolat veya hiç olmazsa Hasagiç acilen transfer edilmelidir.
    5- Bunlar yapıldıktan sonra hedefimizin yeni statta ilk senemizde hem şampiyon olmak ve hem de Türkiye Kupasını kazanmak olduğu dosta düşmana ilan edilip artık iç değil dış engellere karşı mücadele edilmelidir.

    YanıtlaSil
  12. iyi güzelde, 4-3-3 de niye ısrar edersin? oynayamıyorlar işte o sistemde. başka sistemlerde deneyebilirdin. bu arada bir forvet bir on numara 2 tane orta saha alınırsa defans da lazım

    YanıtlaSil
  13. Yav arkadaşlar ne devrimi? Ne güzel futbolu? Ne total'i, ne 4-3-3'ü, ne Rijkaard'ı...?

    Neden bahsediyorsunuz siz?

    Günümüz futbolunda EN ÖNEMLİ HAT HANGİSİDİR ? Ön sıra oturan 5 yaşındaki çocuğun "Ortasaha" dediğini duyar gibiyim.

    Galatasaray'ın ortasahası KİME EMANETTİR? Ayhan Akman, Barış Özbek, Mustafa Sarp isim ve soyadlı anti-futbolculara, öyle değil mi?

    Biz neyi tartışıyoruz? Biz niye birbirimizi kırıyoruz? Onlarca fikir tartışmasının içine niye giriyoruz?

    5 metre ötesine pas atamayan bir ortasahadan daha ne bekliyordunuz? Geri pas verirken bile topu rakibe nişanlayan bir ortasahadan daha ne bekliyordunuz? Defans ile forvet arasında köprü olması gerekirken, köprüyü uçuran bu 3 futbolcu ile EL'de hangi tura kadar çıkmayı hesaplıyordunuz?

    ***

    Ayrıca, yazıda belirtildiği üzere, yıllardır sakatlıklardan bu derece muzdaripken, hala sakat futbolcuların peşinde koşulması ve hatta bu durumdan sabıkalı Pino'nun takıma katılması nasıl izah edilebilir? Hani nerede Pino? 90 dakika oynamadan, 6 hafta yok Pino! İyileşince annemizin liginde oynar artık bir kaç maç!?

    ***

    Yıllardır transfer fakiri, transfer rezili, menajerlerin oyuncağı olmuş Galatasaray'ı bu anlamda düzlüğe çıkaran, ufkunu açan, yeni bir açılım ortaya koyarak Galatasaray'lıların yüreğine su serpen Haldun Üstünel'i hangi dangalak küstürüp, kaçırabilir?

    Bunun 'excuse'u olamaz! Haldun bir gün gidecekse, emin olun ondan önce kulübü terk etmesi gereken bir başkan, bir başkan yardımcısı, bir Helvacı var bu camiada!

    Şimdi yine Özhan Ağabey dönemindeki gibi kapılarda bekletilen, red edilen, menajerlerin maskarası olan, istediğini alamayan, rezil bir transfer sezonunu geride bırakmak üzereyiz!

    ***

    Mert Çetin, Mustafa Yücedağ gibi iş bilmezlere Rijkaard teslim edilir mi ey Adnan Bolat! Çok mu zordu profesyonel bir Türkçe-Flemekçe çevirmen bulup oraya koymak? Çok mu zordu ULAN?!

    Sırf bu amatörlük yüzünden bile o koltuğu terk etmelisiniz sayın Bolat!

    ***

    Rijkard geçen yıl kalitesizlikten dem vurup durdu. Haklıydı. Bolat ne yaptı? Kaliteyi arttırmak bir kenara dursun, takımı tek başına taşıyan Keita'yı sattı. Büyük rakamlara yollasa "eyvallah" diyeceğim. 8'e al, 9'a sat! Eeeee ne anladık bu işten! 1 milyon için mi sattık yani hayallerimizi?! Elano için de aynısı geçerli. Sanki verdiğimizin 2 katını teklif ediyorlarmış gibi satmaya çalışıyoruz. Hem de pazarlamacı gibi, kapı kapı dolaşarak.

    5'e alıp 10'a satıyorsan, Benfica, Lyon, Porto gibi 13'e alıp 26'ya satıyorsan başarıdır, yoksa takımın en iyisini 1 milyon için satıp, sonra da yüzsüz gibi "Galatasaray tarihi böyle bir bonservis kazancı görmedi." demek, ahmaklıktan başka birşey değildir ey Adnan Bolat!

    ***

    Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar... Tribün liderlerini satın alma ve yönetim alehine bağırtmama, çeşitli alicengiz oyunları vs. ise beni aşan konular.

    YanıtlaSil
  14. Sevgili Hakan,

    Sence Karpaty Lviv karşısında 4-3-3 mü oynadık? Arda-Serdar-Mustafa-Ayhan-Barış beşlisini görmedin sanırım ortada? Hayır benim bildiğim 4-3-3'te bol pozisyona girersin, bol atak yaparsın, heyecanından tüm maçı ayakta izlersin.

    Takım bir ara saha içinde 4-5-1 oynadı, bir ara 4-4-1-1 oynadı, bir ara 4-3-2-1 oynadı. Oynadı da oynadı. Öyle sabit bir sistem, formasyon yoktu. Zaten rakamlara bu kadar takılmayın, Manchester United 4-6-0 oynadığı maçlarda 5-6 attı millete :) Sistemde, formasyonda değil OYUNCUDA bitiyor herşey.

    YanıtlaSil
  15. Ya bir de unutmadan;

    "Takım olamıyoruz, ruh yok, düzen yok, nizam yok" diye bahsedilip durur.

    Şimdiiii;

    Barış Özbek Almanya 2. liginde, kıt kanaat geçinirken, otobüsle antrenmana gidip gelirken, Galatasaray'a gelince İstanbul'un kralı oluveriyor! sahibinden sitesinde 2 arabasını satılığa çıkarmış ikisi de 150.000 € civarı! Daha topa vurmasını bilmiyen adama 1.5 milyon € CASH para veriyorsun, sonra da soruyorsun RUH NERDE, O NERDE, BU NERDE!!!!

    Sadece Barış için geçerli değil bu gerçek. Takımın neredeyse tamamı hakettiğinin iki, üç, hatta dört mislini kazanıyor. Üstelik maç başı da değil, TRİNK PARA!

    Her ay başı bankaya 1 ev alacak kadar paran yatıyorsa kim takar ruhu, Galatasaray'ı, Florya'yı, Rijkaard'ı!

    Uzun lafın kısası, yıllardır süre gelen bu rezil futbolun bir ayağı da -belki en büyük etmen- yüksek ve cash ödenen ücretlerdir. Galatasaray futbolcu ücretlerinde yarı yarıya indirime gitmeli, bunların büyük çoğunluğunu da maç başına anlaşmalıdır! İşlerine geliyorsa!

    Bu hezimetten sonra hepsinden 250'şer bin € kesin bakalım, bari biraz canları yansın!

    YanıtlaSil
  16. şu durumdaki takıma transfer gelse ne olur ki adam sudan çıkmış balığa döner valla.

    YanıtlaSil
  17. büyük kaptanımız yine teknik heyetten izin alarak antrenmana katılmamış ne güzel dünya valla

    YanıtlaSil
  18. bi kere üzerinde durulması gereken nokta oyuncular neden bu hale geldi.rıjkaardın bahsettiği kadar kötü bile olsalar bu takım bu futbolu oynamaz oynayamaz.kafada problem olmadığı sürece.peki bunu yaratan kim tek başına yönetim olamaz.ok rıjakard gerçekleri söylüyor takımda lider yok sorumluluk alan yok ama hoca bunun olmasını beklemez ki bunu sağlar.oyunculara adanmışlık duygusu aşılamada problemi var rıjakardın bu da tecrübesizliğinden.türk bi takımda herşey barçadaki gibi tıkır tıkır işlemez teknik dışında da bazı konulara el atılmasını bekler oyuncular bunun türklükle alakası yok türk takımlarındaki sistemle alakası var rıjakardı burada suçlayamayız tek başına o yüzden dediğim şeyleri yapmadı ama bunu yapması gerektiğpini de bilmiyordu belki de o halde birileri anlatmalıydı yada o köprüyü kuracak sağlam bi menajer getirilmeliydi takım içine.teknik taktik,sakatlar,transfer bunlar hep sonraki konular ana mesele eldekini kafa olarak en iyi şekilde maça hazırlamak.yahu 90 da gol atan bi oyuncu 92 de o hatayı yapar mı bi dinçlik gelir en kazma herif bile olsa ki hakan balta bu beter bi sol bek değil bunu sadece elde oyuncu yok,bunlar da kalitesizler diye geçiştiremeyiz.rıjaard doğru tespitler yapmıştır belki bu güne kadar ama bi yazar gibi yani bizler gibi icraatın içindeysen müdahale edeceksin ettirmiyorlarsa gideceksin takımın ve kendi iyiliğin için.gsde çok sorun var o yüzden sorun emin olun taktik ve transfer olsa sadece rıjkaard kalsın derdim ama hoca-futbolcu bağları kopmuş o noter tastikli artık ya takımı şuan komple değiştireceksin yada hocayı yollayacaksın yadaaa hoca da oyuncular da kalacak olağanüstü genel kurul için düğmeye basacaksın başka yol yok...

    YanıtlaSil
  19. aslında dizilişe dikkat etmedim FCN Blog... Rijkaard geldiğinden beri 4-3-3 sisteminden bahsediliyor ama futbolcular kaldıramıyor bu sistemi . GS nin bundan önceki yıllarda oynadığı 4-4-2 sisteminin takıma daha faydalı olabileceğini tahmin ediyorum. bir de ts ye bakıyorum 10 numara gibi alanzinho su colmanı yattarası var, bizde niye yok?

    YanıtlaSil
  20. Yemin ediyorum şu Ayhan'ı gördüğüm yerde taşlarım. Feshetsinler sözleşmesini şerefsizin ya, bir b*k oynadığı yok zaten Allah bin belasını versin, şerefsiz.

    "Dışarıda seyirci var mı? Hoahaahaha hehe hhaha"

    Şerefsiz.

    YanıtlaSil
  21. Hakan baltanin 1 ay gibi bir süre kadro dısı bırakılıp yerine Serkan Kurtuluş oynatılmalıdır.Turu kaybetmemizde en büyük etken balta.adamlar 3 gol attı 2'si balta yüzünden.

    YanıtlaSil
  22. Sadece ilk yarıyı izlemiş biri olarak söylüyorum.serdar özkan ayağına gelen tüm topları kaybetti.bence sene sonunda yolcu.

    YanıtlaSil
  23. Küçük sırlar adlı dizide acaba sinem kobal'ın uygunsuz bir davranışı oldu mu? Maço erkek ardanın canı ona sıkılmış olabilir mi? :)

    YanıtlaSil
  24. metehan çok doğru söylemişsin kardeşim. Bir takımın eksiği olabilir. Bu eksik fizik eksikliği, kalite eksikliği, yapılmayan transferlerin eksikliği olabilir ama biz de bunların dışında bambaşka bir sorun daha var. Adını tam olarak koyamıyoruz. Belki isteksizlik, belki motivasyon kaybı, belki ruhsuzluk. Söyleyin bana dün karpativ mi karpati mi ,her neyse adını bile yazamıyorum, o takım ilk yarı iki tane atsa elensek kim bu kadar üzülürdü. Takımın gidişatından belliydi der geçerdik. Zaten ligde de iki maçı kaybettik. Hak ettik derdik. Ama hiçbir şey oynamayıp 90. Dakikada altından kıymetli bir gol buluyor ve bunu iki dakika bile koruyamıyorsan bu ACİZLİKTİR. Olmaz mı, futbolda her şey olur. 4 dakikada 4 gol bile atılır. Ama benim anlatmak istediğim, şu yorum yapanlar arasından sağlam 10 kişi çıksak, son 2 dakika gol yemezdik arkadaşlar. Çok kötü bir durumdayken Allah yüzüne bakmış öyle böyle bir gol bulmuşsun. Bari 90 dakika yapmadığını son 2 dakika yap be adam. Sık dişini şu turu geçelim. Sonraki turlar için bir umut der bekleriz. Dün akşam kendimi o kadar kötü hissettim ki en son fenerden 6 yediğimizde böyle olmuştum ki o maçta en azından oynadık hala ruhumuz vardı. BIR DAHA SÖYLÜYORUM SORUN ÇOK OLABILIR. YÖNETIMDEN, TEKNIK HEYETE, OYUNCUDAN SAGLIK EKIBINE, TAKIMIN IYI CALISMAMASINDAN GECIKEN TRANSFERLERE. AMA BIR ŞEYIN ACIKLAMASI YOK KARDEŞIM, O DA NE OLDU BU BIZIM TAKIMIN RUHUNA???? BEN NE OLURSA OLSUN ESKI TAKIMIMI GERI ISTIYORUM YENSE DE YENILSE DE FARK DA YESE. O RUH OLSUN YETER BENIM IÇIN. Saygılar...

    YanıtlaSil
  25. Neredeyse bir gun gecti, hala inanamiyorum

    YanıtlaSil
  26. Bu sene Galatasaray bitti beni için, gönülden severim orası ayrı ama bu 5 para etmez yönetime hocaya ve oyuncuya parası ödensin diye iğne bile almam hiçbir şekilde!!!

    Stadı da 5 sene sonra görmek için gelirim artık...

    büyük kaptan antrenmana katılmasın, hoca transfer yapılmadı desin, başkan olacak olacak inanın desin... ulan hepiniz defolun gidin!!! galataSARAY LAN bu dünyayı dize getirdik biz... neyi bekliyorsunuz aq

    YanıtlaSil
  27. Dünden beri birçok forumda, burada ve gazetelerdeki yorumları okuyorum. Herkes sorunları ve sorumluları değişik açılardan ve kendince ifade etmeye çalışmış. Tüm yorumlarda çoğunluğun görüşü Rijkaard'ın bu tabloda en az sorumlu olduğu ve mutlaka kalması gerektiği. Zaten kendisi de bunu ifade etti. Üstelik takım kalitesi hakkındaki mesajını İngilizce söyleyerek yönetime "Beni hafife almayın, beni ateşe atmak isterseniz, benimle birlikte sizi de o ateşe çekerim" mesajını verdi.

    Ancak diğer yandan Yönetim'in istifa edeceğini kesinlikle düşünmüyorum. Onlar bir an önce 1-2 göz boyama transfer yaparak ortalığı yatıştırmaya ve belki de Rijkaard'ın sözleşmesini fesh etmeye (FR gibi bir ustaya "kovmak" kelimesini yakıştıramam) yeltenebileceklerdir. Ancak artık futbolcu ve yönetimlerin TD harcama alışkanlığını durdurma zamanı geldiğine inanıyorum.

    Bu yüzden taraftar olarak bizlere düşen bugunden itibaren:

    1) Tüm forumlarda FR'E desteğimizi hep yazmak
    2) Eskişehir maçından başlamak üzere her maçın ilk 5 dakikasında sadece alkışla tüm takımı protesto etmek, sonrasındaki 5 dakika boyunca YÖNETİM İSTİFA sonraki 5 dakikada FR lehine coşkulu tezahürat. Aynısını (skor ne olursa olsun) ikinci yarı başında da devam etmek. Ayrıca olur da gol atarsak da yine alkışla protesto etmek. Eğer golü Kewel veya Baros veya Batdal atarsa isimleriyle tezahürat yapmalıyız.

    Ayrıca gemisini terkeden (Ukrayna dönüşü hava alanında takımdan ayrı taksi ile dönen) Arda'dan kaptanlık acilen alınmalıdır.

    Bu şekilde dosta düşmana, taraftarın kestiği FATURA'yı net olarak gösteririz. Yanlız çok önemli nokta asla çirkin tezahürat yapıp naklen yayında yayıncı kuruluşun sesi kısma girişimlerini önlemelyiz.

    Belki yazdıklarım birçoğunuza boş laf olarak gelecektir ancak şunu unutmayın "Zor oyunu bozar" diye bir laf vardır. Madem yönetim FR'ın istediği hiçbir transferi yapmayıp olanları satarak adamın kolunu kanadını kırıyorlar, madem ki futbolcular da düzgün oynamayarak hocanın kuyusunu kazıyorlar, onlara MEYDAN'ın BOŞ olmadığını ve bazı şeylerin eskisi gibi olmayacağının gösterilmesi gerekiyor.

    (Bir parantez açayım, Arda benim en sevdiğim futbolcu idi, oğluma form aldığımda arkasına kimin ismini yazdırayım diye sorduğunda "Arda olsun demiştim, herkes gider o kalır çünkü GS onun genlerinde var " demiştim, ama maalesef fena halde yanılmışım.)

    Saygılarımla,

    YanıtlaSil
  28. şunu da yazmak lağzım 3. yıllarında 5. hocalarını yemeye hazırlanan kemik bi kadro var şuan takımda.bu adamlar neden bu kadar isteksiz ve neden belli bi istikrarları yok saha içinde?yoksa eskilere yaptıkları gibi rıjkaardı da yemek için performanslarını zorlamayan nasılsa yine fatura hocaya kesilecek diyip hocaya bi parmak atan da oyuncuların ta kendisi mi?bu hiç de önemsenmeyecek bi etken.ama bi etken sonuçta,rıjkaardın da hataları var yönetimin de.bu bi ekip işi sonuçta.ben hangi hoca gelirse gelsin şu saatten sonra toplu bi kadro temizliği ve futbol yönetimde köklü bi değişiklik olmadığı sürece bu isterse mourınho gelsin başa uzun vadede bi şey değişeceğine inanmıyorum.ispatı aynı kemik kadro 3 yılda 5. hocalarını yiyiyolar hep mi hocalar suçlu sen ne kadar yardım ediyorsun teknik adama,bu yönetim içinde geçerli rıjkaard melek değil ama bu dikişin tutmadığı ilk hoca da değil...

    YanıtlaSil
  29. takımımızdaki iç denglerin bozuk olduğu çok açık. Belli fubolcuların rijkardı asimile etmek için böyle olaylar yaptığını düşünüyorum. Arda , Ayhan , Servet , Mustafa , Balta , Özkan derhal uyarılmalı hatta kadro dışı bırakılmalı. Kaptanlık kesinlikle ardadan alınmalı. takım içinde yine gruplaşmalar diz boyu.

    YanıtlaSil
  30. SABIRrrrrrrrrrrr
    ÜZÜNTÜüüüüüüüüüüüü
    KIN ve NEFRETttttttttttt

    Hepsi bir arada,cok sansliyiz inanin..........

    Sorun cok basit,yönetimin ve kadrosunun hemen istifa etmesi lazim(eger hasiyetleri varsa).

    Bu nebicim mantik, siz bu isi gercek´ten bilmiyorsunuz.Ben sizden en az 2 gömlek daha üstünüm.
    Sizin gibi amatörce isler yapamam.Bu GALATASARAYA ihanettir.

    Simdi gideceksin 2-3 transfer yapacan biz de seni sevecegiz öylemi ulan.(kendimi zorluyorum ama olmuyor,bu zihiniyette olan kisilere seslenmek istiyorum).Siz burasini ne sandiniz,gercekten kimse size hesap sormuyormu,
    bu kadar kolay´mi Galatasarayi 5 sene´de
    basit bir takima cevirdiniz(BRAVO SIZE).
    Bu zihniyetin plani´ni cözemedim.Sözünü tutamayan bir kisiligin Galatasarayda isi olamaz.
    Denildigi gibi 5 transferi zamaninda yapmis olsaydiniz simdi baska seylerden bahsediyor olmamiz bir gercek.

    ***

    Takimda ruh yok ama kalitede´de yok bunu anlamak icin bilirkisi olmaya gerek yok.Birseylerín
    ters gittigi gercek.Bunu yönetim acilen cözmeli.

    Rijkard´a tam destek olunmali ama bunun yaninda´da malzemeyi de hazilamasinida bilmeli


    Bu GALATASARAYA ihanettir.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0