Emiliano Insua resmen Galatasaray'da!

Transferin son günlerinde Galatasaray'da transfer bombası patladı. Kadrosuna daha evel bir çok oyuncuyu katan ekibimiz Liverpool FC takımında forma giyen 21 yaşında ki defans oyuncusu Emiliano Insua ile sözleşme imzaladı.Arjantin'li oyuncu artık Galatasaray forması giyecek. Genç oyuncuya takımımızda üstün başarılar diliyor, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

Futbol hayatınaArjantin'de başlayan ve genç yaşta Liverpool'a transfer olan Arjantinli oyuncu savunmanın sol bölgesinde forma giyebiliyor. Gerek savunmada ki başarısı, gerekse hücumsal anlamda verdiği destek ile taraftarların beğenisi kazanan genç oyuncu artık sol taraftan yaptığı bindirmeler ve içeri kat etmeler ile Galatasaray taraftarlarını ayağa kaldıracak. Gelecek vaadeden, potansiyelli, sorumluluk alabilen ve tam bir takım oyuncusu olan genç oyuncuya başarılar dileriz.

Blog ekibimiz tarafından hazırlanan oyuncu analizine ulaşmak için buraya tıklayınız.

53 yorum:

  1. bu oyuncunun kadro disi olmasi beni süphelendirdi, acaba jo veya kazim gibi birimi diye...
    simdi eksik olan annan ve kameni, fakat yabanci sayisida iyice artti, elanoyu da satmamiz lazim!

    YanıtlaSil
  2. @FCN Blog

    Baptista konusunda olumlu bir gelişme varmı acaba birde insuanın satın alma opsiyonu varmı

    YanıtlaSil
  3. sevgili fcn öncelikle bize böyle mutlu haberler verdiğiniz için teşekkürler size 2 sorum olacak 1.si opsiyonu bizde mi 2. si ise luceskunun öğrencisi jadson diyorlar 3. isim olarak ne diyorsunuz size gelen bilgi varmı şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Evet satın alma opsiyonu hakkında bi bilginiz var mı varsa ne kadarlık bi ücret ?

    YanıtlaSil
  5. bildigim kadariyla 4M £ ile satın alma opsiyonu bizde.

    YanıtlaSil
  6. bir taşla 3 kuş vurulmuştur. insua'nın transferi 1 sol bek, 1 stoper ve 1 defansif orta saha demektir. insua'nın sol beke geçmesi durumunda hakan balta'dan stoperde ve defansif orta saha olarak yararlanma şansımız olacaktır. hakan şu sıralar formsuz olabilir ama hakan kötü futbolcu değildir.

    YanıtlaSil
  7. hakan balta'nın oturup ciddi bir durum muhasebesi yapması lazım kendi kendine. onu bu haliyle bırakın stopere & defansif ortasahaya koymak ben olsam antrenmana bile almam. gidip birilerini sakatlar falan maazallah. 2 sezondur sürekli geriye sürekli geriye. kendini işini gerektiği kadar vermiyor...

    YanıtlaSil
  8. Transferlerin açıklanmamasının sebebi Annan'ın yolda olması mı?:D

    YanıtlaSil
  9. FCN blog editörleri lütfen baptista hakkındaki son gelişmeleri kısa bi şekilde açıklama yaparmısınız meraktan ölücez :D

    YanıtlaSil
  10. bugün antrenman var mıydı acaba hani antrenmanla ilgili bir foto falan yok acaba yeniler de antrenmanda tanıştı da ondan mı girmiyorlar fotoları

    YanıtlaSil
  11. yarinda transfer yapilabilirmi, yoksa bugün son mu?

    YanıtlaSil
  12. ne misimovic nede insua transferleri resmi siteden açıklanmadı nedeni nedir acaba?

    YanıtlaSil
  13. Hadi be Annan atla uçağa gel be aslanım.Geceden beri seni bekliyoruz

    YanıtlaSil
  14. Resmi açıklama gelmemiş olabilir çunku dun bankalar tatildi borsa tatildi. Bildirilememiş ilk ödemeler yapılamamış olabilir. Bugün açıklanır.

    Insua'yı Liverpool maçlarını izleyip kupon takip edenler bilir kesin. Kuyta sol açıkta her atakta yardıma gelen.Hakan Balta'dan cok daha ayagına hakim ve kesinlikle daha hızlı. Kornerde uzaklaştırılan topu alır ya da sol dış kale yoklar. İhtiyacımız olan bir adamdı açıkçası. Bence bu iki transferen sonra 6+2 miz doldugu için daha yabancı transferi olamaz kimseyi tribune gonddermeyiz. Yedeklerden biri Kewell diğeride Elano/Pino/Cana üçlüsü rotasyon şeklinde olacaktır.Ki Bence Elano'nun sağ açıkta oynaması gerekir Misimovic geldi çunku(butun kanatları oynatacak ve Baros'u one itecek adam). Neill - Insua - Elano - Misimovic - Baros - Pino/Cana Kewell'da taze bekler ya da maça başlar ikinci yarı çıkar.

    Ama aklımda bir soru var. Acaba Reijkaard Hakan Balta'yı ileride Stoper oynatabilir mi?.. Neill Balta ve şimdi Insua topu alıp yerden duzgun pas yapabilecek kapasitesi olan adamlar. Defanstan top taşıma olayı. Servet ve Gokhan büyük kazma o konuda. Ali Turan'a da kulube gorunur sabri gelince.

    Ufuk
    Sabri - Neill - Servet/Balta - Insua
    -----------Cana/Sarp/Ayhan----------
    --------Misimovic---Sarp/Elano/Arda---
    Pino/Elano-----------------Arda/Kewell
    ----------------Baros-----------------

    Lig + T.Kupası için yeterde artar bu kadro.

    YanıtlaSil
  15. @LaedyWeN
    Doğru söylüyosun kardeşim Galatasaray 6+2 doldurdu geriye kalan +2'yi dolduracağını sanmıyorum yani bu demektirki Annan gelmiyor.:S:S Offf offf ne kadar çok istiyordum bize gelmesini

    YanıtlaSil
  16. sağlık kontrolünden de geçilmiş sporx'in haberine göre

    YanıtlaSil
  17. transferi resmiyete dökmek için acaba bankadan teminat mektubunun çıkmasınımı bekliyorlar...

    YanıtlaSil
  18. @Socanoso
    Son gün 1 Eylül.

    YanıtlaSil
  19. Kameni transferi gerçek mi?(umarım yalandır)

    YanıtlaSil
  20. ark lar bırakın şu babtista hevesini..adam zaten istemiyor G.S yı ve de Türkiye yi.Para zoruyla gelip oynayacaksa hiç gelmesin ki zaten verimli de olmaz.Ve de kaleciye de ihtiyacımız yok boşuna yabancı hakkını kullanmış oluruz.Ufuk'a tam güvenmemiz gerek.Bu çocukta iş var...Son olarak H.Ünsal bir haber attı ortaya Misimovic geldi Arda satılacak diye.Çok ciddi bir teklif varmış ve yönetim de kabul etmeyi düşünüyormuş.Gerçi gitmesi çok iyi olur ama o giderse 2 kalırsa 1 transfere ihtiyaç var.Yönetim göz boyuyor ark lar hemen gaza gelmeyin.Belli olmaz belki Elano da satılır.Son olarak resmi sitede gelen futbolcularla ilgili hiçbir haber yok .İstermisiniz anlaşma olmadan geri gitsinler

    YanıtlaSil
  21. Admin Arda'nın transferiyle ilgili bir haber var mı ? A.Madrid e gidiyor mu ?

    YanıtlaSil
  22. barcelona'dan aldığım son bilgiye göre g.saray, kameni için 2 mil teklif etmiş... espanyol 3 mil istiyor... anlayacağınız +1'e bu iş biter..

    Ersin düzen twitter'dan bildiriyor.

    YanıtlaSil
  23. Bence transferi açıklamak için son oyuncuyu bekliyorlar 3 lü yapıcaklar açıklamayı gibi.

    YanıtlaSil
  24. valla bu yönetim o kadar dengesiz işler yaptı ki artık herşeyi bekliyorum.Ya arkadaş bu transferleri yapma gücün var neden hazırlık döneminde yapmassın ki.Şimdi daha mı ucuza geldiler bu futbolcular?Peki Avrupa Ligi'ne kalamadığımız için kaybedilen milyonlar ve prestijin hesabını kim verecek?Küstürülen ve elde patlayan Elano nolacak? 2 Transfer geldi ama hala en sorunlu yer orta sahaya transfer yapılmıyor.Göz boyamaktan başka bir şey değil yaptıkları.Keşke satsalar Arda'ı 13 milyona alsalar Dos Santos yanına da Annan ya da Ledesma .Taş gibi olur takım

    YanıtlaSil
  25. allahıııım bit artık transfer dönemi :) ama önce bi annan falan gelsin

    YanıtlaSil
  26. Ligtvden floryaya baglanıldı...Ardanın menajeri gelmiş ama Polat'ın hep söylediği gibi arda satılmıyor...

    DHA kaynaklı sporx haberi ise diyor ki: Baptista harekatı. Son dakika olarak yazmışlar.

    YanıtlaSil
  27. Frank RIJKAARD takımın başına geçeli GALATSARAY'ın başına geçeli 15 ay oldu takım 1 adım ileriye gitmedi çok aşırı dercede geriledi defans yömnünden uzun zamandır peroblem yaşamyan takımımız son 2 sezon ve bu sezon çok kötü durumda geçen sezon tarihinin en iyi kadrosunu kurmasına ramen 3. olarak bitirdi GALATASARAY takımın %50-%60 kiralık iken şampiyon olmuş bir takım sikkibe bile bu takımı bu kadar kötü duruma düşürmedi geçen sezon takım tamamen bireysel oynuyordu baroş-keita-kewel-arda kişisel becerileriyle birşey yapmasa takım malüp yada pua kaybediyordu takımda ne sistem ne stratesji ne rkaip takıma karşı bir oyun planı vardı körü körüne maça çıkıyordu takım TSL'nin en iyi kadrosuna sahip olmasına ramen başarısız oldu bu sezon yapılmayan transferlere bahane buluyorlar BURSASPOR SON 1.5 sezondur ne transferi yaptı erturul haca kimleri aldı takımı ne kadar kaliteli bir de bizim takımımıza bakalım hep suçlu oyuncular hep şuçlu yönetim mi?
    geçen sezon devre arsında bua benzer bir konu açmıştım ve aşırı tepki almıştım GALATASARAY'ın yenilmesi tabiki hiçbir traftarın hoşuna gitmez ancak galib geldiği maçlarda bile bu takım umut vermiyorsa ne olur Frank RIJKAARD isim olmasaydı bu takımın başında 3 ay'dan fazla kalamazdı hep zaman hep zaman verelim 15 ay oldu ne değişti birşeylr değişti mi?
    EVET DEĞİŞTİ TAKIM BERBAT HALE GELDİ TOP OYNAYAMIYORUZ ÇOK BEYENDİĞİMZ ARDA MİLLİ TAKIMDA DÖKTÜRÜYOR BİZDE YERLERDE 2 SEZON ÖNCEYE KADAR ÇOK BEYENDĞİMİZ SERVET MİLLİ TAKIMDA BANKO VE İYİ OYNUYOR BİZİM TAKIMDA BERBAT 2 SEZON ÖNCE TSL'NİN EN İYİ SOL BEK'İ DEDİĞİMNİZ ADAM HAKAN BALTA NE DURUMDA DİĞER OYUNCLARDA BERBAT DURMDA AMA BEN YERE ÇAKILNANLARI SÖYLÜYORUM ŞİMDİ BEN BİR GALATASARAY TARAFTARI OLARAK SORUYORUM:
    1:Frank RIJKAARD BU TAKIMA NE KATKIDA BULUNDU?
    2:Frank RIJKAARD BU TAKIMA NE GİBİ VE NE KDARA ZARAR VERDİ ?
    3:Frank RIJKAARD'A GÖRE SORUN HEP FUTBOLCULARDAYDI SİZCEDE ÖYLEMİ?
    4:Frank RIJKAARD 'I NİYE HİÇBİR OYUNCUSU SEVMİYOR?
    5:Frank RIJKAARD RIJKAARD OLMASADYDI TAIMIN BAŞINDA MAKSİMUM NE KADAR KALIRDI?
    6:15 AY'LIK FUTBOL TAKMINDAN MEMNUN OLAN GALATASARAY'LI VAR MI?

    YanıtlaSil
  28. Sporx teki son dakika haberine göre bir transfer daha yapılmak istendiğini bu öncelikle Emana ya da forvet opsiyonu olarak baptista ..

    şeklinde yazıyor.

    YanıtlaSil
  29. http://www.atdhe.net/23413/watch-transfer-deadline-day-live

    Adamlar transfer haberlerini söylerken geri sayım yapıyor ama izleyemiyorum :( İzleyebilen varsa yardımcı olsun, UltraSurf'ü çözmüşler galiba.

    Harry Redknamp ile falan konuştular, adam arabanın başındaydı :)

    YanıtlaSil
  30. cesur_sado geçen sene süper transferler yapıldı takım lige süper başladı.Her maçı bol gollü kazanırken f5 son dak.golleriyle falan zorla kazanabiliyordu.Ama noldu birden bire medya G.S ya saldırmaya f5 i kollamaya başladı.Medyada çıkan haberleri hatırlasana geçen sene .Hep G.S. ile ilgili pireyi deve yapan haberler , oyuncuların özel hayatlarına kadar girmeler , hep sorun varmışçasına yalan haberler, yönetimin birden bire anlaşamama haberleri vs...Üstüne gelen f5 yenilgisi ve Baroş un katledilmesi!!!Tabiki şerefsiz medyanın ekmeğine kaymak sürüldü.Hemen G.S yı yerden yere vurmaya başladılar.Üstüne de bizim aciz yönetimimizin devre arasında Nonda'yı göndermesi işi iyice bok etti.Tabi Bu arada medya hala boş durmuyor devre arasında gelen süper transferlerimiz yerden yere vuruluyor.Güizaya 2 sene dayanan şerefsiz medya nedense f5 in rüyasında bile göremeyeceği Dos Santos'u daha maça çıkmadan yerden yere vurmaya başlıyor.Keza Jo .Bunlara ek olarak Arda nın kompleksleri,formsuzluğu ve takım içinde huzuru bozması eklenince ve sebebini hala daha anlayamadığım bir şekilde A.Polat ve arkadaşlarının bu işlere karışmayıp herşeyi f5 medyasının istediği gibi yapması (Üstünel hariç) ve de en son olarak yine yönetimin sorumsuzluğu olarak gördüğüm akıl almaz uzun sakatlıklar.......Şimdi sen söyle ne yapsın bunlara Rijkaard.Sen dünyanın en önemli tkn.drk. getiriyorsun ama şu amatörce yönetilen kulübe bak.Şimdi de 2 tane transfer yapıp milletin gözünü boyamaya çalışıp bütün bu olanları unutturmaya çalıyor.Rijkaard geçen sene sonu itibariyle Arda , Elano ,Barış,Servet gibi oyuncuları göndermek istedi.Hatta sadece iç saha maçlarında oynayan Keita da dahil.İlk olarak Dos Santos'un takımda kalmasını ve yanına Stoch un da dahil olduğu 6-7 kişilik bir transfer listesi veriyor.Ama her şey ortada.Gelen yok olanlar da gönderilmiş.Sonra da futbolcularla arası iyi değilmiş.Tabi olmaz göndermek istediği futbolcuları göndermeyip hatta ve hatta onlara muhtaç edersen ne olmasını bekliyordun.Yani G.S tarihinin en iyi kadrosunu kuran bu yönetim yine hala daha neden olduğunu anlayamadığımız bir şekilde bu takımın ipini çekmiştir.Tabi şerefsiz f5 medyasının da büyük katkılarıyla.....

    YanıtlaSil
  31. @FCN,

    Elano' nun satılması ve yerine Jadson' un alınması gibi haberler duyuyoruz.

    Bu konuda kulağınıza gelen bir haber var mıdır?

    YanıtlaSil
  32. Resmî site transferleri açıkladığında o sayfanın çıktısını alıp saklayacağım, çocuklarıma göstereceğim ileride :)

    YanıtlaSil
  33. cesur_sado
    sen git tribunde afedersin ama bi bok yapmayan oyunculara uclu cektir...Bu takımda yerli oyuncuların birkac yıldır kac tane teknik adam yedigini niye oynamadıklarını sorgulama sen h balta gol atınca ayakta alkısla git boynuna sarıl.

    YanıtlaSil
  34. http://www.galatasaray.org/

    Mutluluktan ağlıyore :))))

    YanıtlaSil
  35. @FCN

    Bir transfer daha gelecek değil mi?

    Bir de, bizimkiler borsaya falan açıklayacak ya "bonservisine şunu, oyuncuya şunu verdik" falan gibi, bu bilgilere nereden ulaşabilirim?

    YanıtlaSil
  36. http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/7754.php

    YanıtlaSil
  37. transfer resmen açıklandı.artı olarak satın alma opsiyonlu..yani ezon sonunda satın alabiliriz demek :D

    YanıtlaSil
  38. resmi açıklama da geldi, çok şükür.. (:

    YanıtlaSil
  39. @tafouzy

    Kardeş, o linki her açışmda farklı video çıkıyo o videolarında gs ile ne ilgisi var onuda anlamadım, senin anlamak istediğin şey nedir.

    YanıtlaSil
  40. ya anlamadığım parasızlıktan transfer yapmadılar bu saate kadar beklediler.Peki ne değişti çok merak ettim.Daha mı ucuza aldık misimovic i.Adama zaten 7 milyon vermişiz.Ne mantık anlamadım.Yönetim baktı sıkıntı var postu kurtarmak için göz boyuyor.

    YanıtlaSil
  41. @obscure_hakan

    Galatasaray ile direkt alakası yok. SKY Sports'u yayınlıyordu o link, orada transfer haberlerini veriyorlar vs. neyse artık.

    Bu arada aşağıdan ne kadar verilmiş falan bakabiliyoruz

    http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=127425

    YanıtlaSil
  42. @FCN,

    Elano' nun satılması ve yerine Jadson' un alınması gibi haberler duyuyoruz.

    Bu konuda kulağınıza gelen bir haber var mıdır?

    YanıtlaSil
  43. @FCN

    Galatasaray AŞ'nin bildiriminde şöyle yazıyor

    "Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?: Evet"

    Bu ne demek? Cevaplarsanız çok memnun olacağım.

    YanıtlaSil
  44. ben transferler ıcın değil sayın A.Sezgın ıcın konusmak ıstıyorum,evet kendısını hıcbır medya mensubu sevmez,hıcbır yazar ve muhabır sevmez,eskı yonetıcıler sevmez,taraftar sevmez,taraftarın sevmemesı medyadan dolayıdır,ama onu tanıyanlar ısıne saygılı,alanında ulkemızın en ıyısı,muthıs bılgı bırıkımı olandır,pekı sayın A.Sezgın i nıye sevmezler_sevmeyız.medya sevmez cunku,yalakalıgı sevmez,kulup hakkında kımseye bılgı vermez,herkesle kanka değildir,mesafe koyar,tek dusuncesı ısıdır,işte bu yuzden sevılmez,kulupte ıstedıgını yapamayan kesım bu yuzden gıtmesını ıster,bız taraftarlarda tum sucu ona atar,herturlu hakaretı yaparız,A.Sezgın bugun gıtse tum kulupler kapısını arsınlar,bu boyle bılıne,hatta Aziz yıldırımın hayallerınden bırıdır..dun kanalturktr hakkında cıkan yalan ve ıftıralara acıklama getırmeye calıstı.reha once camurunu attı,bır saat aleyhınde konustu,ama sezgın baglanıp gayet cıddı ve ksısılıklı cevap verıp,ıftır atıyorsunuz deyınce serefsız reha,mahalle agzıyla onu konusturmadı,oyleya karsısındakı sadece bır kulupte calısan,aynı durum azızın basına gelse boylemı davranırdı,ben Sezgının gorevınde kalmasını ıstıyor ve onunda arkasında durmamız gerektıgını soyluyorum,lutfen destek verelım.bıze yakısan budur.Not:ben ne kendısıyle arkadasızdır,nede onunla cıkar ılıskım vardır,ben 40 yıllık bır GALATASARAY lıyım,ve eskı taraftarımızı gormek ıstıyorum sadece,cunku Galatasaray lı olmak farrklıdır.saygılar

    YanıtlaSil
  45. Galatasaray A.Ş, Beşiktaş gibi futbolcu transfer etmeden önce kamuoyuna açıklama zorunda olmayan bir yapıya sahip. Sadece KAP(Kamuoyu Aydınlatma Platformu)'a açıklama göndermek zorunda. Onuda transfer öncesinde veya sonrasında yapmakta özgür. O yüzdendirki "Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?: Evet" diye bilgi verilmiş.

    Şu sitede Jadson Galatasaray'da diye bir açıklama var. http://globoesporte.globo.com/platb/primeiramao/2010/08/30/jadson-perto-do-galatasaray

    Bu konuda bilginiz varsa açıklarsanız seviniriz...

    YanıtlaSil
  46. yav annan ve kameni gelmezse bu is olmaz, helede annan, yarim kalmis olur, bir isi yapiyorsaniz dogru düzgün yapin, zaten avrupadanda elendik bari bu isi son gün bitirin!

    YanıtlaSil
  47. Yaaa hacı bu Annan transferindeki son durum ne?Var mı bilginiz varsa lütfen bizi bilgilendirir misiniz?

    YanıtlaSil
  48. onu bunu bilmem, annan ve kameni alinmasi lazim, ayni zamanda elanonun satilmasi lazim!
    keske kewell ile yeniden anlasilmasaydi,pinoda alinmasaydi, böyle ciliz dayaniksiz sürekliligi olmayan bir uf olusta sezonu kapatan oyuncularla bir yere varamayiz!

    YanıtlaSil
  49. Heralde Elano Milan' a gidecek.

    Jadson bize gelecek.

    Ayrıca Annan veya Emana' dan birini daha alacağız.

    Tahminim bu yönde ama bakalım tutacak mı.

    Ama eğer dediklerim olursa takımımız iyi bir duruma gelir.

    YanıtlaSil
  50. valla alias arkadaş googledan çeviri yaptım jadson yüzde 80 galatasaraya yakın yazıyor.3 yıllık sözleşme olacak filan diyor ne kadar doğru acaba

    YanıtlaSil
  51. editör arkadaş,

    jadson yada diğer isimler üzerine bilginiz varmı?

    var veya yok bir açıklama yaparsanız iyi olur.

    kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  52. Arkadaşlar bu arada Arda'ya yapılan teklifte göz ardo edilmemeli.Düşünsenize İspanya'nın en büyük 3. veya 4.büyük takımı tarafından 11 Milyon £ verildi.Ve bu parada şu ana kadar hiç bir türk oyuncuya verilmemiş bu teklif te takımımız tarafından geri çevrildi.Müthiş bir gurur.Ben birkez daha Galatasaraylı olmaktan gurur duydum.

    YanıtlaSil
  53. İnsua nın 2011 haziran da sözleşmesi bitiyor.Yani eğer biz ve kendisi istere Ocak ta istediğimiz uzunlukta bir sözleşme yapabiliriz kendisiyle Liverpool a hiç bir bedel ödemeden..

    Yani sadece 750.000 € kiralama bedeli ile almış oluruz Insua yı..

    Peki bu 3.750.000 € ile bonderwisini Liverpool dan alabileceğimiz haberleri nerden çıkıyor?? Adamın sözleşmesi bitiyor zaten yıl sonunda...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0