Insua ve Misimovic Hakkında..

Galatasarayımızın yeni transferleri formaları sırtlarına geçirdi ve ilk röportajlarınıda verdiler. Liverpool'dan kiralanan Arjantinli Insua 6 numaralı formayı giyerken, Wolfsburg'tan transfer edilen Bosna Hersek'li Misimovic ise 21 numaralı formayı terletecek. Liverpool'dan satın alma opsiyonu ile kiralanan Arjantinli oyuncunun satın alma opsiyonunun 4 milyon euro civarı bir rakam olduğunu belirtmekte fayda var. Kulübümüz tarafından günün öğle saatlerinde borsaya bildirilen fakat akşam saatlerinde ertelenmiş açıklama ile kamuoyuna yayınlanan bildirim içerisinde oyuncular ve takımlarıyla ilgili maddi konularda yer alıyor. Kap'ta kulübümüz tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde yer alıyor. Tekrardan hayırlı, uğurlu olması dileğiyle..

"Profesyonel oyuncu Zvjezdan Misimovic için VfL Wolfsburg ile vadeli transfer anlaşması imzalanmış olup 2010-2011 sezonunda 2.500.000 Avro, 2011-2012 sezonunda 2.500.000 avro, 2012-13 sezonunda 2.000.000 avro ödenecektir. Misimovic ile yapılan dört yıllık kontrat süresince oyuncuya yıllık 2.100.000 Avro Sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir."

"Profesyonel oyuncu Emiliano Insua Adrian Zapata için Liverpool FC ile satın alma opsiyonlu kiralama anlaşması imzalanmış olup 2010-2011 sezonunda 750.000 Avro ödenecektir. Oyuncuya 2010-11 sezonunda yıllık 1.060.000 Avro Sabit transfer ücreti ve 8.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir."
Önemli rica: Bu başlık altında veya diğer başlıkların altında transfer sormayınız. Transfer başlıkları blogumuzda mevcut, yorum onaylama panelinden tüm yorumları geliyoruz.

14 yorum:

  1. maliyetleri uygun eğer biraz daha zaman olsaydı sezgin bunu 5m e kapatırdı :D

    YanıtlaSil
  2. Maç başına 10bin euro iyi paraymış be :)

    YanıtlaSil
  3. Biraz daha zaman olsa Adnan Sezgin Wolfsburg'dan ucuza alıp Schalke'ye satacakmış ama kısmet : ))))))


    Şaka bir yana sakat olmayan bir oyuncu aldık bu arada aman nazar deymesin..

    YanıtlaSil
  4. Adnan sezgini saniyorum %99 umuz sevmiyor ama bu iki transfer maliyeti adamin isini bu seferlik dogru yaptigini gosteriyor..

    http://www.videoarenasi.com

    YanıtlaSil
  5. gerçekten bu kalitede bi adamı 7 milyon euro ya almak başarılı bi iş arkadaşlar.hemde 3 taksit!! yiğidi öldür hakkını yeme. yalnız bu iş bize uefadan elenmeye mal oldu orasıda bi gerçek. insua yı hiç söylemiyorum bile bu yıl bedava. :)

    YanıtlaSil
  6. Transfer dönemi tam olarak saat kaçta bitiyor bilen varsa yazsın lütfen teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. transfer çarşamba günü 17:00' da bitiyor.

    Bizim transfer heralde 16:59 da açıklanır :)

    YanıtlaSil
  8. Avrupa kupalarında oynayan takımlar için bugün saat 7'de bitti.

    Fakat Türkiye için transfer dönemi yarın bitiyor. Tabii ki federasyon isterse 1-2 gün de uzatır bu süreyi, 1-2 ay da...

    Yani, Bursaspor bugün saat 8'de bir oyuncuyla sözleşme imzalasa Avrupa kupalarında oynatamayacaktı ama Türkiye'de oynatabilecekti.

    Bildiğim kadarıyla böyle.

    FCN'den tweet ve benzeri bir şey olmadığına göre transferi kapattık. Öğlen bayağı hareketliydi; Baptista, Annan, Kameni falan ama maalesef diyecezği galiba :(

    YanıtlaSil
  9. bu gece uyuyabilirmiyiz FCN yoksa beklemeye devammmı??

    YanıtlaSil
  10. Heyt be Caner'in bonservisine 3 milyon vereceğimize 4 milyona Insua gibi bir adamı sezon sonu kadroya katabileceğiz. Sezgin'i sevmeyiz ama iyi oldu be..

    YanıtlaSil
  11. böyle transferlere bayılıyorum yaaa hem büyük klüp tecrübesi var hem arjantin gibi dev milli takımda oynama şansı bulmuş hem cidden yüreğiyle oynayan ve en önemlisi genç olması çok güzel transer inşallah sene sonu bonservisini alırız da uzun yıllar bize hizmet eder hoşgeldin Insuaaa...

    YanıtlaSil
  12. http://www.atdhe.net/23413/watch-transfer-deadline-day-live

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0