Son gün ve ortalık karma karışık..


Galatasaray'da transferin son gününde müthiş bir hareketlilik ve inanılmaz bir bilgi karmaşası yaşanıyor. Gerek twitter hesabımızdan, gerekse blogtan defalarca cevapladığımız soruların tekrar tekrar gelmesi sonucunda ufak bir durum değerlendirmesi ve durum açıklaması yapmanın doğru olacağını düşünüyoruz. Transfer döneminde oldukça suskun olduğu iddia edilen fakat 5 yerli, 5 yabancı (Kewell dahil) oyuncu ile sözleşme imzalayan takımımızda hareketlilik devam ediyor. Elbette amacımız en uygun ve en iyi oyuncuyu takımımıza kazandırmak. Bu isimleri zaten hemen hemen hepimiz artık biliyoruz ve kulun bildiğini kuldan saklamak olmaz diyerek gelişmeleri, durumlarını sizlere aktarıyoruz. Blogunda düzeninin bozulmaması amacıyla böyle bir açıklama yapmak en doğrusu olacak, keza her haberde alakalı-alakasız transfer yazılarını görmek can sıkıcı oluyor.

Achille Emana: Galatasaray'ın yaklaşık 4-5 yıldır gözdesi Kamerunlu oyuncu zaten gelmeye dünden hazır. Real Betis ile yapılan görüşmeler sonrasında bir takım anlaşmalar ve anlaşmazlıklar yaşandı. Rijkaard'ın pek sıcak bakmadığı Kamerunlu oyuncu geçtiğimiz hafta takımında kadro dışı kalmıştı. Betis'in antrenörü .. tarafından yapılan açıklamada kadronun Emana yokmuş gibi hazırlandığı ifade edilmişti. Emana'nın transferinde sadece karşı taraf ile değil teknik heyet sınırlarında da olumsuzluk yaşanıyor. Söylediğimiz gibi Rijkaard'ın ilk tercihi Emana değil, Annan. Zaten bu transferin bu kadar uzamasının en büyük nedeni de bu.

Carlos Kameni: İspanyol basını ve özellikle Barcelona medyası Kameni transferinde gelişmelerin olduğunu yazıyor. Fakat Galatasaray'da yabancı kontenjanında kaleciden ziyade ilk sırada ortasaha yer alıyor. Kameni transferi hakkında şu anda bizlere ulaşan herhangi bir bilgi yok. Galatasaray'ın kaleci değil, defansif ortasaha aradığı konusunda ise bilgi çok. Eğer olursa, ki şu anda zor görünüyor, piyango transferi olur. Peki gerek varmı? Bence yok. Avrupa'da yokuz ve sadece ligde oynuyoruz. Kaleye Ufuk'u koyup ona güvenip, şans vermek zorundayız.

Julio Baptista: Daha evel zaten Roma ile anlaşma aşamasına gelinmişti fakat oyuncu kabul etmemişti. Son yaşanan gelişmeler doğrultusunda oyuncunun da sıcak baktığı söyleniyor. Baptista gelir mi, gelecek mi sorularının cevabını aramak pek mantıksız. Sevilla döneminde ki Baptista değil, fakat gelirse joker olarak heryerde kullanabileceğimiz bir oyuncu. Roma'ya önerilen bonservis bedelinin 5 milyon euro, oyuncuya ise önerilen rakamın 2.5 milyon euro olduğu söyleniyor. Bekleyip görmemiz gerekiyor, zaten şunun şurasında birşey kalmadı.

Jadson: Transfer girişimleri olduğu doğru ama geride kaldı. Lucescu tarafından da teklifimiz veto edildi. Brezilyalı yıldız oyuncunun transferinin yattığını söyleyebiliriz. Zaten Misimovic'ten sonra Jadson'un esamesini okumak biraz saçmalık oluyor. İkisi de aynı tip oyuncular ve Misimovic geldikten sonra Jadson'a hiç gerek yok. Jadson'un transfer olma gibi bir ihtimali yok.

Anthony Annan: Gana'lı oyuncu açıkladı, menajeriyle görüşmelere gideceğini ve takımdan ayrılabileceğini. Rosenborg BK ise tatminkar bir teklif gelmediğini açıkladı ve sonuna da ekledi; "istediğimiz teklif gelirse satabiliriz." Annan bizim ilk tercihimiz ve ortada resmi bir teklif var. Norveç ekibi bu teklifi pek tatminkar bulmadı diye teklifte yükseltme olabilir. Bu arada karşı tarafta Start takımından yapacağı transfer için kaynak arayışı içersinde, haliyle güzel ve tatminkar bir miktar - 5 milyon euro - onları ikna edecektir. Genç oyuncu gelmeye sıcak bakıyor ve transferde gelişmelerde yaşanıyor. Gelmesi muhtemel isimlerden birisi olarak görebiliriz.

89 yorum:

  1. Teşekkürler haber için =)

    YanıtlaSil
  2. Anthony Annan hem bu yıl hem yeniden kurulan GS icin muhtesem olur ...

    YanıtlaSil
  3. Bu haber için çok teşekkür ederiz.İnşallah Annan gelir.Walla bu gece sahurda dua edicem.İnşallah gelir.

    YanıtlaSil
  4. inş. annan gelir.ben bişi soracaktım annan gelirse yabancı sayısı çok oluyor.

    neill,insua,elano,cana,misimovic,pino,kewell,baros,annan olmak üzere toplam 9 tane oluyor.hangisi kadro dışı kalacak ve hangisi oyunda olcak?

    YanıtlaSil
  5. fcn,

    elano gidebilir mi?

    giderse yerine jadson gelebilir mi?

    tabi ayrıca defansif orta saha olarak Annan inşallah olur.

    YanıtlaSil
  6. Veli Kavlak veya Yasin Pehlivan ve Jozy Altidore transferlerinin yapılmasını isterim.. Ortasahaya adam alıp yabancı kısıtlamasından dolayı adamları yedek oturtmaya gerek yok.. Pino yedek mi oturacak yani !? Daha Kewell da var.. Tamam mutlaka sakatlanır bu adamlar ama :) forvet transferi daha önemli.. Sarp-Ayhan-Barış 3ü 1 arada kötü olsa da 3ünden 1i orta sahamızı çok iyi idare edebilir

    YanıtlaSil
  7. Bence Baptista ve Annan'in gelmesi en mantiklisi olur. Boylece Baros icin iyi bir alternatifimiz olur. Ve Annan gibi bir oyuncu bizlere zaten lazim. Artik bekleyip gormek lazim.

    YanıtlaSil
  8. oncelıkle tesekkurler, Annan ıle ılgılı ufak bır detay okudum az once,ne kadar dogru bılemem,futbolcunun aıt oldugu kulupten acıklama,bızımle gorusmeden futbolcumuz ayartılmıstır,bu konuda yargıya basvurucaz denıo, bu kaynak ıtıbarıyle pek yakısık almayan bır durum,kaynagada guvenmıorum acıkcası,bıseyler soyleyebılırmısın bu konuda bılgın varmıdır ?

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Yusuf Ziya,

    O konuda bir bilgimiz yok. Yalnız öyle birşey olsaydı şu anda ortalık çalkalanırdı. Rosenborg BK tarafından öyle bir açıklama yapıldığını zannetmiyorum.

    YanıtlaSil
  10. Ufuk
    Sabri neill(gökhan) hakan(servet) insua(hakan)

    sarp(cana-barış-ayhan)
    elano(arda)
    Misimovic(Arda)
    Kewell (Pino) Arda(Kewell)
    Baros(kewell-battal)

    Bence transfere gerçekten gerek yok zaten kontejyan sorunuda ortaya çıkacak . bence kadrromuz bu şekilde oturursa türkiye ligini hedefledimiz yerrde göğüsler.

    YanıtlaSil
  11. @FCN Blog
    Sizce 1 transfer daha yapılacak mı yoksa sadece ihtimaller dahilinde mi bu?

    YanıtlaSil
  12. yav oyuncu gelecekse bu gece istanbula gelir sahura kadar ntvspor karşısındayız :D

    YanıtlaSil
  13. Öncelikle teşekkürler karşılıksız bize bu bilgileri verdiğiniz için.
    Sizce bu oyunculardan birinin gelmesi mümkün mü son gün için ? Ayrıca ligde de yabancı kontenjanından büyük bir sıkıntı çekeceğiz gibi gözüküyor. Pino da iyileşiyor. Cana formuna kavuşacaktır. Neill-Insua-Cana-Misimovic-Baros-Pino Hangisini kessek birşeyler eksik olur gibime geliyor

    YanıtlaSil
  14. @fatihgürel
    9 oyuncu oluyor demişsin fakat o 9'un 2'si sakat olur. O nedenle problem çıkmaz. :)

    YanıtlaSil
  15. LÜTFEN CEVAP !

    Ben isim sormayacam.. Sadece bir transfer daha yapılma ,ht,mali yüzde kaç sizce.. Sadece bunu öğranmak istiyorum.. Saygılar..

    YanıtlaSil
  16. @fatihgürel
    9 oyuncu oluyor demişsin fakat o 9'un 2'si sakat olur. O nedenle problem çıkmaz. :)

    YanıtlaSil
  17. @fatihgürel

    neill,insua,elano,cana,misimovic,pino,kewell,baros,annan isimlerinden oynamak zorunda olanları ayıklarsak durum biraz daha netleşir =)

    neil ve insua oynamak zorunda şuanki durumda görünen o.. baroş ve misimoviçte oynamak zorunda bence.. bi kanadımızda arda varsa diğer kanatta oynayacak oyuncu sakatlık durumuna ve form durumuna göre kewell yada pino olcaktır ki bunlardan sadece 1 tanesi oynayabilir eğer 4-2-3-1 yada 4-3-3 gibi oynucaksak.. böylece yabancı sayımız 5 oluo zaten ve defans + forvet hattımız tamamlanmış oluo o zaman geriye kalan bir yabancı hakkını orta sahaya kullanabiliriz ve bu elano/cana 2lisinden biri olcaktır ama annan gelirse o tercih edilebilir ve bu tamamen oynadığımız rakibe göre, oyuncuların form grafiğine sakatlıklara skora göre değişcektir..

    yani 5 yabancı banko gibi görünüo şuan için baroş,neil,insua,misimoviç ve kewell/pino/elano 3lüsünden birisi kanatta oynamak zorunda.. bizde bu kadar sakatlıklar oluoken ben endişeli deilim açıkcası hangisi kadro dışında kalcak die =)

    ayrıca 4-3-3 / 4-2-3-1 arasındaki tek fark oyuncu yapısı, karakteri ve hücuma yönelikmi defansifmi oynadığımızla ilgili bence.. dizilişlere dikkat ederseniz bu 2 sistemdeki farkların dediklerimden ibaret oldugunu anlarsınız zaten =) yani orta alandaki 3lü hem ofansif hem defansif anlamda takıma katkı sağlıosa 4-3-3 oynuosun.. yine orta alandaki bi kişi hücum 2 kişi defansifse 4-2-3-1 oynuosun..

    umalım annanda gelsin.. rijkardın malzemesi gerçekten bol olcak ve sonunda aşçı başına kuru soğan dışında bi kaç malzeme vermiş olcaz.. umalım bu sezon yemekler tadınmaz yenmez :P

    YanıtlaSil
  18. Annan gelse güzel olur.
    Takıma gelmesini en çok istediğim kişi Veli Kavlak.Bu sene olması şart değil ama gelecek sene kesin gelsin. Bu çocuk çok tehlikeli.

    YanıtlaSil
  19. FCN tek bişey sorucam sadece buna cevap verin lütfen benim merak ettiğim kimin gelceği değil hepsi iyi oyuncular zaten sadece bi transfer daha yapcakmıyız kesin hiç yapmamama ihtimalimiz var mı lütfen cevap verin..

    YanıtlaSil
  20. cok tesekkur ederım cevabından dolayı :)
    ben bır transfer daha beklıyorum hatta 1 tane daha kıralık olabılır dıye dusunuyorum.. bu arada transferler gec oldu lakın unutmamamız gerek dıger bır nokta, kulubumuz dusuk malıyetler ıle futbolcularla anlastı,nobre nın yıllık 3.5 mılyon aldıgı bı ulkede,mısımovıc ın 2.10 mılyon alması kadar buyuk bır kazanc olamaz...bu atılım bu sene belkı fazla bırsey katmayacak ama gelecek senelerde GSmızı eger aksılık cıkmaz ıse cok ıyı yerlerde gorecegız.

    YanıtlaSil
  21. Roma, Milan'dan Borriello'yu kiralamış. Yoksa? Baptista?

    YanıtlaSil
  22. bencede annanın alınması ilk planda olmalı ki bu adama 5 versende muhtemelen 2-3 sene sonra(okadar bile surmeyebilir) 7-8 e satarsın hem yatırım hem genc hemde basarıya ac bir futbolcu bu yuzden bizde rosenborg da olduundan daha fazla parlayabilir adnan bro lar duy sesimizi, ANNAN!! annan inter de oynayan muntari den cokmu eksik bi topcu, hayır. bu yuzden yatırım ve basarının yolu ANNAN!! :D

    YanıtlaSil
  23. @ömer kardeşim sana katılıyorum fcn eğer bilginiz varsa söyleyin 1 transfer daha olma ihtimali nedir

    YanıtlaSil
  24. öncelikle iyi günler. sitenizi uzun zamandır takip ediyorum ve gerçekten çok başarılı. ben galatasarayımız ve sizin bu güzel emeklerinizi daha da renklendirmek istiyorum. yani site güzel ama sadece blog ve yetersiz gibi. bizlere daha geniş kapsamlı ve göz dolduran güzel bir site yapmak istiyorum. yani bana görev verirseniz sizlerle güzel bi site kurabiliriz. sizden bi talebim yok yanlış anlamayın tek isteğim gsmiz ve sizler için yararlı olabilmek. goksunsistembilgisayar at hotmail mail ve msn adresim görüşmek dileğiyle

    YanıtlaSil
  25. bide ibricic yalan oldu galba dedikodu haberinizde bile yer almadıına gore..oda cok iyi topcu ya emana falan yerine dusunulebilecek cok yetenekli ve savunma yonude zayıf olmayan hırslı bi topcu keske sporx te yer alan haber dogru olsaydı... :( biride bana katılsın be arkadas ya yanlısmı dusunuorum(ibricic i takip eden varsa tabi ben son 2 senedir takip etmeye calısıyorum)

    YanıtlaSil
  26. Adamın birine 90 yaşındayken piyangodan büyük ikramiye çıkmış.Bütün parasını harcayıp şehrin orta yerine koca bir umumi hela yaptırmış. Neden bütün parasını helaya yatırdığını sormuşlar,demiş ki " Bu yaştan sonra dönen talihin cümle alem içine sıçsın diye yaptırdım."

    Bizim transferler de o hesap işte.

    YanıtlaSil
  27. @tunca

    Şampiyon olursak senelerdir katılamadığımız Şampiyonlar Ligi'ne katılacağız.

    YanıtlaSil
  28. ben annan ve kameniyi almalarindan yanaiyim;
    yabanci sorununa gelince, elano satilmali, kewell zaten uf oldu sezonu kapatti,zaten ondan hayir yok anlasilmasi hata idi; pino da ayni sayilir; neill yerinede ben gökhani oynatirim, kamenin oynamasinada bir engel kalmaz,zaten defansta hatalari neill yapiyor fakat bizim at gözlüklüler bunu hep servetin basina yikiyor!
    bundan böyle kadro böyle olusmali, eger Allah'in izniyle bu iki transferde gerceklesir ise:

    -------------------kameni

    sabri----------gökhan---servet--------insua

    ---------cana(mustafa,ayhan)---annan
    baris---------------------------------arda(ayhan)
    ------------------misimovic

    -------------------baros

    baptista da bonus olarak alinirsa misimovicin yedegi olur,ama elanoyu elden cikarmak gerek!

    YanıtlaSil
  29. Arkadaşlar eğer yönetim son dakika sürprizi yapmazsa bu senelik transferleri kapadığımızı düşünüyorum. Ancak yönetim 2012 kriterlerini gözününe alıp takımın bir sene kendini tanıması ve seneye Avrupa'da başarı kazanmak istiyorsa transfer yapabilir, yoksa elini cebine atmaktan kaçınacaktır.
    Annan transferi sanki İbricic de olduğu gibi Emana için bir transfer oyunu olabilir. Çünkü Emana takımıyla gemileri yaktı. Bu haftaki maçta tenik direktörü tarafından kadro dışı bırakıldı. Galatasaray Misimovic'de olduğu gibi fiyat kırma ve ödemeyi kendi istediği yapma düşüncesinde. Bu yüzden son dakikaya kadar beklemekten çekinmiyor. Bu saatten sonra Real Betis Emana'dan istediği verimi alamayacağı için satmaya yanaşma ihtimalini gözardı etmemek gerek. Ancak Real Betis son ana kadar Galatasaray'la sıkı bir pazarlığa girdiği belli. Real Betis Başkanı bir kuruş inmediğini söylemek gerek. Link : http://oohbetis.typepad.com/balompie/2010/08/eman%C3%A1-definitely-staying-unless-he-leaves.html

    Avrupa'da transfer sezonu kapandı. O yüzden Elano'nun gideceğini sanmıyorum. Jadson gelir mi son dakika olarak göreceğiz. Ancak Abdurrahim Albayrak'ın Lucescu ile ilişkileri ve son Eskişehir deplasmanında bulunması bu transferde dedikoduların çıkmasına neden oldu. Eğer Jadson transferi gerçekleşirse Abdurrahim Albayrak'a Florya yollarının göründüğünü söylemek gerekiyor. Abdurrahim Albayrak, Adnan Polat'ın ilk başkanlık döneminde listeye girecekken bazı yöneticiler tarafından istenmediği için Adnan Polat istemeyerek de olsa yönetim dışında bırakmıştı. Son seçimlerde Adnan Öztürk'ün listesinden girmeye çalışan Abdurrahim Albayrak ne yapıp edip Florya'ya girmek için elindeki tüm imkanları zorlayacağını düşünüyorum.
    Baptista, Milan'dan Roma'ya transferi gerçekleşen Borriella yüzünden artık forvette alternatif olarak dahi düşünülmediğini anladığı için Galatasaray'ın teklifine evet deme ihtimali yüksek. Çünkü Avrupa'da oynamaya devam etmek istiyorsa ya Roma'da kalıp savaşacak ya da İstanbul'da farklı bir maceraya açılacak. Roma Borriella transferi için Milan'a 10 M € verdiği için Baptista'yı 4-5 M € 'ya elinden çıkarmaya sıcak bakacaktır.
    Galatasarayımız için hayırlısı olsun. Şimdiye kadar çifter çifter transfer yaptık. Cana-Pino, Misi-İnsua. Emana-(Jadson)-Baptista neden olmasın. Saat 17'ye kadar bekleyip göreceğiz...

    YanıtlaSil
  30. Ben teknik ekibin huzurlu bir şekilde çalışabildiğine inanmıyorum.Büyük ihtimalle Rijkaard Adnan Sezgin'den kurtulmak için şafak sayıyordur.Çünkü hepimiz çok iyi biliyoruz ki Adnan Sezgin'e göre kimse futbolu Adnan Sezgin'den daha iyi bilmiyor. Daha da acısı Adnan Polat da muhtemelen bu konuda Sezgin'le aynı kanıda. Ama en acısı başkanın kanal kanal dolaşıp kendini anlatma çabası içine girmiş olması ve Aziz'le girdiği kanka havaları.

    Yani bu şartlar altında şampiyonluk hala çok zor,kaldı ki sidik zoruyla şampiyon olsak bile seneye teknik ekip kökünden değişecek ve yine aynı istikrarsız tablo ortaya çıkacak.Bknz: Tarihi 2008 şampiyonluğumuz ve ertesi sezon İstanbul'da Yalnız Bir Alman:SKIBBE
    Yönetim ve bu Azizvari "Ben bilirim" mentalitesi değişmedikçe istikrarlı bir başarı imkansız bence.

    YanıtlaSil
  31. @alias

    Roma, Borriello'yu kiralamış sanırım. Yine de Baptista'nın bölgesine (bölgelerinden birine?) transfer yaptıkları gerçeği değişmiyor tabii.

    YanıtlaSil
  32. Oncelikle FCN cok tesekkurler, cok iyi yapmissiniz, hepsini buraya toplamissiniz.

    Bilen varsa lutfen cevap versin, transfer sezonu bugun mu (carsamba) bitiyor, yoksa (sali) bitti mi ? Nedir bu anlamadim.

    YanıtlaSil
  33. Socanoso
    baptısta dururken geldıgı takdırde barısı sag acık mı oynatmayı dusunuosun ?
    annan yada cana yada ınsua yedek bekler barıs sag acık oynamaz arkadasım baptısta varken kadroda.

    YanıtlaSil
  34. http://www.atdhe.net/23413/watch-transfer-deadline-day-live

    Bu SKY Sports ne iş, teknik direktörleri hep arabadayken yakalıyorlar :) Schwarzer Fulham'da kalıyormuş, adamlar bir de emniyet kemersiz gözükmüyor.

    YanıtlaSil
  35. Annan transferiyle ilgili olarak Rosenborg resmi sitesinden yapılan açıklama:
    http://www.rbk.no/incoming/article178459.ece

    Annan ile ilgili olarak bizde duyumlar alıyoruz ancak şu ana kadar bize teklifle gelen olmadı. Annan milli maç için ülkesine gitti.
    Sözleşmesini uzatmak gibi şimdilik bir düşüncemiz yok, Avrupa Ligi'ne kaldık. diye bir açıklama yapmışlar.

    Daha öncede söylediğim gibi Annan transferinden umudum yok, Emana için koz olarak kullanıldığını düşünüyorum.

    @tafouzy haklısın Borriello Roma'ya kiralanmış ancak satış opsiyonu olarak 10 M € belirlenmiş.

    YanıtlaSil
  36. Editörüm :) "Allah'ın bildiğini kuldan saklamak olmaz" değil miydi o söz? :)

    YanıtlaSil
  37. FCN YİNE FARKINI KOYDU .. SİZİ SEÇTİĞİMİZ DAKİKALARCA BAŞINIZDA BEKLEDİĞİMİZ MÜJDELERİNİZİ UMDUĞUMUZ DAKİKALARDAN BİZİ PİŞMAN BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

    YanıtlaSil
  38. @socanoso

    arkadaşım üzülerek sölüyorum ki inanılmaz futbol cahili birisin..FCN lüften bi gelişme var mı bi cevp verin ya transfer yapılcağı kesnmi ihtimal dahilindemi???

    YanıtlaSil
  39. ekim ayında adnan polata veda ediyoruz, hıncal uluç açıkladı ekim ayında tüzük kongresi var ve galatasarayın büyükleri adnan polatın rezilliklerine daha fazla katlanamayacaklarmış, kongrede ciddi bi başkan adayı varmış adnan polatı indirecekler anlıycağınız, bu demek oluyorki adnan sezgindende kurtuluyoruz, transferler kadar güzel bi haber bence

    YanıtlaSil
  40. şu an dan itibaren tam 13 saatimiz kaldı mutlaka ortasahaya adam şart FCN editörleri bi bilginiz varsa paylaşın az sonra uyuycam ltfen rahat uyuyum ya

    YanıtlaSil
  41. @uakaran
    kendi düsüncelerinden haric, baska düsünce kabul etmeyen,edemeyen, senin gibi at gözlüklü degilim ben;
    gercek bir cahil görmek istiyorsan aynaya bak,at gözlüklü arkadasim benim!
    cok biliyorsan,cözüm yaz,tartisalim,yoksa ceneni kapa,tanimadigin bilmedigin birilerine hakaret edip durma burda!

    YanıtlaSil
  42. @FCN Blog

    sevgli fcn blog . biliorm sizde haklısınız her gun 50 tane soruya yanıt veriosunuz ama sorumu yanıtlarsanz cok sevnrm . bende diğer arkadaslar gibi kimin geleceini deilde birinin gelip gelmiceini merak edıorm. isim önemli deil . yeterki bilginiz varsa birisi daha alınacak diin bizm için yeterli . tesekkrler simdiden

    YanıtlaSil
  43. Annan bugün biterse diğer transferler bir anlam kazanır ancak tek başına Misimoviç bu takımı kurtaracak kudrette değil. Messi bile gelse sağında, solunda, önünde, arkasında, Sarp/Ayhan/Barış 3'lüsüyle bir yere kadar iş yapabilir.

    Komedi dans üçlüsünden ne kadarını oynatmazsak, o kadar güçlü bir Galatasaray meydana gelecektir ve Annan transferi bu sebeple şarttır.

    Bugünü suskun kapatırsak kimse Galatasaray'dan şampiyonluk beklemesin.

    YanıtlaSil
  44. Evet son 7 saat sanırım transferde.. 17.00 de bıtecek dıye bılıyorum yanlıssam duzeltın..

    Emana ya da Annan ıkılısınden bırı de alınırda ınsallah bu sene rahat rahat maç ızlerız...

    YanıtlaSil
  45. x=7 ?

    ufuk


    sabri neil balta insua


    cana

    elano misimovic


    pino arda

    baros


    kim disarida? en sonunda zorlanacak rijkaard secim icin. elinde MBA var. isi cok zor :D

    YanıtlaSil
  46. Transfer dönemi bitti bitiyor, saatler kaldı.Sayın FCN editörüm.Bizi anlayışla karşılayın. Lütfen olumlu veya olumsuz bir gelişme varsa açıklayın.Uykusuz kaldık vallah:) Bu arada gazetelerde Prekazi ye ait oldu söylenen açıklamalar var. Bunlar gerçek mi ? Şimdiden teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  47. Bu saatten sonra transfer olmasi bence mucize olur. Hic ihtimal vermesemde olursa super olur.



    http://www.videoarenasi.com

    YanıtlaSil
  48. FCN transferler olunca rahatladı, uyuyo sanırım :D

    YanıtlaSil
  49. arkadaslar annan ve kameni transferleri yatmis gibi gözüküyor; bu yönetimin yapacagi da buydu zaten;
    yahu bir basladigniz isinde sonunu getirin;
    zaten avrupadan elendik, bu onlara ders olmasi gerekirken,adamlar 3-5 kurusun hesabini yapip gerekli transferleri gerceklestiremiyor,bukadarda acizlik olmaz,böyle kulüp yönetilmez;
    pilinizi pirtinizi toplayip defolun gidin,yaniniz sira rykaardi da götürün!

    YanıtlaSil
  50. ne bloglarda ne gazetelerde ne de twitterda yeni birşey yok.sanırım annan emana yada herhangi bir orta saha yalan oldu:(

    YanıtlaSil
  51. galatasaray'ın şu yabancılar ve form grafiği göz önüne alındığında ya kendi içinden iyi bir yerli ön libero çıkartması ya iyi bir yerli ön libero alması lazım. bu saatten sonra bu mümkün olmayacağına göre yabancı bir ön libero alınıp sağ kanada emre çolak'ın monte edilmesi lazım. (bu yorum tamamen yabancı sınırlaması ile ilgili olarak yazılmış olup, yabancı sınırlaması olmasa tamamen boş bir yorum olacaktır)

    YanıtlaSil
  52. FCN BLOG ekibi sahip oldğu sorumluluğun bilincinden çıkıyo ne yazıkki kimi zaman ... bize sitem ediyorlar "özel & sosyal hayatımız var" vb. kimi şeyler söyliyerek ama transfer döneminin son anlarında bizle beraber bu heycanı yaşamalarını bizle beraber bilgilendirmelerini beklerdik ...

    herşeye rağmen iyiki varsın FCN

    YanıtlaSil
  53. Bu saatten sonra yönetimin başka transfer yapacağını sanmıyorum, zaten takım maçlara iyi motive olursa bu kadroyla lig ve kupayı çok rahat götürür. Bana göre Rijkaard orta sahada Cana'nın yanına kesinlikle Musa'yı monte etmeli. Musa oyunu iki yönüylede oynayabilen modern orta saha futbolcularından, yaşı henüz çok genç ve geçen sezon Altay'ın en değerli futbolcularındandı. Bu arada Avrupa macerasınıda erken kapattığımıza göre Kameni falan zart zurt transferlerlede uğraşmasınlar. Ufuk'u bu sezon kazanmaya çalışalım. Bizim kadromuz bana göre ligteki en iyi kadro ama tabi herşey kağıt üzerinde. Takımımız potansiyelini sahaya bir yansıtabilse kimse bizi durduramaz. Şahsen Fenerbahçe ya da Beşiktaş'ın elinde bi Elano, Misimovic, Kewell ve Baros olsa çok korkardım. Bütün şanssızlıklara rağmen bence iyi bir sezon bizleri bekliyor.

    NOT: Mehmet Batdal, Misimovic'in gelmesiyle birlikte ikinci bir Dzeko vakası yaşatabilir bizlere :)


    ---------------------ufuk--------------------
    --------------------(aykut)------------------


    sabri--------neill---------servet---------insua
    (serkan k.)-(g.zan)-----(ali turan)---(h.balta)


    --------------cana-------musa-------------
    -------------(ayhan)----(m.sarp)-------------

    -----------------misimovic----------------
    -----------------(elano)-------------------

    arda-------------baros----------------kewell
    (pino)-----------(m.batdal)-----------(s.özkan)

    YanıtlaSil
  54. Tüm sorularınıza cevap olur umarım aşağıdaki yazdıklarımız, eğer aklınızda sorular varsa yine de cevaplamaya çalışırız.

    Hatta soru cevap şeklinde yazalım ki, sizlerde istediğiniz soruların cevaplarını bulun.

    Transfer kapandı mı?
    -Transferin bittiğine dair birşey diyemeyiz, çünkü durum o kadar karışık ki. Bir oyuncu daha alıcaz deriz, almayız. Almayacağız deriz, alırız. Sizlere karşı yalancı çoban olmak istemeyiz, mahçup duruma düşmek istemeyiz. Her an herşey olabilir.

    Baptista gelecek mi? Son durum nedir?
    - Son kez nabız yoklandı ve bir takım görüşmeler oldu. Daha fazla detay bilmiyoruz. Olumlu mu, olumsuz mu ne alemde net ve kesin bir bilgimiz yok.

    Annan gelecke mi? Son durum nedir?
    - Rosenborg BK tarafından teklif gelmediği söylenmişti, fakat oyuncu da teklif geldiğini söylüyordu. Norveç takımı ile görüşmelerimizin devam ettiğini 'TAHMİN' ediyorum. Ayrıca Rosenborg BK bir ortasaha oyuncusu ile anlaştı. Bu Annan'ın takımdan ayrılması karşısında rotasyon yapmak olarak değerlendirilebilir.

    Emana gelecek mi? Son durum nedir?
    - Rijkaard istemiyor ve pek sıcak bakmıyor bu transfere. Geleceğini pek zannetmiyorum ama yine de ne olur ne olmaz diyerek yedekte beklemede.

    Yerli oyuncu transfer edilecek mi?
    - Bildiğimiz kadarıyla böyle bir girişim yok. Olursa da zaten son dakika transferi olur.

    Kişisel tahmininiz nedir? Transfer olacak mı?
    Kişisel tahminime göre bir defansif ortasaha yada genç bir forvet oyuncusu alabiliriz. Fakat bu bilgiye veya duyuma, habere göre değil KİŞİSEL TAHMİNLERİME göre bir temenni. Defansif ortasaha diye takım basbas bağırıyor. Başımıza sıkıntı açabilir, ki açmaması adına da önlem almak zorundayız.

    YanıtlaSil
  55. Bu gidişle bizim süper 3'lüden (MAS) en az birini mutlaka her maçta sahada görecez.. On liberoda olan eksıklık ve Baros'un yedegının olmayısı ki Batdal'da sakat, malesef olası bir sakatlıkta yine 1-2 hafta önceki döneme götürür bizi..

    Misimovic, Hagi'den sonra ( onun gibi kimse olamaz ) Galatasaray'a gelmiş en iyi 10 numara. Gönül isterdiki bu transferin tam işleyebilmesi için Emana ve Annan tarzı bir oyuncuda eklensin orta sahaya.. Ama malesef bu kadar sessizlikten sonra mucize olmadığı sürece oyuncu alınmaz.. Zaten basında da sezonu kapattığımız yazıları çıkmaya başladı..

    Umarız bu dakkadan sonra şans biraz yanımızda giderde şu sakatlıklardan daha fazla çekmeyiz..

    YanıtlaSil
  56. Kameni'nin gelmesinin çok fazla mantığı yok.
    Jadson zaten gelmiyor.
    Baptista yüksek maaşı yoksa uygun olabilir.En fazla 2 felan.
    Emana'nın da bonservisi 4-5 ise uygun olabilir.
    Annan ise Baptista ve Emana olmuyorsa olur.

    YanıtlaSil
  57. peki ya kameni isi ne oldu, yattimi?

    YanıtlaSil
  58. Iddaya gore bugun Burnley'de oynayan Kamerunlu Adnre Bikey'e teklif goturmusuz fakat kabul edilmemis. Bu demektirki hala calisiliyor.

    http://www.skysports.com/football/transfer_clockwatch

    YanıtlaSil
  59. http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/8364036.Burnley_tell_Galatasaray__Get_on_your_Bikey/

    Bu gercek kaynak.

    YanıtlaSil
  60. Bi yasin pehlivan mevzusu war ortalikda ama adam menajeri ve babasi ile ista gelmis diolar... ???

    YanıtlaSil
  61. Beşiktaş gibi bir süpriz de biz yapsak ne güzel olurdu..

    YanıtlaSil
  62. burnley ile ilgili kaynakta transfer teklifinin olduğu fakat burnley kulübünün kabul etmediği yazıyor.

    YanıtlaSil
  63. yasin pehlivan ve jovanovic hakkında haberler cıkıor sayın FCN Blog bu baglamda duyumlarınız var mI???

    YanıtlaSil
  64. @socanoso

    bak güzel kardeşim ben sana hakaret etmiyorum olanı sölüyorum futbol cahili birisin evet at gözlüğüyle bakanda sensin çenesini kapaması gereken de...sen neill gibi bi adamın olmasa defanstan top çıkartamıcaksın nerdeyse farkındamısın hataların neilden geldiğini iddia ediyosun biraz maç izliyo olsaydın neillsiz defansın olmıcağını anlardın biz senin gibi 5dk lık özetlerle takip etmiyoruz takımımızı..kewell ın kalması hata demişsin sakatlık sorunu var evet ama oynadığı maçlarda takımı ne denli öne taşıdığını nasıl bi itici güç olduğunu göremicek kadar at gözlüklü birisisin,sakat olmayan bi pinonun dikine oynayan bu adamın takıma kesnlkle gerkli olduğunu bilmiyen bi adamsın sölesene kaç kere izledin pinoyu?? ardanın yedeğine ayhan yazmışsın şaka gibi sağ açık barış baptistayı aldığımızı varsayıp misimoviç e yedek olur demişsin baptista sevillada nerde oynadı biliyomusun ön libero adam coşturdu baptista gibi bi adamın varsa onu misimoviç varken onun arkasına koyarsın misimoviçin yedeği diye bekletmezsin at gözlüklü arkadaşım ama ciddi soruyorum sen futbolu çok sıkı takip eden biri değilsin dimi..?? bu başka bişey olamaz çünkü

    YanıtlaSil
  65. hadi bee alın şu Annan'ı da gelin.Ayrıca Adnan Polat'ın dediği 5 oyuncudan sadece 4 ü alındı 1 ini daha almak zorundalar

    YanıtlaSil
  66. Bu takıma 2 transfer daha yaparsak acık ara sampyon olduk denektir Sinan Bolat ve Yasin Pehlivan!!!

    --------------------S.BOLAT--------------------
    --------------------(Ufuk)--------------------


    sabri--------neill---------servet---------insua
    (serkan k.)-(g.zan)-----(ali turan)---(h.balta)


    --------------cana----Y.PEHLİVAN-------------
    -------------(ayhan)---(m.sarp)--------------

    ------------------misimovic----------------
    ------------------(elano)-------------------

    ELANO-------------baros----------------Arda
    (pino)-----------(m.batdal)----------(H.Kewell)

    YanıtlaSil
  67. bence artık transfer yapılmayack.ama inş. annan gelir.annan gelirse mükemmel olcak.şu kadroya bak ya.
    ufuk
    sabri neill servet insua

    cana annan
    misimovic

    pino arda

    baros

    AH BİR DE UEFA'DAN ELENMESEYDİK MÜKEMMEL OLCAKTI YA!!!

    YanıtlaSil
  68. Kadromuz budur arkadaşlar.Dahatransfer yapılmayacak bence.Çünkü 30 dkk kaldı :D:d

    YanıtlaSil
  69. @fatihgürel
    kurdugun kadro güzel ama 7 yabancı kuralı olması gerekior malesef:))

    YanıtlaSil
  70. yarım saatten az kaldı artık transfer yapılmaz

    YanıtlaSil
  71. of yaaa bi defansif orta saha alamdan bittimi yani transfer sezonuı:(

    YanıtlaSil
  72. Lanet olsun ya Anthony Annan'ı mutlaka almalıydık.Transfer süresinin uzatılması ihtimaline ve bu sürenin yönetim tarafından olumlu bir şekilde kullanılmasına bel bağlamış bulunmakatayız.Hayırlı olsun...

    YanıtlaSil
  73. ayıp be ayıp transfer sezonu bitince açıklama yapıyorsunuz. ya facebooktaki arkadaşın dediği doğru olsaydı burda artistlik yapacaktınız biz demiştik diye yazık

    YanıtlaSil
  74. @ JBaptista

    Sen o mesajı atmasaydın inan herhangi bir bilgimiz bile olmayacaktı o mesajın yazıldığından. Sen mesajı attıktan sonra sayfayı kontrol ettim ki; orada görevli olan arkadaşımız aslında böyle şeyler yapmazdı, gerekli açıklamayı da kendisi yapacaktır.

    Şimdilik kendisinden cevap gelene kadar bu konuda net birşey söyleyemem. Sayfayı kontrol etmediğimi görevli arkadaşımıza güvendiğimiz içinde böyle bir uygulama yapmadığımızı da belirtirim. Zaten bundan sonra Twitter-Facebook bağlantısı ile çalışılacak. Yaşananlar adına tekrardan özür dileriz.

    YanıtlaSil
  75. aslında güvendiğimiz bi sitesiniz bakma eleştiriyorum ama dünden beri çok umutlandım o yazıdan o yüzden patladım orta saha şarttı yaa. şimdi hiç yapılamaz de mi tff izin alsalar filan?

    YanıtlaSil
  76. Keşke Annan olsaydı ama sağlık olsun ne yapalım.FCN Blog'a da şu ana kadar yaptıkları için minettarız.Emeği geçen geçmeyen herkese teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  77. Bitti mi şimdi ? Gece 12ye kadar süre var deniliyo bazı yerlerde...

    YanıtlaSil
  78. Editör twitterda ki giden oyuncular haberinizde SErdar Eylik yok.Ben yazdım ama görmedi galiba siz bir bakın

    YanıtlaSil
  79. inanılır gibi değil santrafor almadan transferi kapadık.Aynı sebebten geçen sezon şampiyonluğu kaçırdık hala akıllanmadılar..fatih tekke,halil altıntop hatta mehmet yılmaz bile olurdu..milan baros sakatlanırsa yerine kim oynayacak Adnan Polat mı??yok arkadaş bu yönetim olduğu sürece bize şampiyonluk haram...

    YanıtlaSil
  80. Hayret hiç bir yerde transfer dönemi bitti diye haber yapılmadı gece 12 ye kadar uzamış olabilir.. Neyse BAM üçlüsü ve forvet hatsız Galatasaray'ımıza basarılar..

    YanıtlaSil
  81. CANINIZ SAĞOLSUN!


    WERDİĞİNİZ TÜM BİLGİLER İÇİN TEŞEKÜRLER FCN BLOG!!!!

    YanıtlaSil
  82. GUSTAV SEVENSSON u bursa almıs.. demek daha kapanmadı hea : )

    YanıtlaSil
  83. bu saatten sonra transfer yapılabilirmi lütfen bi cevap??

    YanıtlaSil
  84. Olmadı malesef.. Tamam Misimovic Galatasaray'ımız için süper oldu ama ön libero ve yedek forvet olmadan bu lig bitmez...

    YanıtlaSil
  85. @uakaran
    ayakta zor duran kewell icin itici güc diyen biri ile ben futbol bile tartismam, atgözlüklü cahil arkadas;
    neill icin de aynisi, misal olarak ofk macinda yedirdigi golleri, görmezden gelip, medyanin bir palavrasi olan oyuna top sokma olayina baliklama atlamissin, sadece gülüyorum;
    baptistaya gelince, ben cana ve annani önliberoya koymusum, forvet arkasina misimovic, sag kanada da baris; baptistayida ön liberoya koyup 3 tane önlibero ile oynamak komik olur,hem yabanci sinirlamasi var, barisin yerine koysam, sahadaki 7. yabanci olur,önce düsün sonra yaz;
    baptista bir cok bölgede oynayabilen biri oldugu icin,benim acimdan misimovic oynamadigi zaman onun yerine oynar diye fikrimi beyan ettim,bu benim görüsüm,katilirsin katilmazsin o baska,bukadar!
    ayhana gelince,ayhan gaziantep ve besiktasta forvet arkasi oynuyordu,bize geldigi ilk yillarda sol kanatta oynadi ve gayette iyi oynadi,simdi önlibero ara sirada forvet arkasi oynuyor, yani kimin futboldan haberi olup olmadigi,kimin maclari nasil izledigi belli oluyor at gözlüklü cahil kardes!

    YanıtlaSil
  86. @socanosa

    acıyom sana ya taam çok iyi bilion sen futbolu kralsın hadi git abisi özetler başlamış onları izle sen =)

    YanıtlaSil
  87. @uakaran
    bende burnu havada baskalarinin fikirlerine saygisi olmayan insanlardan nefret ediyorum, özetler senin gibiler icin...

    YanıtlaSil
  88. arkadaş burnum havada falan değil ben sana hakaret ettimmi hiç senin gibi ünlemler koydummu..?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0