Adnan Polat'ın açıklamaları..

Galatasaray Spor Kulübü'nün en yetkili ismi başkan Adnan Polat, gündeme yönelik açıklamalar yaptı. NTVSpor kanalında %100 Futbol programında Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in konuğu olan kulübümüzün başkanı tarafından çok önemli açıklamalar yapıldı. İdari, mali ve futbol takımımız hakkında gündemde olan konulara birinci ağızdan ve en yetkili ağız sıfatıyla bir takım açıklamalar yapıldı. Program sırasında twitter hesabımız üzerinden an ve an aktarmaya çalıştık. Önemli ve kayda değer cümleleri de toparlayararak sizlere sunuyoruz. Genel değerlendirmeyi, yorumlamayı da hep birlikte yaparız. Elbette haklı olduğu, haksız olduğu veya artık tekrar tekrar söylemekten bıkmadığı ama bizim bıktığımız konularda mevcut. Fakat sevabıyla, günahıyla Adnan Polat başkanımız. Ve yaptıkları da elbette gözardı edilemeyecek kadar büyük. Söylediklerini aynen aktarıyoruz.

EN ŞEREFLİ MEVKİİ BAŞKANLIKTIR.

- Başkan olmak esasında gönül hikayesi, bir sevgi, aşk. Bir Galatasaray'lı olarak kulübüme hizmet etmek benim için çok büyük bir onur. Bir insanın olabileceği en üst mevki, en şerefli makam Galatasaray Başkanlığıdır. Hiçbirşeyden şikayetçi değilim.
- Sportif başarı istiyorsanız mali, idari ve ekonomik olarak sağlam olmanız lazım. 4 sene önce çok büyük sıkıntılar yaşadık.
Galatasaray'da iki şirketin birleşmesi 10 şampiyonluğa bedeldir. Galatasaray'ın önü açılmıştır, girdiği karanlık tünelden çıkmıştır. Tüm şirketlerde ki arkadaşlarımız istifa edecekler. Pazarlama, İletişim, Sportif ve Futbol AŞ'de istifalar gelecek, atamalar yapılacak. Yönetim kurulu 28 kişiden, 14 kişiye düşecek.
-
İlk başta burada stadyum mu olur, yapamazsınız siz bunu denildi. 4 ay sonra 'Canım kim olsa yapardı zaten' diyecekler.
-
Galatasaray'ın 4 seneki evvel geliri 70 milyon dolardı. Şu anda ki gelirimiz 184 milyon dolar. Hedefimiz yıllık 250 milyon dolar.
Galatasaray'ın 4 yıl önce imza altına aldığı sponsorluk anlaşması 60 milyon doları geçmemiştir. Bizim şu anda 190 milyon dolarlarda..
- 2 sene sonra Türkiye'de diğer kulüplerin durumunu göreceğiz. Benden tavsiye herkes ayağını yorganına göre uzatsın.
- Türkiye'de herkes Galatasaray denildiğinde futbolu düşünüyor. Biz geleceğe yönelik çalışmalar yaptık. Futbol buzdağının görünen yüzü. Galatasaray sadece spor kulübü değildir. Lisemiz, üniversitemiz, derneklerimiz vs. var. 25 milyonluk çok büyük bir camiayız.
Bu camianın görünen yüzü spor kulübüdür. Görünen yüzünde vitrini futbol takımıdır. Biz önce binanın temellerini sağlama almak istiyoruz. Sonra binanın dış yüzüne sıvayı yaparız. Galatasaray sadece futbol takımı değil, bir spor kulübüdür. 48 tane takımımız var ve arkadaşlarımızda bununla ilgili çalışıyorlar.
- İki sene evvel defansız oynadık, yarım sezon. Geçen sezon forvetsiz oynadık. Bu sene başladı üst düzey dört oyuncumuz sakatlandı. Son 2 sezondur ligde başarısız olduk. Bunun en büyük sorumlusu benim. Bizim için 2. sırada olmak bile başarısızlıktır.


ALEYHİME KAMPANYALAR DÜZENLENİYOR.

- 2.başkanlık döneminde aleyhime planlı bir kampanya yürütülüyor. Bunu yapanlarda belli kişiler.Hıncal Uluç ve Ahmet Çakar benimde ilk defa duyduğum senaryoları yazıyorlar. Merak ediyorum, devamı nasıl gelecek? :) Aziz Bey aradı beni ve diyor ki; 'düşünsene sana uyuşturucu müptelası, bana da şantajcı diyorlar.' Böyle şerefsizce birşey olur mu? Elinizde varsa belge, bilgi gönderin dedik. Rüşvetin belgesi mi olur dediler? O zaman bilgiyi verin dedik, onuda vermediler. Aziz Bey'le birlikte karar aldık. Rekabetimizi yaparız ama Türk futbolunu geliştirmek içinde çalışırız. Dostluğumuz devam edecek. Dostluğumuzun olmamasını, kavga etmemizi istiyorlar. Neden kavga edelim ki?

ADNAN SEZGİN'E SALDIRIYORLAR !

- Adnan Sezgin'i kurban ilan ettiler, kellesini istiyorlar. 2 senedir saldırıyorlar. TFF'de genel sekreterlik zamanında Adnan Sezgin'i göreve getirdim. Şenez Erzik 2 yıl konuşmadı benimle. PFDK'nin kurucusudur. Sezgin'in attığı her imzanın arkasına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen insan. UEFA kurallarını ve talimatlarını bilen birisi.
- Biz dört kişilik bir ekibiz ve son kararları ben veriyorum. Ben, Adnan Sezgin, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ.
- Galatasaray taraftarları kimseye bağlı değildir. Bağlı oldukları bir durum varsa o da Galatasaray'ın renkleri sarı ve kırmızıdır!
- Şu anda çok rahat değiliz. 10 yıllık nakit projeksiyonumuz var. Ancak 2 yıl sonra pozitif nakit akışına geçeceğiz. Muhtemelen bu sene sonunda çadırı taşıyıp, Ocak-Şubat gibi inşaatına başlayacağız. Projemiz hazır.
- Basketbolcularımıza 6 bin kişilik salon için araziyi almaya çalışıyoruz. GSİAD 12 milyon dolarlık yatırım yapıyor. Tüm şirketlerimizi Aslantepe'ye taşıyacağız. Hasnun Galip'i boşaltıp oraya da GS Araştırma Enstitüsü kuracağız. Çalışmalarımız var. Florya'da voleybolcularımız için salon yapıyoruz, İBB'den izin bekliyoruz. Finansal desteği sağlandı.
- Galatasaray metaliğe kurşun atarken, milyar dolarlık projelere 4 senede geçmeye başladı. Bundan sonra ki seçimlerde en az 4-5 aday bekliyorum. Bu beni memnun ediyor, çünkü iyi işler yaptığımızın göstergesidir.
- 24 saat kala Arda'nın menajeri beni aradı ve ciddi/büyük teklif var dedi. 24 saat kala Arda'yı satmayacağımızı söyledik. Atletico Madrid başkanını arayıp konuşacağım.Olaylar hakkında bilgi isteyeceğim. Çünkü bizden habersiz Arda ile görüşülmüş. Bu yasak ve gerekirse UEFA'ya şikayet edeceğiz.

KEITA'NIN GİDİŞİ İDARİ KARARDI.

- Keita'nın gidiş kararı idari bir karardı. Rijkaard'da gitmesine onay verdi. Keita disiplinsiz bir oyuncuydu. Ulusal takıma gidince 2 gün sonra geliyordu. Gençlerbirliği maçında izin almadan ve habersizce Paris'e gitti. Disiplinsizdi ve gitti.
- Lig bittikten sonra teknik heyet ile birlikte 6-7 saatlik toplantı yaptık. Öncelik sırasına göre takviyeler belirlendi, karar alındı. Rijkaard'ın gitmesine onay verdiği isimler vardı. Gitmek isterlerse gidebilir denildi. Transfer için Dünya Kupası sonunu bekledik.
- Mehmet iki senedir yurtdışına gitmek için bize yalvarıyordu. Ben ona söz vermiştim, teklif geldiğinde önünü tıkamayacağım. Mehmet ilk yılı hariç diğer oynadığı dönemlerde kafasını GSaray'a veremedi. Kafasında hep Avrupa'da oynamak vardı. Mehmet takımdan ayrılmak için alacağı 900 bin eurodan feragat etti. Biz 6 istedik, Valencia 4.5 teklif etti. Toplamda 5.5 milyon euro gelir elde ettik.

ALDIĞIMIZ HER OYUNCU RIJKAARD'IN ONAYIYLA

-
Gerets takımdan ayrıldıktan sonra görüşülmeye devam etti. Cana için görüştük ve tavsiyesi 'KESİNLİKLE ALIN' oldu.
Aldığımız her oyuncuyu teknik heyetin görüşüne sunduk. Tüm oyuncularımız Rijkaard'ın onayı ile oldu.
- Gecikmiş olarak görebileceğimiz iki transfer var. Misimovic ve Insua. Diğerlerinin transferi tam zamanında oldu. Alıpta deneyip, kazanabilirmiyiz dediğimiz iki transfer var. Serdar ve Musa. Musa Bank Asya'da 2.en iyi oyuncu seçildi ve yaşı 17.
- Wolfsburg transfer yapmadan Misimovic'i bırakmayacağını söyledi. Bizde hocanın ilk tercihi bekledik. Insua 2 aydır gündemimizdeydi. Insua'yı ilk başta vermek istemediler. Liverpool'da teknik direktör değişti. Uzun görüşmeler sonrasında kiralamamıza izin verdiler.
- GSaray'ın elenmesinin nedeni takımın yetersizliği değil. Oyunu çevirebilecek oyuncuların sakatlanması. Sivas maçında sağ kanat yoktu. Koşarken ayağınızın altında zar boydan boya yırtılıyor. Böyle bir sakatlık duydunuz mu daha evvel? 2 ay yok Mehmet Batdal.

FRANK RIJKAARD İLE SÖZLEŞME UZATACAĞIZ.

- Ben Frank Rijkaard'a Nisan ayında iki sene daha sözleşme uzatmayı teklif ettim. Bana cevabı 'Önce aldığım parayı haketmem lazım' oldu. Rijkaard ile şartlar ne olursa olsun Nisan-Mayıs ayında sözleşme uzatacağız. Ben kendisine teklif edeceğim. Rijkaard sezon sonuna kadar bizimle ve sözleşme uzatmasını da teklif edeceğiz. Kafamızda teknik direktör yok, bunu medya yazıyor.Bizim gündemimize hiç bir zaman teknik direktör konusu gelmedi. Kimseyle görüşmedik. Florya'nın baş sorumlusu Rijkaard'dır. Kendilerinin yanında olacağım, yalnız bırakmayacağım.
- Rijkaard herhangi bir kaleci istemedi. Biraz bu çocuklara şans verin, güvenin.(Ufuk'tan bahsederken). Risk almadan oyuncu yetişmez. Kaleci Ufuk ve Aykut'a güveniyorum. Genç kalecileri kazanmamız gerekiyor.
- Belgrad'a gittiğimizde Prekazi bu oyuncudan bahsetti. Kasetini verdi ve bende kaseti teknik heyete verdim. Teknik heyette izledi. Rijkaard oyuncunun kaliteli oyuncu olduğunu söyledi fakat 4 yılda 30 maç oynamasına takıldı ve bunu araştırmamızı söyledi. Jovanovic buraya geldi ve bizde görüştük. Bonservisi elindeydi ve bizimle görüşmeye geldi. Menajerlerine sorduk 4 yılda neden 30 maç oynadı diye. Onlarda bir takım açıklamalar yaptılar fakat bu açıklamalar bizi pek tatmin etmedi. Bizde oyuncuyu bir yıl kiralama girişiminde bulunmak istedik. Jovanovic için 1 milyon dolar istediler, oyuncu içinde 500 bin dolar yıllık. Oyuncuyu kiralık istedik, 300 bin dolar önerdik. Kiralık performansı sonrasında 1 milyon dolar ödemeyi kabul ettik. Yani onların 1 milyon dolar isteğine biz 1.3 milyon dolar verdik. Menajeri sonrasında kiralık olarak 500 bin euro, bonservis olarak 1 milyon euro fiyata çıktı. Parayı da kendisine ödememizi söyledi. Bizde kişiye böyle bir ödeme yapmayacağımızı söyledik ve teşekkür ettik. Sonuçta karşınızda bir kurum yok.
-
Elano çok kötü bir sakatlık geçirdi ve takıma katılması için ciddi bir zaman lazımdı. Rijkaard onu Bursa maçında denedi. Fakat olmadı, hazır değildi. Bursa maçında 15 dk'da bile zorlandı. Tam olarak hala hazır değil, 10 gün içerisinde daha da hazır olacaktır.
Milli maçlardan sonra ise Mehmet Batdal hariç herkes hazır olmuş olacak. Sakatlarımız hemen hemen tamamen iyileşecekler.
- Biz santrafor almak istedik fakat Rijkaard yeterli dedi. Ama şunu söyleyebiliriz ki, devre arasında Baros stilinde genç alacağız. Kadro yapılanmasını bitirdik ve sunduk. Artık top Rijkaard'da, tüm yetki onun. Avrupa'dan elenince maç trafiğimiz azaldı. Rijkaard'da kadroda ki hücum rotasyonun yeterli olduğunu belirtti ve forvet istemedi. Fatih Tekke konusuna gelince, açıkcası 12 yaşından beri istedim. Zamanında alıcaktık fakat Sadri Şener izin vermedi ve bu transferi engelledi. Transferin bitimine doğru A.Sezgin ile görüştük. Bana Tekke'yi alalım mı dedi. Bizde hocamıza sorduk. Sonrasında da alınan kararlar doğrultusunda şartları bize uymadı.

ESKİ OYUNCULAR ALTYAPIYI BEĞENMİYOR.

- Hakan Ş. bir yıl daha oynamak istiyordu fakat biz bunu uygun görmedik. Biz onu altyapıya getirmek istiyorduk ama kabul etmedi. Tugay'ı altyapının başına getirdiğimiz vakit ona şunu söyledik. 'Kendi ekibini kur ve Rijkaard'la birlikte çalışın.' Baktığınız zaman tüm dünyada eski oyuncular altyapıda görev alıyor. Biz teklif ettiğimizde bunu mu layık gördünüz diyorlar.
- Aslantepe'de localar ve vip 3 yıllık; diğer tribünler 1.5 yıllık satışa sunulacak. Hedefimiz 30 bin kombine satmak. 15-20 Eylül gibi satışları başlatacağız.
- Galatasaray taraftarı en büyük taraftar grubuna ait. Bunu ben değil, kamuoyu araştırmaları söylüyor. Facebook'ta 4.5 milyon üye var. Resmi sitede Misimovic haberi 1 milyondan fazla görüntülenmiş. Bunun gibi bir çok örnek var. Galatasaray ülkemizde taraftar açısından çok önde bir kulüp, bunu ben değil, bunu araştırmalar söylüyor.
-Bu sezon çok kolay bir lig olmayacak. Eskiden büyük takımlar ile küçükler arasında çok büyük fark vardı. Artık bu farklar yok. Şampiyonluk yolunda ki tek rakibimiz Fenerbahçe. Bizim rakibimiz Fenerbahçe'dir. Diğerlerini geride görüyorum.
- Haldun kardeşim kadar sevdiğim, güvendiğim bir insan. Keşke devam etseydi. Yönetim prensipleri konusunda anlaşamadığımız için ayrıldı. Haldun beni aradı ve şunu söyledi. 'Bana ne zaman görev verirsen emrindeyim ve senin arkandayım. Dışardan da destek veririm.' Haldun'un ayrılmasına çok üzüldüm. Keşke ayrılmasaydı diyorum. Herhangi bir kırgınlığımız yok. Haldun'un GSaray'a katkısı maddi, manevi çok büyüktür. Ve ümit ediyorum ki olmaya devam edecektir.

BÜNYEMİZDE 48 TAKIM VAR.

- GSaray kadın basketbol takımına ciddi yatırımlar yaptık. Önümüzdeki sene finalde yine FBahçe ile oynayacağız. Kadın basketbol takımımızda iki tane rüya takım var diyebiliriz. Erkek basketbolda yatırım dönemindeyiz. Ümit milli takımımızın yıldız oyuncuları GSaray'da. Voleybolda ilk defa ciddi bir sponsorumuz oldu Medical Park ile birlikte. Türkiye'de en iyi yerli oyuncular Galatasaray'da ve hedefimiz final oynamak. Erkek voleybolda yatırım sürecindeyiz. Sadece oyuncuları transfer etmekle bitmiyor bu iş, tesislerini yapmanız gerekiyor. Bizde bu tesisleri yapmak için çabalıyoruz.
-
Galatasaray SPOR kulübüyüz sadece futbol kulübü değiliz.Bünyemizde 48 tane takım var. Amatör sporlarını koordinasyon kurulu yönetiyor. Amatör branşlarda en büyük eksiğimiz tesisler ve sabırlı olmamamız.

CEHENNEMİ YAŞATIP, SAHİP ÇIKSINLAR.

-
Ben camiamizdan şunu rica ediyorum. Meselelerimizi kendi içimizde çözelim, bunun yeri Divan Kurulu'dur, Genel Kurul'dur. Bir kesim yöneticiler aklına gelen herşeyi medyada söylüyor. Bunlar bize zarar veriyor tamam ama en çok Galatasaray'a zarar veriyor. Medya mensuplarına özellikle aldıkları bilgileri araştırmadan yazmamalarını, saatlerce tartışmamalarını rica ediyorum.

- Taraftarlarımızdan ricam ise; Ali Sami Yen'in cehennem olduğunu tekrardan hatırlatsınlar ve takımımıza sahip çıksınlar. Galatasarayın önü açık, tünelden çıktık artık güneş açığını görüyoruz. Tüm camiamız gönlünü rahat tutsun.
- Galatasaray taraftarı daha aklı selim davranıp, takımını her şartta desteklemesi lazım. Taraftarın takımına sahip çıkması lazım. Taraftar bir takımın ruhudur. Elini çektiği vakit bu ruh kayboluyor. ASY'de cehennemi yaşatmamız lazım, hatırlatmalarını istiyorum.

12 yorum:

  1. anlamadığım jovanoviçin bonservisini aldıklarını söylüyolardı. nooldu 1 milyon euro istiyolar. yalan söledikleri belli. yoksa prekaziye bi yamuk yapmaz başkan. menejerler kolpacı çıktı!!!

    YanıtlaSil
  2. Bütün iddalara açık açık yanıt verdi.Şahsen Adnan Polat'a olan güvenim bir nebze daha arttı.Camianın böyle açıklamalara ihtiyacı varmış gerçektende.

    YanıtlaSil
  3. Ayrıca Jovanovic iddalarına da oldukça açık yanıt verdi.Ben işin aslının böyle olduğunu tahmin ediyordum.Çünkü Prekazi ''menajerler görüştü'' diyince ben anlamıştım bunun içinde bir bit yeniği var.İyiki almamışız.4 sezondur 30 maç oynayan adamı ne yapalım biz.Prekazi'ye iyi niyetinden dolayı teşekür ederiz ama bu işler böyle yürümüyor malesef.Ayrıca Ahmet Çakar.Fatih Altaylı vb. denilen ne olduğu belli olmayan adamlara da çok güzel cevap verdi.

    YanıtlaSil
  4. Hiçbir insan dört dörtlük değildir. Bizim yönetimin de kurcalandığında hataları çıkacaktır muhakkak. Yaptığı açıklamalar gayet açık bana göre. Kafamdaki soru işaretlerine cevap buldum genelde. Eksikler yok muydu, vardı ama sorulabilecek her şeyi sordular nerdeyse. Çoğu konu aydınlandı benim için. Takıma destek olmaya çağırdı taraftarı haklı olarak. Şimdi destek zamanı cimbomlular, zaten yeterince köstek olan bir medya var zaten.

    YanıtlaSil
  5. arkadaslar tamam sportif anlamda başarımız yok ama mali konularda cok iyiyiz . artık sunu kafamıza sokmamız lazım . avrupada her sene başarı hedefliorsak . öncelikle mali tablonun ii olması lazm . yoksa böle 10 yılda bi uefayı alıp avuturuz kendmzi . Adnan baskan arkandayız sonuna kadar . 2012 kriterlerni biliorz bakalım 8 taş ne halt yicek .
    tum sorulara açıkca yanıt verdi . ayrıca frank rijkaardla yola dewam kararı oldukça yerinde bir karar . ve lutfen artık sunu anllayın. BİZİM SU AN Kİ KADROMUZ LİGİ KALDIRABİLCEK KADAR İİDİR .
    seneyede 2 adam alırız bir forvet birde ortasaha bu sorunda çözulur avrupada ii bir derece elde ederiz .

    YanıtlaSil
  6. milan baros gibi bi oyuncu alcaklarmıs, genc ve yetenekli. ben sahsen blackburn rovers da oynayan nikola kalinic i almalarını oneririm.. adam 22 yasında ve inanılmaz yetenekli..blackburn de bu yasında neredeyse surekli ilk 11 de oynamasına ragmen inanılmaz isler yapıyor..eer bu blogu ve yorumları okuyan bi scout ekibi calısanı veya bi yonetici varsa en azından takip etsinler bu adamı..NIKOLA KALINIC..new croatian star----http://www.youtube.com/watch?v=QqFlI-7-iss
    adam cok iyi ya biraz pahalı ama fizigi ve teknigi bukadar iyi olan ve bu kadar genc olan her topcu pahalıdır..tugay kerimoglu na kesinlikle sorulması gereken bir oyuncu lutfen gs yonetimi ve scout ekibi!!!

    YanıtlaSil
  7. Şunu anlmadım Insua ile 2 ay ilgilendik dedi ama program biterken Insua transferi süpriz oldu benim için de dedi ayrıyetten.. Şaka gibi oldu biraz ama hade bakalım..

    YanıtlaSil
  8. @mehmet
    sürpriz olmasının sebebi 2 ay ilgilenmişler tam olmayacak diye düşünürken son gün transfer olmuş. Sürpriz olmasının sebebi bu. Liverpool önce yeni teknik adamın gelmesini beklemiş satılacak, kiralanacak oyuncular için. Sonra da ingiltere'de yeni bir kural gelmiş 25'in üzerinde oyuncu bulundurmaman gerektiğine dair. Böyle olunca bir sürü oyuncu boşa çıkmış ingiltere liginde. Çoğu takımın 40'a yakın oyuncusu varmış çünkü. Fiyatlar çok düşmüş. Yoksa Biz insua'yı bu fiyata alamazdık diyo başkan.

    YanıtlaSil
  9. @mehmet

    Insua nın olmayacagını düsündükleri icin sürpriz oldu demek istedi sanırım baska.
    ...

    Bazı yazarlar misimovici almak tribunlere oldu keitayla nerdeyse aynı paraya diyor hala bunu anlamıyorum ya zekaları kıt ya kasıtlı yapıyorlar ya da her ikisi(ki bence sonuncusu). Keitanın bonservisi nerdeyse 9milyon Euro ve 2 taksit, Misimovicin bonservisi 7 milyon euro ve 3 taksit. Ayrıca bu adamların oynadığı bölgeler de farklı! Misimovice 10 milyonu duyunca ben de karşı cıkmıstım yasından dolayı ama 7 milyon ve 3 taksite alman liginin en iyi oyun kurucularından birini alıyoruz korkuyolar resmen bizden. Bu oyuncuyla beraber herkesin performansının artcagına inancım sonsuz üstelik geleceğin en iyi solbeklerinden biri olmasına nerdeyse kesin gözüyle bakılan bir genci cok komik bir bedele aldık daha ne olsun ki.

    Şunu da belirtmek isterim ki ilerde bizim takımdan avrupanın 1.sınıf diye tabir edilen takımlarına gidebilecek tek oyuncunun Insua olduğu görüşündeyim. Bakalım görücez uyum saglayabilecek mi.

    Başkanın idari konulardaki çalışmalarını takdir etmeyen yoktur sanırım. Ama sportif anlamda bu sene de şampiyon olamazsak bu yapılanların hiçbir önemi kalmayacak gibi.

    Açıklamalar bana cok fazla umut verdi umarım bunlar içimizde patlamaz.

    YanıtlaSil
  10. rijkaard dan gercekten memnunsalar, söyleyecek baska bir sey kalmiyor, eger gine sampiyonluk ve sampiyonlar ligi bileti kacar ise, kimse futbolculari suclamasin diyorum!

    YanıtlaSil
  11. @ FCN

    gecenlerde size UFUK hakkinda destek verelim diye yazi yazmistim.kampanya baslatalim diye.tamam baslatilmistir yazildi araya transferler girince bir daha haber alamadim...
    aksam A.Polat Ntv spor´da bile kendi agziyla taraftar Ufuk´u desteklemsi lazim diyor!!
    bir kac sitede bunu baslatsak sizlerde macta tezahüratla destek verseniz bence bu sezonun ikinci devresinde kaleci sorunu cözülmeye baslanir diyorum.

    SAYGILARLA

    YanıtlaSil
  12. benım blogta cıkan bır yazım yayınlanmamıstı,gormedım,ne zaman sayın baskanımız konustu yazımı gordum,dogrumu acaba? :)) hanı su HINÇ-al adı gecen yazım,baskanımızında benım gıbı dusunmesı hemfıkır olmamız cok guzel,dost dusmanı bılır olmamız guzel bırsey..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0