Galibiyet serisi devam ediyor.

Sezon öncesi hazırlık kampını Hırvat yıldızı Luksa Andric'ten yoksun olarak İtalya'da sürdüren Galatasaray Café Crown, oynadığı üçüncü hazırlık maçında da galibiyetle ayrıldı. Hazırlık maçları kapsamında oynadığı ilk iki maçtan farklı ayrılan takımımız bugün KK Electra karşısında 77-63 galip geldi. Sloven ekiplerinden Geoplin Slovan karşısında ilk oynadığı hazırlık maçında 47-76, ikinci maçında ise KK Helios Domzale karşısında 59-66 galip gelen takımımız hazırlık maçlarında galibiyet serisine devam ediyor.

Sloven rakibimiz karşısında Taylor Rochestie ve Radoslav Rancik 19'ar sayı üretirken, Ermal Kuqo'da 13 sayı kaydetti. Haluk Yıldırım'ın 9, Caner Topaloğlu'nun 7, Melih Mahmutoğlu'nun 5, Göksenin Köksal'ın 3, Sertaç Şanlı'nın 2 sayı ürettiği karşılaşmada Ian Shipp ve Tutku Açık forma giymezken; 1992 doğumlu genç oyuncu Muhammed Baygül karşılaşmada 6 dakika forma giydi.

Hatırlanacağı üzere takımımız sezon başında göreve Oktay Mahmuti'yi getirmiş ve takım kadrosuna Tutku Açık, Haluk Yıldırım, Ermal Kuqo, Sertaç Şanlı, Melih Mahmutoğlu, Taylor Rochestie, Ian Shipp, Luksa Andric gibi oyuncularla sözleşme imzalamıştı. Galatasaray Café Crown ayrıca Radoslav Rancik ve Caner Topaloğlu'yla da sözleşme uzatmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0