ASLANTEPE | Sona Doğru


Resmi sitemizden aşağıdaki gibi bir duyuru geldi.

Galatasaray’ın yeni yuvası Türk Telekom Arena’nın inşaatı hızla ilerliyor ve açılışa çok az kaldı. Açılış Töreni’ni organize etmek üzere, etkinlik yönetimi ve prodüksiyon konularında geniş kapsamlı tecrübeye sahip endüstri liderleri arıyoruz.

Bunun anlamı artık sona geldiğimizdir. Yıllardır stat süren stat özlemimiz nihayet sona eriyor ki buna inanması o kadar zor geliyor ki. Ama bitti artık, bitiyor. Son hızla 52bin kişinin dolduracağı atmosfere doğru yol alıyoruz.

Stadımızın içinde saha çalışmaları tam gaz devam etmekte. Drenaj çalışmaları bitmek üzere. Koltuk montajına başlamak için bu işlemin bitirilmesi bekleniyor sanırım. Bugğn de başkanımız Adnan Polat stat inşaat hakkında bilgiler verdi. Tek endişesinin stada ulaşım olduğunu belirtti. Bu noktada bunun önemli olduğunu belirtmek lazım. Stadın kapasitesi 52bin, park kapasitesi 4bin araçlık. Stadın arka tarafındaki yola bağlantı kurmak için girişimleri olduğunu söyledi. Bunun yetişmesi gerekir zira stada geliş ve çıkışlarda İstanbul trafiğini kitler, sıkıntıya sokar. Aynı şekilde de metro bağlantısının da maç açılışına yetişmesi gerekir. Stadın rahat bir şekilde , trafiği sıkıntıya sokmadan boşalması gerekir.

Yılları, ayları geride bıraktık artık günleri sayıyoruz. :)

3 yorum:

  1. merhaba
    Stad acaba 29 ekime yetişecek mi?? 29 ekime 1,5 ay kaldı koltuklar,ışıklandırma,skorbord ortada yok..Bilgilendirirseniz sevinirim.iyi günler.

    YanıtlaSil
  2. Keşke stadın dolacağına inancım olsa keşke ama yönetim saçma bilet fiyatlarıyla bunu zora sokuyor. Zaten taraftarımız da takım 2 maç kötü oynasa stadı boş bırakacak kalitede olduğundan o stadın ortalama 30000 seyirciyi zor göreceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım da 52000 kişi rakibi ezeriz

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0