Magic Cup'ta Şampiyonuz..

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren kadın basketbol takımımız katıldığı Magic Cup'ta oynadığı son maçta Samsun Basketbol'u farklı yenerek şampiyon oldu. Mücadeleyi baştan sonra üstün götüren takımımız 77-63 sahadan galip ayrılırken takımımızın en skoreri yeni transferimiz Gintare Petronyté oldu. Kartal Pamukspor Tesisleri'nde üç gün boyunca gerçekleştirilen turnuvada ilk gün Kayseri Panküp Şekerspor'u uzatma sonrasında, ikinci gün Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni normal sürede yenen takımımız turnuvada üç maçını da kazanarak şampiyon oldu. Turnuva boyunca bir çok genç oyuncunun forma giymesi de hazırlık kapsamında altyapı oyuncularının kendilerini göstermeleri adına fırsat tanıdı.

Salonda kendi imkanlarımız ile tutabildiğimiz istatistikleri de sizlere belirtelim. Takdir edersiniz ki, bir eksik bir fazla olabilir.

İlayda - 10 sayı, 1 ribaund, 2 top çalma
Nihan - 7 sayı, 1 ribaund, 3 top çalma, 1 blok
Ceyda - 7 sayı, 6 ribaund, 2 top çalma
Özge - 5 sayı, 3 ribaund
Bahar - 10 sayı, 7 ribaund, 2 top çalma
Işıl - 10 sayı, 1 ribaund, 2 top çalma
Balım - 6 sayı, 6 ribaund, 2 top çalma, 1 blok
Gülşah - 5 sayı, 1 ribaund, 2 top çalma
Gizem - 3 sayı, 10 ribaund
Gintare - 14 sayı, 4 ribaund, 3 top çalma

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0