Bilgilendirme; Misimovic.

Galatasarayımızın yeni transferi Zjvezdan Misimovic hakkında bugün Habertürk gazetesinde yayınlanan röportaj gerçeklik değeri taşımamaktadır. Röportajın kaynağı olarak gösterilen sports1.de sitesindeki röportaj tamamen gerçek dışıdır. Schalke 04 kulübü transferin son gününde Wolfsburg takımına son teklif olarak 9 milyon euro peşin bonservis ücreti teklif etmesine rağmen oyuncu daha evvel takımımızla anlaştığı için Galatasaray'a gelmek istedi. Sports1 sitesindeki röportajda hiç bir şekilde Schalke'ye gitmediğim için pişmanım gibi bir ibare yer almamasına rağmen Fatih Altaylı nezdinde yayın yapan bir haber kuruluşunun bu derece yanlı bir haber yapması tüm artniyetlerini ortaya koyarken Sports1 sitesindeki röportajında gerçek olmadığını belirtelim.

Galatasaray'ı yıkmaya, karıştırmaya, spekülasyonlar ile huzursuzluk yaratmaya çalışan dış güçlere karşı böylesine zorlu ve gergin dönemlerde hep birlikte omuz omuza bir camia olarak cevap verelim. Niyetleri apaçık belli olan kurumlara hiç bir şekilde itibar etmemiz gerektiğini tekrar hatırlar, taraftarlarımızın bilgisine sunarız. Şampiyonluk yolunda hep birlikte omuzomuza, takımımızın arkasında duralım. Lütfen bu tür gerçek dışı haberlere, art niyetle yazılan haberlere itibar etmeyelim.

7 yorum:

  1. Zaten inanmamıştık.Kaynağı görünce işkembeden sallanan bir haber olduğunu anladık.Hem söylese ne olur söylemese ne olur.Bizi hiçbir zaman takımımızdan soğutamazlar bu böyle biline

    YanıtlaSil
  2. Bu adamlar hep bunu yapıyor, Fatih Altaylı yı da Habertürkü de protestonun zamanı geliyor sanırım. Sonra ASY de bunları kim bagırttı diyecekler.

    @FCN
    bence bidaha habertürk ve fatih altaylıyı önemseyip düzeltme bile yapmamalısınız çünkü istedikleri de zaten bu şekilde gündem yaratmak.

    YanıtlaSil
  3. fatih altaylı nın yonetıme karsı bu cekememzlıgının nedenı nedır,ecen kanalturkte reha muhtar adnan sezgını guya candamarından vurmaya calısıyor,sızın bır donem ıkıncı baskablıgınızı yapan kısı bu ıddıaları ortaya atıyor dıye ozellıkle,cok sey bıldıgını soylemeye calısıp sıkıstıryor,ama adnan sezgını durusunu,cıddıyetını bozamadılar,yalan haberler uzerıne komplolar kuruluyor.bu fatıh altaylı nasıl gercek galatasaraylı,anlamıs değilim,bır sorun varsa kulupte,bunu gazetesınde değilde dırekt baskanlakonusmalı,amaçc burda farklı,o sallama yazısınına cevap resmı ınternet sıtemızden geldı,belge nerde,bılgı nerde? yokk..buna taraftarlarımız trıbunde dusunup ceap vermelı,yeter artık

    YanıtlaSil
  4. Fatih Altaylı ve Erhan Telli'nin olduğu gazeteyi okuyan da mı var ?

    YanıtlaSil
  5. bunlara calacaksin sopayi

    YanıtlaSil
  6. değerli forum yöneticileri sizden bir ricam olacak bu başlık altında küfürü serbest bırakırmısın ltf.
    Şöyle rahat rahat bu değerli gazete, yöneticileri ve ilgili kişiler ile ilgili düşüncelerimizi burada yazalım ;-)

    YanıtlaSil
  7. farzedelım oyle bır sey desın,bu o kadarda onemlı değil bence,bız g.saraylılar o sozden etkılenıp adamı dıslayacakta değiliz halıyle,kaldıkı mısımovıc o ulkede dogmus buyumus bırı,almanyadan herhangı bır takımda oynamak ıstemesıde gayet dogal,ornegın hamıt altıntopta aynı dusuncede,bız hemen bızı sevsın bagrına bassın demıyoruz,ama haberturk,hurrıyet,v.s basından artık onun olumsuzluklarıyla ılgılı haberler cıkacak,alıstık boyle seylere..nede olsa rakıplere gelen sıradan adam bıle buyuk topcu oluyor,bızımkılerde ılla bır hata bulacaklar

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0