Engelsiz Aslanlar'da neler oluyor?

Galatasaray tarihinin en başarılı takımı olan Engelsiz Aslanlar'da yeni sezon öncesi bir takım gelişmeler bulunuyor. Yeni sezon öncesi hazırlıklarına geçtiğimiz günlerde başlayan Engelsiz Aslanlar yine her zaman ki şampiyonluk iddiasıyla yola çıkıyor. Kurulduğu günden bugüne kadar geçen kısa sürede almadığı herhangi bir kupa kalmayan ve ligde ,geçtiğimiz yıl tek yenilgiyle olmak üzere, dört sezondur na-mağlup şampiyon olan Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı yeni sezonda da tüm kupalara talip.

Sezon sonunda sözleşmesi sona eren Sedat İncesu ile yeniden sözleşme imzalayan takımımız bir çok oyuncu ile yollarını ayırırken bir çok oyuncuyu da kadrosuna kattı. Ailesel nedenlerden dolayı ülkesine dönmek zorunda kalan Hussein Haidari'nin yanı sıra takımımız 5 yıldır formamızı terleten Ferit Gümüş ile de yollarını ayırdı. Geçtiğimiz yıllarda ki başarılarımızda çok büyük pay sahibi olan Justin Eveson'da takımdan ayrılan bir diğer isim oldu. 2009-2010 sezonunun başında takıma katılan Dotan Meishar ile de yollarını ayıran Engelsiz Aslanlar'da Selim Saybak ve Seyran Orman Kurt'ta takımımızdan ayrıldı.

Bir çok oyuncusu ile yollarını ayıran takımımız yeni sezona önemli takviyeler ile girdi.
Avrupa'nın en iyi genç oyuncularından birisi olan 21 yaşında ki Mateusz Filipski ile anlaşan takımımız ayrıca daha evvel formamızı giyen Özgür Gürbulak ile de anlaşma sağladı. Dünya tekerlekli sandalye basketbolu gençler şampiyonasında 5. olan ulusal takımımızda forma giyen Volkan Aydeniz'i de renklerine katan ekibimiz geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen Matt Scott ile de sözleşme yeniledi. Daha evvel ailesel nedenlerden ötürü takımdan ayrılmak zorunda kalan Petr Tucek, bu sıkıntıların giderilmesi sonucunda takımımız ile yeni sözleşme imzaladı. İsmail Ar, Fikri Gündoğdu ve Murat Yazıcı'nında takımda kaldığını düşünürsek Engelsiz Aslanlar yeni sezonda da tüm kupaların en büyük favorilerinden.

2 yorum:

  1. husseın haıdarı nın gıtmesıne cok uzuldum,ınanılmaz bırıydı gercekten,aynı sekılde justın ve ferıt gumus ıcınde oyle,turkıyede yıne kupayı kazanırızda,avrupada ne yapacagız onu bılmıyorum,bu konuda dusuncenız nerdır sayın blog

    YanıtlaSil
  2. ferit gümüş bana kalırsa türkiye'nin en iyi yerli oyuncusu.neden takımdan ayrıldı cidden merak ediyorum yine haidari de takımın önemli yabancısıydı onun da gitmesi çok iyi olmadı bence.yeni sezona hedef küçültülmüş galiba...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0