Euro 2012 | Ulusal takımlarda GSaray

UEFA Euro 2012 Avrupa Şampiyonası için elemeler başladı. Bir çok ulusal takım oyuncusunu kadrosunda barındıran takımımızı ilgilendiren kısımda haliyle başlamış oldu. Bir çok oyuncumuz ülkelerinin milli takımlarında forma giydiler. Galatasaray'ı ulusal takımlarında temsil eden oyuncularımız bir çoğu bugün oynanılan müsabakalarda forma giydi. Milan Baros'lu Çek Cumhuriyeti bugün maç yapmazken, 7 Eylül'de Litvanya'yı konuk edecek. U-21 ulusal takımımızda aynı tarihte Kocaeli - İsmetpaşa Stadyumu'nda İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacak. U-21 takımımızda Emre Çolak ve Serkan Kurtuluş forma giyiyor.

Kazakistan 0 - 3 Türkiye
Arda, Servet, Hakan ve Sabri mücadelede 90 dakika forma giydi. Ulusal takımımızın 24.dakikada bulduğu ilk golü kaptanımız Arda Turan kaydetti. Kaptan Arda Turan ayrıca ulusal takımımızın 75. dakikada Nihat'ın ayağından bulduğu golün asistini yaptı.

Lüksemburg 0 - 3 Bosna Hersek
Yeni transferimiz Misimovic mücadelede 90 dakika forma giydi. Yıldız oyuncu Bosna Hersek'in 16. dakikada kaydettiği üçüncü golde Edin Dzeko'ya asist yaptı.

Romanya 1 -1 Arnavutluk
Defansif ortasaha oyuncumuz Lorik Cana mücadelede 90 dakika forma giydi.

İsviçre 0-0 Avustralya
Hazırlık maçında savunma oyuncumuz Lucas Neill 90 dakika forma giydi.


Zjvezdan Misimovic'in Lüksemburg karşısında Edin Dzeko'ya yaptığı asist.


Kaptan Arda Turan'ın ulusal takım adına Kazakistan karşısında attığı gol.


Kaptan Arda Turan'ın ulusal takımın üçüncü golünde Nihat'a yaptığı asist.

1 yorum:

  1. 90 lı yıllardan berı mıllı takıma herzaman en fazla furbolcu veren kulup oldugumuz ıcın gurur duyuyoruz,tek sıkıntımız ıse,mıllı mac aralarında takımımızın toplanamasıdır,buda bıze dezaavantaj sağlıyor halıyle,mesela bu hafta anteple oynayacagız,adamlar tam kadro ıkı haftadır bıze hazırlanıyor,bızse yedeklerle bu maca hazırlanıyoruz,bunun dısında ıyı olan durum ıse,bu surecte sakatların ıyılesmesı ıcın ıyı bır zaman,tabıkı mıllı mactan sakat lanma olmamasıda en buyuk dılegımız,

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0