Hazırlık maçlarında Aslan kükrüyor.

Yeni sezon hazırlıklarına İtalya'da başlayan erkek basketbol takımımız yurtiçine döndükten sonra çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İtalya'da oynadığı üç hazırlık maçınıda kazanan takımımız dün Florya Metin Oktay tesislerinde karşılaştığı Giants Düsseldorf'u da yenmeyi başardı. Sezon öncesi dördüncü hazırlık maçını oynadığı Murat Didin'in takımı olan Almanya temsilcisini 74-55 gibi farklı bir skorla yenen takımımız hazırlık maçları kapsamında 11* Eylül'de Tofaş ile karşılaşacak.

Sakatlığı nedeniyle hazırlık kampına katılmayan ve hazırlık maçlarında forma giyemeyen Tutku Açık bu mücadelede forma giymedi. İtalya kampına sakatlığı nedeniyle katılmayan Preston Shumpert ise mücadelede 26 dakika forma giydi. Takımımız adına maçın adamı attığı 17 sayının yanı sıra istatistik kağıdına yazdırmayı başardığı 8 ribaund, 6 asist ve 2 top çalma ile Amerikalı oyuncumuz Taylor Rochestie olurken, iki gün evvel İstanbul'a gelen Luksa Andric'te mücadelede forma giydi. Genç oyuncularımızın hepsinin süre almasıda gelecek adına olumlu gelişme diyebiliriz. Galatasaray Café Crown gelecek hafta sonu sezon öncesi ikinci hazırlık kampı için Slovenya'ya hareket edecek.

- Göksenin Köksal: (25’, 4 sayı, 1 ribaund, 1 top kaybı)
- Melih Mahmutoğlu: (26', 5 sayı, 2 ribaund, 1 top çalma, 1 top kaybı)
- Preston Shumpert: (26', 12 sayı, 6 ribaund, 1 asist, 1 top çalma, 2 top kaybı)
- Taylor Rochestie: (31’, 17 sayı, 8 ribaund, 6 asist, 2 top çalma, 2 top kaybı)
- Luksa Andric: (15', 12 sayı, 3 ribaund, 2 top kaybı)
- Radoslav Rancik: (23’, 15 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 1 blok, 1 top çalma, 3 top kaybı)
- Haluk Yıldırım: (24’, 3 sayı, 1 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, 1 top kaybı)
- Muhammed Baygül: (6’)
- Sertaç Şanlı: (5’, 1 ribaund)
- Ermal Kurtoğlu: (19’, 6 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 1 top çalma, 1 top kaybı)
Not: İstatistikler resmi siteden..

6 yorum:

  1. Hazırlık maçlarında alınan galibiyetler güzel.Farklı oyuncuların skora katkı yapması daha da güzel.Ama ben yine de Jasaitis'in bu takımda olmasını istiyorum.Malaga ile bir problem yaşamıştı ve son durumu bilmiyorum.Eğer son durumu biliyorsanız bilgilendirirseniz çok sevinirim.Shumpert eğer onun yerine alındıysa ,Jasa 3,Shumpert 4 rahatlıkla oynar.Zaten Evren bu sene olmayacak bari Jasa olsun...

    YanıtlaSil
  2. bu türk yaptığımız maria campbell.. melisa olayı ne oldu FCN..türk yaptık kızı ama hiç bir açıklama gelmedi resmi ağızlardan..önümüzdeki ay sezon başlayacak..bayanlarımızın tek eksiği melisa kaldı..oda geldikten sonra kimse tutamaz galatasaray medical parkı.. milli takımdada oynamadı oynasa euroligtede oyyayabilirdi..bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. jasaitis bu takımda kalırsa çok iyi bir takım olacağız. kadro olarak shumpert türk statüsünde oynayacak hakkımız var, fcn bizim için son durumu aktarır mısın? rochestie'nin istatistik kağıdının hepsini doldurması da muazzam olmuş. 4 kısayla da sağlam olacağımızın göstergesi, etek eksik jasaitis gibi snipercı :D kal be jasa daha yolumuz var. geçenki arj. maçındaki oyununu da görünce gitme ihtimali bile hayli üzücü...

    YanıtlaSil
  4. simas jasaitis in takimda kalmasini herkes cok istiyor ama sanirim o konu kapandi cunku avrupada oynamak istiyor

    keske bizimle uzun yillar kalsa cunku simas turkiyenin en iyi sutoru ve gercekten muthis bir takim oyuncusu

    YanıtlaSil
  5. Simas Jasaitis bu sezon Lottomica Roma forması giyecek.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0