Hep Birlikte Ayhan Şahenk'teyiz !!

Galatasaray Café Crown sezonun ilk maçına çıkıyor, taraftarını yanına çağırıyor ! Sezon öncesinde bir çok oyuncuyu kadrosuna katan, Avrupa'nın hatrı sayılır coachlarından birisi olan Oktay Mahmuti ile birlikte çalışan Galatasaray Café Crown geçtiğimiz sezonun ardından yeni, yepyeni bir sezona başlıyor. Eurocup'a davet edilen takımımız Rus temsilcisi Spartak Saint Petersburg'u evinde ağırlıyor. Avrupa arenasının kapısını yarılamak isteyen Galatasaray Café Crown, taraftarlarını yanına çağırıyor.

Taylor Rochestie'nin yaptığı asistleri sayıya çevirmek, Ermal Kuqo ile birlikte ribaunda çıkmak, Radoslav Rancik'e üçlüklerinde asist yapmak, Evren Büker ile rakip guardlar üzerinde baskı kurmak için, Eurocup'ta ilk maçımızı kazanıp yolumuza devam etmek için; hep birlikte takımımızın yanında olalım. Geçen sene başlatılan sinerjiyi bu sene devam ettirelim, takımımıza sahip çıkalım.

Hep birlikte bu akşam saat 20:00'de PARÇALI FORMALARIMIZLA Ayhan Şahenk Spor Salonu'ndayız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0