Maç Günü | 5 olsun, 15 olsun.

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 4 maçını arka arkaya kazanan Galatasaray, ligin yeni ekibi Kardemir Karabükspor'a deplasmanda konuk oluyor. Spor Toto Süper Lig'de 7.haftanın açılış maçına çıkacak olan takımımız 6 hafta sonunda topladığı 12 puanla ligde 3.sırada yer alıyor. Tek hedef önemli eksiklerine rağmen mücadeleden 3 puanla ayrılmak. Milan Baros, Arda Turan, Hakan Balta, Mehmet Batdal ve Çağlar Birinci sakatlıkları nedeniyle; Servet Çetin ise kadro dışı kaldığı için mücadelede forma giyemezken; Lorik Cana'nın bu maçta da ilk 11'de çıkması bekleniyor.

Karabük deplasmanında ki zorlu mücadeleyi Aytekin Durmaz yönetecek. Mücadele Lig TV'den naklen; twitter hesabımızdan canlı anlatımla yayınlanacak.

SPOR TOTO Süper Lig
7.Hafta
Kardemir Karabük - GALATASARAY
1 Ekim 2010, Cuma @ 20:00
Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu

8 yorum:

  1. Hem 3 puan hem de Aslantepe için Emenike'nin tapusunu almak dileğiyle...

    YanıtlaSil
  2. @fcnblog GSTV yi digitürk üzerinden bireysel bir abonenin üyeliği üzerinden seyrettiğimizi öğrenmek çok üzücü. "SN. Karasu Doğumgününüz Kutlu olsun! 3 yıllık üyemiz olduğunuz için 3 gün tüm kanallar bizden hediye" Biz kaliteli yayın beklerken bir abone üzerinden yayın yapmanız ne kadar profesyonelce? Galatasaraya yakışan bu mu? Biz neden netten abone oluyoruz. Takımımızı desteklemek bilgiler almak vede kaliteli bir yayın için. Bari ekrandan yazıyı söyleyinde abone olan karasu arkdaş digitürk kumandasından back tuşuna bassın.. Daha fazla rezil olmayalım cümle aleme.....Basına malzeme çıktı gene. ekran görüntüsünü de aldım hatıra için.

    YanıtlaSil
  3. İBB-Bursa maçı da Ali Samiyen'deymiş yanılmıyorsam. Ne böyle her hafta sonu 2 maç.

    YanıtlaSil
  4. Milan Baros, Arda Turan, Hakan Balta, Mehmet Batdal ve Çağlar Birinci sakatlıkları nedeniyle; Servet Çetin ise kadro dışı kaldığı için mücadelede forma giyemezken; Lorik Cana'nın bu maçta da ilk 11'de çıkması bekleniyor.

    YanıtlaSil
  5. bişey sormak istiyorum elano nerede bilginiz var mı bir ara ailevi nedenlerden dolayı ülkesine gittiğini okumuştum sanki

    YanıtlaSil
  6. tebrike derim rijkaard'ı emenikeyi tutcak tek adam olan servet'i kadro dışı bırak.Üstüne sabriyi alacağım diye sadece serbest vuruşlar için tutulması gerek misimoviçi oyundan al. harika bir durum zaten kör topal oynuyordu.bir ders daha verdiler

    YanıtlaSil
  7. " 4/7 nin Nedeni !!! "

    Bugün ki maçtan sonra Hagi'den bahsetmek istiyorum:
    -Çok yetenekliydi amd dünyanın en yetenekli oyuncusu değildi,
    -Fizik gücü çok da üst düzey değildi,
    Ama... kocaman bir AMA sı vardı:
    -Galatasaray yenilirken HAGI isyan ederdi,gözlerinden alev çıkardı,delirirdi,yırtınırdı,yenilgiyi asla kabul etmezdi.
    Bu yüzden HAGI bizde efsane oldu,unutulmazlarda yerini aldı.

    Peki ya bugün izlediğimiz takım... Acaba hepsini toplasak 1 tane Hagi'nin kaybetmeye isyan duygusu,kazanma azmi çıkar mı?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0