Maç Günü | Galibiyet serisi devam etsin..

Spor Toto Süper Lig'e pek iyi bir başlangıç yapamayan takımımız Eskişehir ve Gaziantep galibiyetlerine bir yenisi daha ekleyerek, galibiyet serisini uzatmak istiyor. Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1.Lig'de şampiyon Kardemir Karabükspor'un arkasında ikinci olarak ligimize yükselen İzmir'in yeni temsilcisi Bucaspor deplasmanına konuk olacak takımımızda sakatlıklar can sıkıyor. Arda Turan, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Batdal ve Çağlar Birinci sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Bülent Uygun yönetiminde ligde oynadığı dört maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 9.sırada bulunan İzmir temsilcisinde en tehlikeli isim Manucho olarak görünüyor. Bucaspor'da eski oyuncularımızdan Orhan Ak'ın da forma giydiğini hatırlatalım. Mücadeleyi Halis Özkahya yönetirken, Lig TV naklen yayınlayacak.

Ufuk Ceylan
Serkan Kurtuluş - Lucas Neill - Servet Çetin - Emiliano Insua
Mustafa Sarp - Ayhan Akman
Juan Pablo Pino - Zvjezdan Misimovic - Harry Kewell
Milan Baros

SPOR TOTO Süper Lig
5.Hafta
Bucaspor - GALATASARAY
18 Eylül Cumartesi, 20:30
İzmir Atatürk Stadı




2 yorum:

  1. çıkacak kadro sakatlık olmazsa şöyle olur: ufuk-ali turan-neill-servet-insua-sarp-ayhan-aydın-misimovic-kewell-baros 60 ta aydın sola geçer pino girer. 70te de cana girer sarp ya da ayhan çıkar skora göre :) maç ne olur bilemiyorum ama alırız gibi geliyor.

    YanıtlaSil
  2. Zor maç olacak. Bülent Uygun yine itici futbol tarzıyla, çirkefliğiyle bizi çok zorlayacaktır. Ama az gol olacağını tahmin ettiğim bu maçta galip geleceğimize inanıyorum. Cana bu maçta da oynamazsa Rijkaard'ın kesinlikle onunla bir problemi olduğunu konuşmaya başlayacağız. Beklediğim kadro: Ufuk - Ali,Neill,Servet,Insua - Cana,Ayhan - Aydın,Misi,Kewell - Baros
    İkinci yarıda Kewell'ı ekonomik kullanmak ve sakatlıktan korumak için yerine Pino girer. Elano'da Misi yerine girer.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0