Maç Günü | Kazanmaya devam edelim.

Spor Toto Süper Lig'de son üç maçını kazanmayı başaran takımımız haftasonu evinde İstanbul BŞB takımını ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta Bucaspor karşısında Ayhan Akman'ın golüyle deplasmanda 1-0'lık skorla galip ayrılan takımımızda tek hedef mücadeleden 3 puanla ayrılmak. Eskişehir, Gaziantep ve Buca galibiyetleriyle 9 puanı hanesine yazdıran ekibimiz kendisiyle aynı puanda olan ligin 5.sıradaki ekibini evinde konuk ediyor. Galatasaray ilk 5 hafta sonunda Spor Toto Süper Lig'de topladığı 9 puanla 7.sırada bulunuyor. Turuncu-mavili ekip geride kalan 5 haftada 3 galibiyet 2 mağlubiyet alarak 5.sırada bulunuyor. İstanbul BŞB takımı Konyaspor, Beşiktaş ve Kasımpaşa karşısında galibiyete uzanırken; Gençlerbirliği ve Kayserispor karşısında sahadan yenik ayrıldı.

Arda Turan, Çağlar Birinci, Mehmet Batdal, Hakan Balta ve Sabri Sarıoğlu'nun sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyezken Ayhan Akman'ın durumu ilerleyen günlerde belli olacak. Evimizde oynayacağımız karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetirken Lig TV naklen yayınlayacak.

SPOR TOTO Süper Lig
6.Hafta
GALATASARAY - İstanbul BŞB
Ali Sami Yen Stadyumu
26 Eylül Pazar @ 19:00

5 yorum:

  1. fotoğrafta kewell bucasporlularla tartışırken yanına koşan pinoyu görüyoruz. Ama aynı pinoya sarpın yaptığı saygısızlığı da görüyoruz. takıma yeni katılmış biri olmasına rağmen sarptan çok daha fazla takım bilincine sahip pino

    YanıtlaSil
  2. Rijkaard 2 sene daha GS da !

    YanıtlaSil
  3. ya şu duran toplar çok önemli “Saldım çayıra Mevlam kayıra" olark kullanılıyor. !!
    rakibimiz bu sayede şampiyon oluyor bizim senede duran toptan attıgımız goller bir elin parmaklarını geçmez.Yediklerimiz cabası.. Bu arada Toprağın bol olsun Alpaslan Abi.

    YanıtlaSil
  4. yazıklar olsun şu pinoyu galatasaraya getirenlere yazıklar olsun galatasaray ı burda çıkıp bana kollayanlara GALATASARAY TARİHİNİN EN SAÇMA VE EN BENCİL FUTBOLCUSU !!

    YanıtlaSil
  5. @ergundogdusemih
    evet adam bombos duran mustafaya topu verse mac erken bitecek, ama o illaki topun sibopunu arayacak...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0