Evren Büker geri döndü.

Geçtiğimiz günlerde ufak bir yazı yazmıştık Evren Büker hakkında.. Oyuncu ile konuşma fırsatı bulmuş, kendisine bir takım sorular yöneltmiştik. Aldığımız cevaplar son derece tatminkar olurken, alınan bazı duyumlar, dönen dedikodularda günden güne umutlandırıyordu. Cumhuriyet Gazetesi'nde yazan ve aynı zamanda Basket Dergisi sitesinin editörü olan Can İşbakan bugün bombayı patlattı.

Yaşanılan skandal olayların ardından verilen onur mücadelesinde ilk sırada yer alan Evren Büker sezon sonunda takımdan ayrılarak Medical Park Trabzonspor'un yolunu tutmuştu. Yaşanılan ekonomik sıkıntılar sonrasında sözleşmesini fesh eden Evren'in geri dönmek için yeşil ışık yaktığını geçtiğimiz günlerde belirtmiştik. Can İşbakan'ın haberine göre Galatasaray Café Crown ile anlaşma sağlayan başarılı oyun kurucu TBL'de transfer döneminin bitmesi nedeniyle bir takım sıkıntılar yaşanıyor. Bölgesel Lig'den bir takımla anlaşacak olan ve sonrasında Galatasaray'a bir yıllığına kiralanacak olan başarılı oyuncu, sezon sonrasında takımımız ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Transferde tüm işlemlerin Pazartesi günü sona ermesi bekleniyor.

2 yorum:

  1. Gitmesi aptallıktı gelmesi de çok iyi oldu ...Guard rotasyonunda Engin ATSÜR olmamıstı Evrenin geri dönmesi çok çok iyi oldu ....

    YanıtlaSil
  2. Günlerdir söyledim,istedim sonunda oldu galiba.Daha bugün yazımda yazmıştım ve Evren!i dönmesinin önemini yazmıştım.http://holiganbros.blogspot.com/2010/09/bu-oyun-kurucu-rotasyonu-ile-zor.html...
    Hoşgeldin Evren...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0