Maraton.com.tr şaşırmış olmalı..

Hep söyleriz basının rengi belli, en azından net olarak belli değilse bile sarı-kırmızı düşmanlığı var. Bunu açık bir şekilde söyleyebiliriz ki; ne zaman bizde ters giden birşeyler olsa yada onların eline düşen birşey olsa pireyi deve yapmayı başararak aktarıyorlar, yada lafın altında binbir türlü oyunlar çeviriyorlar. Daha evvel Maraton.com.tr editörleri bu konuda biraz sabıkalıydılar. Dün akşam Spor Toto Süper Lig'de 6.haftanın kapanış karşılaşmasında Kasımpaşaspor stadının hazır olmaması nedeniyle Fenerbahçe ile oynayacağı mücadeleyi bizim stadımızda oynadı. Sarı-lacivertli ekibin 6-2'lik galibiyeti sonrasında Maraton sitesi editörleri tahrik edici, provake edici ve son derece aşağılıkça bir başlık atarak saflarını belli etti. Maraton sitesinde yer alan manşette aynen şunlar yazıyordu; "Eski Açık 6 dedi!"

Diyebilirsiniz ki, ne alaka? Hepimizin bildiği gibi Galatasaray tribünlerde klasikleşen bir tezahürat vardır. "Eski Açık sarı diyecek" diye başlayan ve sonrasında tüm stadın "Sarı-Kırmızı-Şampiyon-Cimbom" diye bağırdığı muazzam bir tezahürat bulunuyor. Hatta bu tezahüratin bizimle özdeşleştiğini belirtebiliriz. Bu özdeşleşen tezahürata ithafen dün akşam oynanılan maç sonrasında atılan manşet kelimenin tam anlamıyla rezillik olarak adlandırılacaktır. Daha evvel bu konuda sabıkası olan bir web sitenin böyle bir manşet atması kabul edilemez bir gerçektir ki; yaptıklarının adı da Fenerbahçe eyyamcılığıdır. Bir kaç kişiye şirin görünme amacıyla böyle bir başlık atmanın herhangi bir izahı olmaz. Hele ki ligin tüm maçlarını yayınlayan yayıncı kuruluş destekli bir web sitesi ise..

4 yorum:

  1. Söz konusu sitenin takipçileri bu sitenin amacının ne olduğunu zaten çok önceden biliyordur.Söz konusu site zaten Çamur at izi kalsın deyiminden yola çıkarak iftiranın babaları diyebileceğimiz Fatih Gökşen ve Fatih Altaylı vb. ile tahrik ve iftiravari röportajlar yaparak göstermiştir...

    YanıtlaSil
  2. bence MANCHESTER DİYE BAĞIRCAKLARDI 26 EYLÜL 2004Ü YAD ETMİŞ FENER MANCHESTER UNİTED 6 FB 2 HANİ :DD o yüzden bu tür küçük şeylerle sevinen CAHİLLER HEP KÜÇÜKLER KÜÇÜK KALACAKLAR BUNLAR SİGMANIN AYDINSPORUN SLAVİA PRAGIN ALTINDAN KALKAMADILAR YAZIK BİR GALİBİYETLE ÖVÜNCECEK KADAR APTALLAR 7YER5AHÇELİLER

    YanıtlaSil
  3. Kusura bakmayın da Galatasaraylı olarak ben bu haberden rahatsız olmadım. Stad Ali Sami Yen
    Burda Fenerbahçe'nin 6-0'dan sonra ki "eski açık 6 desene" tezahuratına gönderme yapılmış
    Galatasaray = Ali Sami Yen değildir unutmamak lazım

    YanıtlaSil
  4. basın her zamanki gibi rengini belli ediyor bunları adam yerine koyup tartısmak bile yersiz

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0