TANITIM | Galatasaray Basketbol Şubesi

2 ay evvel tarafımızca desteklenen bir sayfa Facebook sitesinde yayın hayatına başladı. Galatasaray Basketbol Şubesi adıyla yayın yapan sayfa gelecek günlerden itibaren kulübün bünyesinde olacak. Çarşamba günü yapılacak protokol sonrasında 2 ay evvel tarafımızca açılan ve desteklenen sayfa, Facebook'ta bulunan ilk ve tek resmi Basketbol Şubesi sayfamız olacak, camia olarak. Galatasaray Basketbol Şubesi adı altında yayın yapan sayfaya katılmak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Sizde sayfaya katılarak arkadaşlarınızı önerebilir ve Yenilmez Armada için mücadele edenler arasında yerinizi alabilirsiniz. Sayfanın bir çok özelliği bulunuyor. Örneğin sezon içerisinde yapılacak yarışmalar ile maçlarda VIP Bilet kazanma fırsatı, oyuncularla tanışma fırsatı, antremanları izleme, forma kazanma vb. gibi bir çok ayrıcalıktan sizde yararlanın. Yapacağınız tek şey sayfaya katılmak ve arkadaşlarınızı davet etmek. Sonrasında da yapılacak yarışmalarda yerinizi almak.

Tekrar belirtmekte fayda var. Çarşamba günü yapılacak protokolün ardından Galatasaray Basketbol Şubesi hayran sayfası Galatasaray Spor Kulübü'nün bünyesinde olacak ve resmi sayfa olarak hizmet verecek. Şimdiden tüm herkese hayırlı, uğurlu olması dileğiyle. Kulübümüz adına birşeyler yapmanın haklı onur ve gururu içerisindeyiz.

Sayfaya katılmak ve büyümesine yardımcı olmak için; tıklayın..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0