2500 > 48000

Başlık matematik ve mantık kurallarına göre aykırı veya olanaksız. Ama dün gece deplasmanda takımını desteklemeye giden taraftarlarımız mantık dışı, olanaksız durumu gerçeğe çevirdi. Maç öncesinden, sonrasına kadar hiç bir dakika susmayan, Kadıköy'ü Ali Sami Yen'e çeviren ve takımımızı koşulsuz biçimde destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkürler. Dün gece maç sonrasında Fenerbahçe taraftar sitelerinde ciddi ciddi itiraflar geziyordu. Bazıları ise kendilerini avutuyordu. Lig TV'nin mikrofonları o bölgedeymiş, ondan sesleri daha çok çıkmışmışmış. Yahu arkadaşım, stadyumda tek mikrofon orda mı? Resim üzerinde yazan yazıların hepsi Fenerbahçe taraftar sitelerinde yer alan yorumlar.

Biz sadece dün gece sahada mücadele eden Aslanlarımıza ve 55bin kişiye tribün dersi veren taraftarlarımıza teşekkür etmekle yetiniyoruz. Umutsuzluğumuza rağmen müthiş bir destek ile takımımızın arkasındaki itici güç olan taraftarlarımıza dün geceki resital adına yürekten teşekkür ediyor, Ali Sami Yen'de de aynı desteği bekliyoruz.

5 yorum:

  1. Arkadaşlar bu eziklerin stadı tam 50.800 kişilik.
    bunların uydurmasıdır 55 bin diye. lütfen bızde bu oyuna ıllet olmayalım.aslında başlık 2500 > 48000 olmalı eger bızım taraftarın sayısı kesınse.
    yanı aslında stadları tam 50000 kişilik. ezşkler işte .

    YanıtlaSil
  2. Gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

    YanıtlaSil
  3. Çektiğimiz üçlüleri sus pus izlediler. Bir de golle süslesek içimin yağları erirdi. Bu arada Son sözüm kalecileri volkan denen zavallıya . Sevindirdik diyor Arkadaş unutmuş herhalde 4 ay oncekı sahte şampıyonluk sevinçlerini .Acıyorum bu zavallıya yardıma muhtaç Bu arada ;

    Son Bilgi :
    şükrü Saraçoğlu Stadyumu : 50.509

    TÜRK TELEKOM ARENA : 52,647

    Kaynak : Vikipedi

    YanıtlaSil
  4. teveccühünüz efenim:)))

    YanıtlaSil
  5. evet 55.000 kisi degil, 48.000 kisi susturulan;
    50.000-2.000=48.000 :D
    eh, takimlarindan fark beklerken, fark yiyordular tabiiki ötemiyecekler!
    keske o gol pozisyonlarindan biri gol olsaydi da kazansaydik maci, neyse önümüzdeki seneye Insallah!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0