STSL | Yeni kimlik, yeni heyecan..

Ankaragücü maçı sonrasında Frank Rijkaard ile yollarını ayıran, Fenerbahçe maçından iki gün önce Gheorghe Hagi'yi göreve getiren ve derbide müthiş bir futbol oynamasına rağmen sahadan beraberlik ile ayrılan takımımız yeni kimliğiyle, yeni sistemiyle, yeni hocasıyla seyircisinin önüne çıkıyor. Evimizde rezil oyun ve farklı skor ile mağlup olduğumuz Ankaragücü maçı sonrasında deplasmanda ki müthiş oyunla taraftarlarının gönlünü kazanan ekibimizin bu haftaki konuğu Medical Park Antalyaspor.

Spor Toto Süper Lig'de averajla 5.sırada bulunan Medical Park Antalyaspor bu sezon oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alırken; rakip filelere toplamda 13 gol atabildi. Attığı 13 gole karşın kalesinde 12 gol gören Akdeniz temsilcisi geçtiğimiz hafta evinde Konyaspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 9 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet ile averajla 9.sırada bulunan takımımızda Milan Baros, Gökhan Zan, Arda Turan ve Aydın Yılmaz sakatlıkları nedeniyle; Ufuk Ceylan ve Ayhan Akman ise kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

SPOR TOTO Süper Lig
10. Hafta
GALATASARAY - Antalyaspor
Ali Sami Yen Stadyumu
30 Ekim Cumartesi @ 19:00


10 yorum:

  1. Sanırsam Hagi aynen yazdığınız gibi bir takım çıkaracak . Ancak sanki Batdal - Pino ikilisini veya Batdal - Misim. ikilisini forvete koyup Pino yu da sol kanatta oynatsa en azından daha rahat gol bulabiliriz diye düşünüyorum. Çünkü Antalya izlediğim 3 maçında da tamamen kapalı defans oynayıp kontra atak oynuyor ve kapalı savunmada Pino kaybolup gidebilir.

    YanıtlaSil
  2. @FCN Blog Ufuk'un cezası bitmedimi editörüm...Yoksa 2 hafta mı aldı ceza...

    YanıtlaSil
  3. @FCN BLOG

    Harry Kewell nerede? Oynayacak düzeyde mi?

    YanıtlaSil
  4. @ Fcn blog

    gökhan zan'ın sakat olduğu haberini yazmayın lütfen. Oynayacak durumda olursa yazarsınız. Böylesi daha mantıklı çünkü. Adam 2 maç oynuyor 20 maç yok. Dolayısıyla 20 maç bu adamın sakat olduğunu yazmak lüzumsuz. Sıradan bir haber gibi gelmeye başladı artık. Göndersinler gökhan'ı. Ona verdikleri parayı da yine gökhan'a veriyorlarmış gibi düşünüp alt yapıya ne bileyim fakir fukaraya versinler bir işe yarar en azından. Gökhan abi'ye acil şifalar diliyorum. Olmazsa bıraksın futbolu. Sağlık paradan daha önemli.

    YanıtlaSil
  5. sol açıkta barışın yerine insua daha faydalı olabilir.

    YanıtlaSil
  6. Forum yöneticilerine nereden ulaşabilirim . ?
    bulamadım bir türlü

    YanıtlaSil
  7. @ Doqus

    fcnblog@yahoo.com.tr adresine mail atabilirsin.

    YanıtlaSil
  8. akşamki filmi izleyen yada gören oldu mu?kara mazot kardeşlerden birini çıkarmışlar konuşuyor.yüzsüzce kendini savunuyor.ama iş bu kadarla sınırlansa iyi daha iki hafta önce ardaya şerefsizlik yapan erman toroğlu isimli şahıs adnan sezginin(ve dolaylı yoldan tabi ki adnan polatın)aklanması çerçevesinde konuşturuluyor GS TV de.yahu her lafı GS etiği olan başkan ve yönetim bu hareketi,bu iğrençliği nasıl yapıyor sormak lağzım.sırf bununla sınırlı kalsa bi büyük camia nasıl yönetilemez isimli tezlere konu olacak abukluklar da cabası şu 3-4 yıl içinde ama bunların hesabını soracak olan kim genel kurul ama genel kurul hala uyuyor.bunlara GALATASARAY küçük geldi arkadaş defolup gidecekler bu kadar her türlü değerin ayaklar altına alındığı bi dönem yaşanmadı GS tarıhinde,14 sene şampiyon olamadı yaw bu camia gene gık demedi.ama artık yeter birileri bu hanzo sürüsüne dur diyecek,demeli...

    YanıtlaSil
  9. fener macindan tek fark cezali duruma düsen ayhanin yerine baris olmasi, umarim ayni taktik ve dizilisle cikariz, eger yukaridaki gibi cikarsak, is zora girer; yani misimovic forvet arkasi degil, elano ile kanatta oynayip top tutma görevine üstlenmeliler,ayni derbideki gibi!
    cana, mustafa ve baris ile de 3lü ön libero!
    pino da sercan gibi hareketli forvet!
    ----------aykut
    sabri-neill-servet-hakan
    ------------cana
    ------baris-------mustafa
    elano---------------------misimovic
    -------------pino

    YanıtlaSil
  10. Fcn, solda hakan balta ve barış ile bu kanat işlemez. acaba neden mehmet battal veya emre çolak düşünülmüyor ? aydın sakattı sanırım ?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0