A2 | Eksiklere rağmen galibiyet..

A2 Futbol Ligi'nin sekizinci haftasında evinde Kartalspor'u ağırlayan A2 futbol takımımız sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Takımımızın gollerini Cem Sultan, Ahmet Kesim ve penaltıdan Uğur Ayhan kaydetti. İlk yarının uzatma dakikasında Cem Sultan'ın yaptırdığı penaltıyı Uğur Ayhan'ın kaçırdığını eklemekte fayda var. Ümit milli takım nedeniyle bir çok oyuncusundan yoksun olan takımımız aldığı galibiyetle puanını 16'ya yükselterek, lider Bursaspor'un üç puan arkasında ikinci sıraya yerleşti. Son iki haftadır berabere kalan takımımıza bu galibiyet ilaç gibi geldi kuşkusuz.

Bu arada Cem Sultan'a da ayrı bir değinmek lazım. Bugün Anıl Dilaver'in milli takımda olması nedeniyle ilk 11'de şans buldu. Bir gol attı, bir de penaltı yaptırdı. İbrahim Selen'in transferi sonrasında ve sakatlıklarının ardından kendisini epey toplamış görünüyor. Bugün bir hayli istekli, arzulu ve şanslıydı. Hep böyle istekli, arzulu görmek en büyük temennimiz. Keza altyapıda hücum hattında gelecek vaadeden en önemli isimlerinden birisi olduğu su götürmez bir gerçek. Özellikle ilk patlama yaşadığı 70 küsür gollük sezonun ardından tüm ilgi ve dikkatler kendisindeydi. Geçtiğimiz sezon bir türlü kendisini toparlayamamıştı fakat bugün oldukça hazır, fit bir Cem vardı sahada.

Galatasaray'da ümit milli takımda bulundukları için Emirhan Ergün, Onur Arıkan, Emre Çolak ve Anıl Dilaver bu mücadelede forma giymedi. Ekibimiz gelecek hafta deplasmanda Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0