EURO 2012 | Kardeşler karşı karşıya..

Ulusal futbol takımımız bugün saat 18:00'de kardeş ülke Azerbaycan ile karşılaşıyor. EURO 2012 elemelerinde oynadığı üç maçta iki galibiyet, bir mağlubiyet alan millilerimizde tek hedef galibiyet. Hafta sonu oynadığımız Almanya karşısında sahadan 3-0 mağlup ayrılmamızın ardından bu maç hayati önem taşıyor. İlk iki maçını kazanarak grupta güzel başlangıç yapan milli takımımız deplasmanda kaybetmesinin ardından liderliği Almanya'ya kaptırdı. Rakip kardeş ülke Azerbaycan. Bakü bizim için pek deplasman sayılmaz. Hatta bu maçta kazansak bile pek kaybeden olmayacak. Uluslararası tüm platformda bizleri destekleyen Azeri kardeşlerimizle birlikte bu mücadele bir şölen havasında geçecek. İki kardeş buluşacak, ağabeyi kardeşinden EURO 2012 finalleri için izin isteyecek. Kazanacağız, kazanmak zorundayız.

Mücadele NTV kanalından naklen yayınlanacak. Milli takımımız Euro 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde topladığı oynadığı üç karşılaşmada 6 puanla grupta ikinciliğini korurken attığı 6 gole karşılık kalesinde 5 gol gördü. Rakibimiz ve kardeşimiz Azerbaycan ise oynadığı iki karşılaşmada rakip filelere 1 gol yollarken, kalesinde 9 gol gördü. Azerbaycan'ın grupta puanı bulunmuyor.

Sizlərə Türkiyə'dən salam gətirdik. Qardaş ölkə Azərbaycan, qardaş şəhər Bakı. Salam olsun hamınıza.*
Sizlere Türkiye'den selam getirdik. Kardeş ülke Azerbaycan, kardeş şehir Bakü. Selam olsun hepinize.

EUROCUP 2012 Elemeleri
4.Maç
Azerbaycan - TÜRKİYE
12 Ekim 2010, Salı @ 18:00
Tofikh Bakhramo Stadyumu

1 yorum:

  1. bunu da gördük ya... neydi sloganı şu reklam filminin? millilerle herşey mümkün!!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0