Şafak; 18

Aslantepe'nin açılışına çift haneli günler kala hazırlıklar son sürat devam ediyor. Üst katlarda devam eden ve bazı bölümlerde biten koltuk montajının yanı sıra bugün Hollanda'dan özel tırlar ile konvoy halinde ülke sınırlarımıza giriş yapan çimlerimiz Çarşamba gününden itibaren zemin altyapı çalışmasının sona ermesiyle birlikte serilmeye başlanacak. Önaçılışta neler olacak şuanda herhangi bir bilgi yok. Bugünle birlikte 18 gün kalmasına rağmen ortalıkta tamamen bir karmaşa ve bilgi kirliliği söz konusu işin doğrusu. Fakat yaz ayında yapılacak gerçek açılışta ise 4'lü turnuvanın olması bekleniyor. Ayrıca tüm Avrupa'da ses getirecek bir organizasyon ile de hem stadyum hemde kompleks açılışı gerçekleştirilecek. Önaçılışın 29 Ekim'de olacağını asıl açılışın ise Temmuz 2011'de olacağını tekrar belirtmekte fayda var.

Tüm bunların hepsi bir yana biz bu stadı gerçekten çok bekledik. Faruk Süren döneminde maketlere 10 milyon dolar harcadığımız düşünülürse, bu stadyum her Galatasaray'lının hayalinin bir parçası. Aslantepe bizim için milat olacak. Hem gelir olarak hemde düzey olarak. Galatasaray artık stadıyla, tesisiyle, hocasıyla, oyuncusuyla Avrupa'nın üst düzey takımlarından birisi olacak. Altyapısıyla belki de Ajax olacak, kim bilir?

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0