"Çağırılırsak koşa koşa geliriz."

Nasıl bir profesyonelliktir, vizyondur anlaşılır gibi değil. Daha yeni teknik direktörün hatta ve hatta Rijkaard olmadığında takımı çalıştıracak, maça hazırlayacak antrenörün dahi belli değilken sen gidip tüm ekibin sözleşmesini fesh ediyorsun. Sonra birde görüştüğün adamların hepsi seni red ediyor veya sen anlaşamıyorsun. Oynayacağın derbi öncesinde sakatın, eksiğin yetmiyormuş gibi birde antrenörsüz kalıyorsun. Takımı da altyapı sorumlun ve kaleci antrenörün 'derbiye' hazırlıyor. Bu hakikatten müthiş bir yöneticilik başarısıdır, daha felaketini görmemiştim. Fazla kasmayın, fazla uzaklara gitmeyin. 2008 sezonunda son 6 hafta takımın başına geçen Cevat Güler geçtiğimiz sezon ayrılırken bir kaç söylemde bulunmuştu. Eğer o mübarek adamında kalbini kırmadıysanız gidin, anlaşın. Cevat Güler'i bu sefer 6 maçlığına değil, 6 aylığına hatta gerekirse 6 yıllığına takıma getirin. Ne demişti Cevat hoca?

"Günün birinde ihtiyaç duyulur ve tekrardan çağırılırsam eğer, koşa koşa gelirim."

12 yorum:

  1. akşam ntv'de ve bu sabah da bir kaç yayın organında daum ile görüşüldüğü yazıyordu. biz rijkaard'ı daumu getirmek için gönderdiysek yazıklar olsun bize. daum bu takımın başına geçerse yazıklar olsun bu yönetime...

    daumu getirirseniz diye size içimden sözler hazırladım ey adnanlar... beni galatasaray'dan soğutmayın...

    YanıtlaSil
  2. Hiç bir antrenörün teklifi kabul etmemesini diliyorum. Adnangiller anlasınlar ne kadar nefret edildiklerini.

    YanıtlaSil
  3. Hagi geleceğine Cevat baba gelsin kat kat iyi olur.

    YanıtlaSil
  4. gelsin.. en azından fatih terim gibi egoist bi adam değil.. zate avrupadada bi hedefimiz yok her türlü şampiyon oluruz..

    YanıtlaSil
  5. Fatih Terim gelmedi Hagi geliyor sanırım
    ama Hagi miş Fatih Terim miş bence önemli değil Önemli olan Fatih Terimin neden gelmediği Transfer istemiş falan diyorlar ama bence hikaye asıl neden Fatih Terimin başta Adnan Sezgin olmak üzere bir kaç kişiyi istmemesi Bu da demektirki FT başarızlığın ve takım ruhunun eksikliğinin faturasını zaten Adnan Sezgin'e kesmiş. O olursada başarılı olunmayacağını biliyor Fatih Terimin Galatasarayın içini çok iyi bilen birisi olarak böyle bir istekde bulunması kulüp içinde yanlış şeylerin döndüğünün ispatıdır
    hepimize geçmiş olsun bu takımdan hiçbirşey olmaz kim gelirse gelsin

    YanıtlaSil
  6. ihtiyacımız olan cevat hoca değildir! FR yi gönder cevatı al ömrümde gördüğüm en büyük absürdlük! madem ki FR yi beğenmediniz kriterlerinize uymadı o zaman alın her hangi bir antrenörü anamızın liginde oynayalım duralım, avrupa bizim neyimize ki????????

    yönetim en kritik dönemlerde meirayı yolladı, nondayı yolladı, keitayı-santosu yolladı, mehmet topalı yolladı, FR yi yolladı şimdi lütfen buyursunlar kendileri oynasınlar!!!!!

    YanıtlaSil
  7. hagi geldi haber veriyim dedim

    YanıtlaSil
  8. ben fatih terim, yilmaz vural, cevat güler, radomir antic den biri tarafindanim veya balkanlardan baska bir deneyimli isim;
    hagi rijkaard dan kötü olamaz ama dogru karar da degil bence!
    tugay da yani sira harcanacak, simdi den söylim de!

    YanıtlaSil
  9. Kim gelirse gelsin. Isterse futbol ilahlari+perileri konsorsiyumu gelsin. Ayhan, baris, sabri, hakan, servet, mustafa sarp, ne futbolu ogrenecekler, ne de 3 metre oteye pas atmayi. Yonetimede sihirli degnek degip, "ISTIKRAR' in ne kadar onemli oldugunu anlayacaklar. ManU, Arsenal gibi takimlar anlamiyor bu isten, 8'inci haftada TD kovan les adnans anliyor ha? Guldurmesinler beni. Takimin kaleci antrenoru niye 10 bin yildir nezihi anlamis degilim ayri konu. aykut'un tursusu kuruldu, kuflendi artik. Bence bir kampanya baslatalim ve ali sami yen deki maclari protesto edelim ve gitmeyelim. Aslantepe acilisina da gitmeyelim. O stadi bos tribunlere acsin adnan polat, nasilolsa bos tribunlerden cok etkilenmisti. Aziz yildirim gs'yi yonetiyor gibi bir "gut feeling" var ama hadi hayirlisi.

    YanıtlaSil
  10. @alanismania evet les adnans etek giyip, zil takip oynasinlar.

    YanıtlaSil
  11. bu msjı yayınlayamayacagınızı bilfiğim halde atıyorum neden hagi tugay geldi onunla ilgili bişey yazmıyorsunuz neden neydi sizi bukadar bağlayan rijkaard size ne verdi arkadas anlamıyorum kafayı yicem ya kafayı yicem arkadaş ne verdi bize rıjkaard küstürmekten başka bi futbolcu altın çağını yaşadımı rijkaardla nedir sizin derdiniz anlamıyorum ya iyi hoca olabilir tutmadı arkadaş olmadı bize yaramadı nedir bu takıntı bana bi anlatın rijkaard galatasarayımıza ne verdi bana bi açıklayın ya lütfen deli ettiniz beni bana bi adam akıllı cevap verin lütfen cevap istiyorum mutlaka

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0