Eee, daha daha?

Bu ülkede nasıl habercilik yapılıyor, nasıl gazete editörü olunuyor görün. Öyle bir haber yapılmış ki; bahsettikleri kişiler belli değil, belirsiz ve saçma sapan konulardan bahsediyorlar. Neymiş efendim 29 Ekim'de resmi siteye koyulan resim Fenerbahçe resmi sitesinden daha sade olduğu için taraftarların tepkisini çekmiş. Fenerbahçe resmi sitesinde yazan "Fenerbahçe Cumhuriyeti" ibaresini görememişsiniz sanırım? Hayır yani, 29 Ekim için hazırlanan index için ne gibi beklentileriniz vardı, ne bekliyordunuz? Ortaya striptiz yapan bir görsel falan mı? Ne kadar sorunlu, ne kadar eyyamcı bir taraflıktır bu.

Kim o rahatsız olan taraftar? Hangi kuşbeyinli, hangi akıl ile yazar bu haberi? Daha doğrusu bu metni haber değerinde nasıl oluyorda yazıyor? Kim tepki göstermiş? Hangi taraftar sitesinde bu konuyla alakalı tepki var? Nasıl bir mantık, nasıl bir anlayıştır bu? Anlaşıldı, her sene altınıza çekilen son model arabalar daha çekilmedi. Başladınız tabi iç-dış yıkama yağlamaya..

Haber metnine aynen dokunmadan yayınlıyorum; yorum sizin.
Taraftarın site tepkisi
Sarı-Kırmızılı taraftarlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle dün internet sitesine konulan görseli çok yavan bulduklarını belirttiler.

Siteyi hazırlayanların kolaya kaçarak, hiç özen göstermeden tek bir fotoğrafla bu önemli günü geçiştirdiğini dile getiren bazı taraftarlar, Fenerbahçe’nin resmi internet sitesindeki açılış sayfasının yanında kendi sitelerinin çok sönük kaldığını ifade ettiler.

1 yorum:

  1. haberi fanatik in yaptığını yazmamışsınız. sadece internet sitesine mi kondu bu haber yoksa gazetede de var mıydı??

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0