Elano'nun dönüşü..

Galatasaray dün sadece Kadıköy'de bir puan kazanmadı. Hagi'nin dün belki kısıtlamalardan, belki zorunluluktan, belki de kişisel tercihlerinden Elano Blumer dün ortasahada kendi bölgesinde görev yaptı. Geçtiğimiz sezon zorunluluktan ötürü merkezi ortasaha oyuncusu ve defansif ortasaha oyuncusu olarak oynayan Elano, bugün sağ iç kanat oyuncusu olarak forma giydi. Özellikle sağ tarafta işin hem ofans hemde savunmasında takım oyununa ciddi katkı sağladı. Brezilya milli takımında oynadığı mevkide oynayan ve hemen hemen aynı performansı sergileyen Elano dün gece sahanın en iyilerinden birisiydi.

Oyunu zaman zaman kuran, yöneten ve yönlendiren Elano attığı ara paslar ile Pino'yu sık sık rakip kalede pozisyona soktu. Hagi'nin gelişiyle artık kendisini özellikle ortasahanın sağında oynayacağını söyleyebiliriz. Elano bugün geçmişte kaybettiği kredisini geri kazandı. Hem taraftar gözünde hemde Hagi-Tugay ikilisinin gözünde Elano bugün ortasahada yeni bir isim, önemli bir adam olacak. Rumen teknik direktörün oynatacağı sistem ortasahada sağ iç, sol iç gibi seçeneklerden oluşuyor. Elano böyle oynamaya devam ederse, takım adına çok önemli bir isim olacak. Haydi be aslanım.. Ha gayret..

3 yorum:

  1. dönüs mönüs yok, o ancak dunganin brezilyasinda en iyi yönünü gösterebilir;
    bizim teknik ekipte bu macta ona 2010 dünya kupasindaki brezilya takimindakine benzer bir rol bicmistiler, o yüzden birseyler yapar gibi gözüktü; yoksa degisen bir sey yok!
    elano brezilyada pas istasyonu görevini üstleniyordu ve o takimin en önemli oyuncusuydu, bu macta da o rolde oynadi diyebiliriz!

    YanıtlaSil
  2. Elano yeni sistemimizde de aynı görevde oynayacak. Yani gerçek mevkiisinde.

    YanıtlaSil
  3. benim anlayamagim biz her maca bu kadar kapanarakmi cikacagiz iyi gusel onde basiyoruz ancak yine cogalamiyoruz .. bence evimizde oynadigimiz maclarda sol bek insua oynamasi lazim ve onde oynamamiz lazim onde oynarsak iyi oluruz ayrica onde oynarsak misi den faydalaniriz .. Ayrica merak ettigim bir konuda Arda geldiginde sagda pinomu elanomu oynayacak elano oynarsa misi nerde oynayaak zor bunlar zor ..evimizdeki ilk macta 1 seyler degistimi gorecegiz daha dogrusu nasil 1 ofansif oyun oynayacagiz onu gorecegiz ..size gelen bir bilgi varmi sevgili fcn Hagi nasil 1 sistemle oynayacak ASY de ?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0