Euroleague'de ilk maçımıza çıkıyoruz.

Geçtiğimiz sezon uzun yıllar ardından ilk kez Euroleague'de mücadele eden kadın basketbol takımımız bu sezonda kadın basketbolunun Avrupa'da en prestijli kupası olan Euroleague'de mücadele ediyor. Kadrosuna bir çok takviye yapan ekibimiz turnuvanın ilk maçında Fransız temsilcisi Tarbes GB ile karşılaşacak. Sezon öncesi baş antrenörlüğe Ceyhun Yıldızoğlu'nu getiren takımımız Sylvia Fowles, Seimone Augustus, Monique Currie, Gintare Petronyté, Doneeka Hodges, Melisa Can, Gülşah Gümüşay, Ceyda Kozluca ve Melek Bilge'yi kadrosuna katarak köklü bir değişime gitti. Fransız temsilcisi Tarbes GB ise geçtiğimiz sezonu ligde şampiyon tamamlayarak Euroleague'de oynama hakkını kazandı. Geçtiğimiz sezon ligdeki ilk şampiyonluğunu yaşayan rakibimiz, geçen sezon Euroleague'de oynadığı 10 maçta sadece 2 galibiyet alabildi.

Böylesine zorlu mücadelede tüm taraftarlarımızı takımımızın yanına, Abdi İpekçi Arena'ya çağırıyoruz. 27 Ekim Çarşamba, saat 19:30..

2 yorum:

  1. Insallah bu turnuvayida kazanip, bu kupayida Türkiye ye getirirler!

    YanıtlaSil
  2. "Geçtiğimiz sezon ligdeki ilk şampiyonluğunu yaşayan ekibimiz, geçen sezon Euroleague'de oynadığı 10 maçta sadece 2 galibiyet alabildi..." ekibimiz değil rakibimiz olacaktı

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0