Geç oldu ama hoşgeldin Hagi..

Öncelikle bu kadar geç girmemizin nedeni kadın baskette oynanılan maç nedeniyle ortamın epey yoğun olması. Yoğun temponun ardından Hagi'nin gelişi hakkında pek fazla birşey yazamadık. Tugay Kerimoğlu'nun yardımcılığını yapacağı Rumen hoca ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı. Geçtiğimiz günlerde de bu konuda düşüncelerimizi yazmıştık. Futbolculuğuyla taraftarlarımız tarafından efsane olan Karpatların Maradonası ilk antrenörlük döneminde de kupada Fenerbahçe'yi beşlemişti. Hagi'nin ilk döneminde de takımımız sezonu 3.sırada tamamlamıştı.

Farklı bir kan, farklı bir heyecan gerekiyordu. Takımı, camiayı, taraftarı bilen yeni teknik direktörümüze yürekten başarılar diliyoruz. Hoşgeldin Gica !

11 yorum:

  1. sanki Hagi'nin gelmesine hiç sevinmemiş gibisiniz. ben bu yazınızda Hagi'nin gelmesiyle ilgili hiç bir heyecan sezemedim. umarım bu soğukluğunuz bayan basketbol maçından dolayıdır...

    ayrıca ben kişisel gözlemlerimle bir Hagi-Rijkaard kıyası yapmak istiyorum; Hagi gs'ye geldiği dönemle rijkaard dönemini kıyaslarsak hagi gs'de daha başarılı olmuştur. hagi ile ligde son 1 haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi vermiş ve fenerden 4 puan farkla şampiyonluğu kaçırmıştık ve 3. olmuştuk. rijkaard ile de ligde bursa gibi bir takımdan 11 puan gibi utanç verici bir fark yiyerek zar zor averajla 3. olmuştuk. ayrıca hagi ile aynı sezon türkiye kupasını finalde feneri 5-1 yenerek almıştık. rijkaard ile geçen sene türkiye kupası 2.turunda antalyasporu bile geçemeyerek elenmiştik.
    bu tespitlerimin yanı sıra; hagi'nin o dönemki kadrosu ile rijkaard'ın bu seneki ve geçen seneki kadrosu arasında dağlar kadar fark var. özellikle geçen seneki kadromuz son 8 yılın en iyi kadrosuydu ama rijkaard bununla bile başarı sağlayamadı ve birde yetmezmiş gibi kadro yetersiz mazeretlerine yöneldi. şimdi ise hagi ilk geldiği döneme göre elinde altın niteliğinde bir kadro var. bu yüzden hagiden daha bi umutluyum ben... bu arada son olarak hagi ilk döneminin ardından takımı gerets'e emanet ettiğinde, gerets'e yıldızlarla dolu bir kadro olmasada artık hazır ve oturmuş bir kadro vermiştir. ve gerets de bu kadroyu koruyarak şampiyon olmuştuk. rijkaard'a verilen 1,5 senelik sabrı hagi'ye verirsek yani kendi oğlumuza, işte o zaman başarılı olacağına inanıyorum ben hagi'nin.

    YanıtlaSil
  2. Adnanlar'ın g.tü kurtarma adına yaptığı bir hamle. Ne yazık ki Hagi'nin ve Tugay'ın seçme şansı yoktu. Bülent Korkmaz gibi sıradaki kurbanlar kendileri... üzüldüğüm nokta Tugay. Olası bir başarısızlık sonucunda bu takımla bağları koparsa cidden çok üzülürüm... Ama olacak olan bu ne yazık ki. Ne düşünüyorsunuz yıllarca takımın başında mı kalacak bu 2'li...

    Kan değişikliğine farklı bir heyecana ihtiyaç vardı evet, ancak en tepeden yapılmalıydı bu değişiklik. Bu Hagi ve Tugay hamlesi Daum bile gesle şarkı yazacak olan kör taraftar için göz boyama.. Fazlası değil. Mantık değişmediği sürece kim gelirse gelsin faydası.

    Ancak bu 2'linin akıbeti ne olursa olsun bizim (en azından benim) onlara duyduğum sevgimi azaltmayacak, aksine yönetim nefretim artacak. Tabi esas "delikanlı taraftarlar" hani şu Ankaragücü maçındaki taraftarlar 1 sene sonra istifa diye bağırırlar.

    YanıtlaSil
  3. Efsane geri döndü korksun herkes bu sene seve seve şampyoon cimbom ;)

    YanıtlaSil
  4. Hagiyi sevmeyen galatasaray taraftarı yoktur,ancak haginin iyi bi teknik direktör olduğunu düşünmüyorum,adnan polat yine kendine ve sezgine zaman kazandırdı,Yani Galatasarayın içini oymak için Biraz daha vakit'de diyebiliriz buna ancak;Türk Telekom Arenanın Şeref tribününde otura bileceğini pek sanmıyorum,

    YanıtlaSil
  5. Artik 4-4-2 yada onun cesitlerni gorebilecegiz sanirim yani soyle

    Ufuk
    Sabri Neill Servet Insua

    Cana
    Elano Arda
    Misimovic
    Baros M. Batdal ..

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Uğur,

    Hagi'nin gelmesi neticesinde elbette mutlu olmuş durumdayız. Ersun Yanal, Hikmet Karaman, Christoph Daum gibi isimlerden sonra kendi efsanemiz Hagi'nin tekrar takımın başına geçmiş olması başarısız bile olsak bizleri memnun eder. Bazı adamlar vardır; kredileri sonsuzdur.

    Fakat takımımızda ki asıl problem teknik ekipsel değil, yönetimsel bir problem. Bizim derdimiz Rijkaard'ın gitmesi değil, takımı sabote eden oyuncuların hala takımda olabiliyor olması. Rijkaard'ı gönderen zihniyet yarın öbürgün Hagi'yi de aynı etkenler olduğunda göndermez mi?

    Bundan sonra bakın iyi izleyin. Servet efendi nasıl yırtınacak ;-)

    YanıtlaSil
  7. Hagi, iyi teknik drektör değil diyenler var. Adam daha yeni yeni başlıyor. Son yıllarda belki de çok şey öğrendi. Hoca olarak daha da bilgilendi. Kim bilebilir. Ama Tugay Kerimoğlu ile birlikte takıma bir kan ve motivasyon getireceği bir gerçek. 2 ay sonra yeni stadımız ve 2 futbolcu takviyesiyle ligin ikinci yarısı çok daha farklı gelişebilir. Yönetimin de fazla kredisi kalmadığını kendileri de biliyor. Artık daha dikkatli olacaklarını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  8. Supesiz hagi futbolu hepimizden daha iyi biliyor hagi herseyden once bir agabey bir otorite ve agresiftir sahanin kenarinda bagirir cagirir yani bizim ihtiyacimiz olan karaktere sahiptir ..

    YanıtlaSil
  9. Hagi'nin antrenörlüğe yeni yeni başladığına katılmıyorum. 2001 yılından bu yana Romanya Milli Takımı, Bursaspor, Galatasaray, Timişoara ve Steaua Bükreş'i çalıştırmış. Artık birşeyler öğrenmiş olması lazım.

    Zaten bu gelişinde de kayda değer bir başarı sağlayamazsa antrenörlük kariyeri biter. Başarılı olma hırsıyla bize katkı sağlamasını bekliyorum.

    YanıtlaSil
  10. bence yeni hocayla derbiden sonra anlasilmaliydi, böylece yeni baslangic havasini atese atma tehlikesi yasanmazdi!
    bundan sonra sadece Allah yardimcisi olsun demek kaliyor!

    YanıtlaSil
  11. keske deneyimli biri gelseydi, gine ayni hüsranlar bizi bekliyor, bu sefer yani sira tugayida yakacaklar

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0