Kaptan olmak için 10 yıllık olmaya gerek yok.

Milan Baros bu takıma 2-3 yıl sezon önce katılan yabancılardan birisi. Skibbe'li dönemde takıma katılmıştı başarılı golcü. Kariyerinde bir takım sıkıntılar yaşarken, transferin son günlerine doğru gerçekleşmişti transferi. Sonrasında hem attığı gollerle hemde yaptıklarıyla taraftarın gönlünde taht kurmayı başardı. Bu sezon isyan eden oyuncuların arasında geliyor ki; bir kaç maçtır tek başına takım arkadaşlarının ruhsuzluğunun yanı sıra canı pahasına mücadele ediyor. Karpaty Lviv maçında 90+2'de yenen gol sonrası sinirinden topu ısırıyor, soyunma odasına giderken duvarları yumrukladı. Yenilirken, kaybederken takımda en çok mücadele eden isimlerden birisi olması elbette tesadüf değildi. Baros takımı belkide şu anda en çok sahiplenen, en çok ruhuyla mücadele eden oyunculardan birisi, hatta ta kendisi. Sözün özü, kaptan olmak için takımda 10 yıl forma giymeye gerek yok. Arda olmadığı zaman, hatta kimilerine göre Arda olduğunda da, Baros takmalı o pazubandı. Çünkü o bandı Baros dışında bu kadar hakeden oyuncu pek yok gibi. Helal olsun Baros. Aldığın her para ananın ak sütü kadar helal olsun aslanım.. İşte Ankaragücü maçında ki isyanı, arkadaşlarını isyana teşvik etmesi. Başarılı oldu mu peki? Hayır. Çünkü diğerleri onun kadar profesyonel (!) değildi. İş ahlakı, iş karakteride onun yarısı kadar olamadı.

4 yorum:

  1. Milan Baros. Son yıllarda başımıza gelen en güzel şey.

    YanıtlaSil
  2. "Takımı kaybettiğinde ağlamayan futbolcu, yıldız olamaz." - Gheorghe Hagi işte Milan Baroş'da tıpkı Hagi'nin dediği gibi bir futbolcu. İyi ki varsın, iyi ki Galatasaraylısın Baroş.. Seni çok seviyoruz...

    YanıtlaSil
  3. adamın hasısın baros seni olene kadar bu takımda tutmazlarsa öle yönetemin taaaa hagiden sora ilk defa böle bir yabancı geldi helal olsun sana helal tek avuntumuz barosumuz ...

    YanıtlaSil
  4. Baros a kesinlikle kaptanlık verilmeli.Onu da kaybedersek vay halimze.Bu klüp ona kaptanlık vermeden giderse bu aslan yürekli yazıklar olsun verdiğimiz emeklere..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0