Teşekkürler

Emekleriniz, yaptıklarınız, yapmaya çalıştıklarınız, uygulamak istedikleriniz, harcadığınız zamanınız ve akıttığınız ter adına teşekkürler.. Yönetim tarafından sizlere uygulanan kısıtlamalara rağmen, istekleriniz tam olarak gerçekleşmemesine rağmen, sizleri sabote etmeye çalışanlara rağmen profesyonelce, iş ahlakınca görevinizi yerine getirdiniz. Başarılı oldunuz veya olmadınız. Her biriniz çok iyi insansınız ve kuşkusuz ki çok büyük karakterdesiniz. Yolunuz açık olsun. Daha profesyonel, daha çağdaş, daha iş ahlakı olan bir takımla birlikte yolumuzun yeniden kesişmesi dileğiyle. Teşekkürler.

8 yorum:

  1. Bu adamı bir daha rüyasında göremez Galatasaray. Nereye kesişecek allah aşkına...

    YanıtlaSil
  2. Terim de reddetmiş.Daum geliyormuş.Rijkaard gibi adam gibi adamı gönderip bir kokainmana bırakıcaklar takımı.Ne yapmalı da bu Adnan'ları kulübe daha fazla zarar verdirmeden defetmeli? Gerçi Ultraslan onların elinde.Ne zaman yönetim istifa sesi çıksa hep birileri protestoyu büyümeden bitiriyor.

    Hagi'yi niye düşünmüyorlar? Gerçi Sezgin'i istemeyen Terim gibi Hagi de her işine karışan Sezgin ile çalışamaz.

    Çözüm belli yeni teknik direktör gelmeden bu yönetim komple gitmeli!

    Son söz;
    Hoşçakal Frank.Sana yamuk yapan Servet,Ayhan,Sarp gibi futbolcu bozuntuları umarım bu formayı daha fazla kirletmez.Liverpool'a git ve bu ülkeyi senden öncekiler gibi pişman et! Bizde büyük adamlar bozuk para gibi harcanır.Senin yerine biz kokainmanla da olsa küçük dünyamızda yolumuza devam ederiz...

    YanıtlaSil
  3. Adnan Polat'ı o koltukta sadece Fatih Terim oturtabilirdi,Galaatasaray taraftarından ancak bu şekilde kredi alabilirdi,yazık!! daum u değil getirmek düşünmekle bile Taraftarın gözünde başkanlığını yitirmiştir,İçinde biraz Galatasaray Sevgisi varsa istifa etmeli

    YanıtlaSil
  4. footbal love blog'dan bir çağrı;

    ..............................................

    *Herşey maksimroger adlı okuyucumuzun yorumuyla başladı öncelikle ona teşekkür ederiz.

    Bu camianın onu istifaya davet edenlerden, altını oymaya çalışanlardan ibaret olmadığını göstermek, teşekkür etmek ve sadece “alkışlamak” için onu ve ekibini havaalanından uğurlamak istiyoruz.

    Yapmamız gereken tek şey İstanbul’dan hangi gün hangi saatte ayrılacağını öğrenmek. Oluşuma bloglarından destek verecek, buraya yorum yapacak, gelecek, gelmeyi aklından geçirecek herkese şimdiden teşekkürler!

    Hep gelenleri anlamsız şekilde omuzlara aldık. Şimdi haketmeden gönderilenleri alkışlamak yakışır bize.

    Bilgiler netleşince bu yazıya eklemede bulunacağız.

    ......................................

    Sayın FCNBlog yöneticileri;

    Ben herhangibir okuyucunuz olarak sizden birşey rica edicem.Frank Rijkaard'ın uçağının ayrılacağı günü ve saati öğrenmenizin bir yolu var mı? Frank Rijkaard, yönetici/futbolcu tayfasının türlü Ali Cengiz oyunlarına, yeniçeri komplolarına rağmen tüm sevabıyla günahıyla en önemlisi efendi duruşuyla güzel bir uğurlamayı hakediyor.Öyle bir uğurlayalım ki Servet gibiler kendinden utansın.Rijkaard'a Galatasaray'lıların sürekli komplo peşinde koşan bir avuç insandan ibaret olmadığını görsün. Biz Galatasaray'lıların ona samimi olarak teşekkür ettiğimizi anlasın.Lütfen footbal love blogla veya bu organizasyonu düşünenlerle temasa geçip topluca ne zaman hava alanına gideceğimizi belirleyin.Bizim samimiyetimiz hocasını kovdurmak için elinden gelen karaktersizliği yapan yönetici/futbolcu tayfasına da kapak olur.

    YanıtlaSil
  5. Uğurlar olsun BÜYÜK İNSAN uğurlar olsun TÜRKİYE'YE FUTBOL GERÇEĞİNİ HATIRLATAN ADAM uğurlar olsun NE OLURSA OLSUN KİM NE DERSE DESİN KULAK ASMADAN İŞİNİ DİSİPLİNLE SÜRDÜREN BÜYÜK İNSAN uğurlar olsun...Her ne kadar sana istifa diye bağırdıysak yada bağırsalarda aslında sen bizim için bir şanstın.Olmadı güvenmediler,bırakmadılar... Şairin dediği gibi:''Şimdi sen gidiyorsun ya...Bi hüzün kaplıyor hücrelerimizi damla damla...Şimdi sen gidiyorsun ya büyük dertler kaldı bize...''Güle güle BÜYÜK İNSAN ardından 25 Milyon taraftarın elleri havada seni uğurluyor.Umarım bizi unutmaz hep hatırlarsın.Ve inanırmısın şimdi senin yerine Daum denilen kalitesiz,seviye yoksunu,günlük başarı peşinde koşan adamı getiriyor seni gönderenler...Ve inan BÜYÜK İNSAN sen kendini kurtatdın peki ya BİZ???

    YanıtlaSil
  6. yorumlar cok komik, adam takimin icine etti, halen zirvalayanlar var!
    takimin kimyasini moral ve motivasyonunu (yönetimle beraber) bozdugun icin tesekkürler!

    YanıtlaSil
  7. nedense potansiyeli olan butun hocalar gonderilior anlam veremiorum lucescu cevat hoca rijkard genc oldugum icin aklıma gelenler bunlar daha niceleri var yazık yazık !!!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0