Yarın hep birlikte Abdi İpekçi'deyiz !

Galatasaray Medical Park sezonun açılışını yapıyor. Kadrosunu bir çok oyuncu ile güçlendiren, katıldığı tüm turnuvalarda şampiyon olan ve oynadığı tüm hazırlık maçlarında sadece bir maç kaybeden takımımız 21 Ekim günü ezeli rakibi Fenerbahçe ile en prestijli kupa için mücadele edecek. Geçen sezon 12 yıllık aradan sonra finalde ezeli rakibini mağlup ederek Türkiye Kupası'nın şampiyonu olan kadın basketbol takımımız, play-off serisinde 3-0 kaybettiği ve şampiyonluğu kaptırdığı ezeli rakibi Fenerbahçe ile Abdi İpekçi Arena'da karşılaşacak.

Sezon başında baş antrenörlük görevine Ceyhun Yıldızoğlu'nu getiren kadın basketbol takımımız yepyeni kimliği ile sezona hazırlandı. Ceyda Kozluca, Nihan Anaz, Melisa Can, Melek Bilge, Gülşah Gümüşay gibi transferlerin yanı sıra Sylvia Fowles, Monique Currie, Doneeka Hodges, Seimone Augustus ve Gintare Petronyté gibi yabancılara imza attıran takımımızda Işıl Alben'in geri dönüşünüde yeni transfer olarak kabul edersek takımımızın büyük çoğunluğunun yenilendiğini söyleyebiliriz. Geçtiğimiz yıl formamızı giyen Tuğba Palazoğlu, Bahar Çağlar ve Yasemen Saylar'da takım kadrosunda bulunan diğer isimler.

Kadrosunda Taurasi, Taylor, Horakova gibi yabancı yıldızların yanı sıra Nevriye, Birsel, Esmeral gibi yerli yıldızları bulunduran Fenerbahçe kadın basketbol takımının baş antrenörlüğünü dünyanın sayılı antrenörlerinden birisi olan László Rátgéber yapıyor. Fenerbahçe kadın basketbol takımı ile geçen sezon ligde oynadığımız iki maçı kaybetmiş, play-off final turunda ise 3 maçtan mağlup ayrılmıştık. Bandırma'da karşılaştığımız Türkiye Kupası finalinde ise Sarayın Sultanları ezeli rakibini mağlup etmeyi başarmıştı.

Tribünlerin yarı yarıya olacağı karşılaşmada bütün taraftarlarımızı 21 Ekim Perşembe günü saat 20:00'de takımımızın yanına, Abdi İpekçi Arena'ya bekliyoruz !

Cumhurbaşkanlığı Kupası
GALATASARAY MEDICAL PARK - Fenerbahçe
Abdi İpekçi Spor Salonu
21 Ekim 2010, Perşembe @ 20:00

1 yorum:

  1. kendini tek ve en buyuk GS lılar olduklarını zanneden ultraslan tayfası gitsin maca bedava biletleri hazırdır zaten...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0