Juan Emmanuel Culio Galatasaray'da

Galatasaray, Cluj'un Arjantinli oyuncusu Juan Emmanuel Culio ile 2013-2014 sezonunun sonuna kadar geçerli olacak 3,5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Bu süre içinde oyuncuya; 2010-2011 sezonu için 250.000€, 2011-2012 sezonu için 600.000€, 2012-2013 sezonu için 700.000€, 2013-2014 sezonu için 700.000€ sabit ücret. Ayrıca oynadığı maç başına 8000-10000€ arası maç başına ücret ödenecektir.

Detaylar ve oyuncu analizi ilerleyen saatlerde...

28 yorum:

  1. Tebrikler, hayirli olsun, Adnan Sezgine sevgilerimi iletiyorum, hemde en icten sevgilerimi.
    Andavalin onde gideni seni.

    YanıtlaSil
  2. Varan 2 oldu, kaldi 2... Neco da gelecek ise bakalim son tercih hangi mevkiye olcak, umarim iyi bir kaleci aliriz! Bu hesapla Biglia ve Formica da yalan oldu galiba... Bursa'li Eren hakkinda bilgi lutfen! Tsk

    YanıtlaSil
  3. fornica'dan vaz mı geçildi?

    YanıtlaSil
  4. Y>a buna yorum bile yapılmaz. Adamın Romanya gibi "dünyanın sayılı" liglerinden birinde gösterdiği "muhteşem performans" zaten istatistiklere bakınca hemen anlaşılıyor. Hayret ki bunca senedir takımı şampiyonlar liginde bile oynamasına rağmen bedava sayılabilecek paraya transfer ediliyor. Bu kadar da komedi olmaz. Bank Asya da bile daha iyi yabancı transferi yapılıyor. Zaten Emmenike de Bank Asya dayken alınmıştı.

    YanıtlaSil
  5. FCN doğru hamleleri yazdın günler önceden sevindik hiç piyasada olmayan 2 adam geldi. Culio, Biglia Formica vs yerine alındıysa yanlış ama onlarla beraber alınacaksa sevindirir. Ayrıca Baros böyleyken neden gerçek bir forvet alınmaz?? FCN, Biglia ve Formica hakkındaki son durumu açıklayan bir yazı yazarsan taraftarın kafası daha fazla karışmaz.

    YanıtlaSil
  6. 3.5 yillik sözlesme mi yapilir?? adami ztn yarim sezon sonra göndermeye calisacaklar. g.antep, i.b.b, kayseri gibi takimlarin futbolcusu bu culio...

    YanıtlaSil
  7. 6 dogru hamle yattı galiba.yada yarısı alınır en fazla.en cok adamın olduğu belkide en sorunsuz bölgelere transfer yapılması da ayrı mevzu.kanatta oynayacak arda,aydın,pino,kewell,sabri varken ilave olarak kazım, al bide bu.adam ömrü boyunca sadece romaya 2 gol atmış birkaç asist yapmış.yönetim haginin istediğini alıyoruz dedi.sene başında fr nin istediklerini alsaydın bunlar zaten olmayacaktı.bu transferlerle hagi yönetim den önce gitmesi gereken kişi oldu bence.
    fcn hamleler hep boşunamıydı ben anlayamadım.yine son dakikada pürüz mü çıktı bir ses verin yahu...

    YanıtlaSil
  8. formica biglia diye uyuttular günlerdir. al işte sana tangocu dediler. fcn durum kötüye gidiyor gibi. ne kazım transferi için ne de culio için önceden haber veremediniz. kazım zaten çogu yerde konuşulmaya başlamıştı. biglia ve formica bitti demiştiniz fakat ikiside yalan oldu galiba. neyse saglık olsun.

    YanıtlaSil
  9. sizin bu dogru hamleler dogru oldugu icin alinmiyor herhalde? hala ortasaha alinmadi,takim kanat oyuncusu doldu,hala forvet alinmadi?

    YanıtlaSil
  10. Aslantepe inşaatında çalıştırmak için bir adet amele almışlar:

    http://imgdumper.nl/uploads3/4d246aae50446/4d246aae43922-Untitled.jpg

    Bir de bu göbek nedir ya:

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e0/Juan_Culio.jpg

    Genç desen genç değil.Yetenekli desen 27 yaşına dek oynadığı en önemli lig Romanya ligi.Yabancı hakkını bu adama kullanabildiklerine göre 27 yaşına gelip Romanya dışında bir olayı olmayan 89 maçta 3 gol atabilmiş ofansif sol kanat oyuncusunu sanki sol kanattan bol başka bir şey yokmuş gibi alıyolar.

    Beyler tahminleri alalım.Ben bu yıl ligi 7-10 arası bir sırada bitiriz diyorum.Aslantepe'ye alınan iki yıldızımız Kazım, Culio dışında transfer beklemiyorum.Ortada söylentiler var.Biglia işi yatmış.Formica'nın da teminat tutarı yatmadığı için askıdaymış.Buna benzer laflar dönüyor.Kendinizi her türlü hayal kırıklığına hazırlayın.2012 Mart'ına kadar çekilecek çilemiz var.

    YanıtlaSil
  11. mevkisini bilmiyorum sol kanat mı orta saha mı ama umuyoruz iki yönlü oynayan bi orta sahadır yılladır alınmamıştı böyle bi adam.carusca gibi olmaz avrupa görmüş bi adam ve tecrübesi de var.alınan her adama da giydirmenin anlamı yok bi görelim oynasın sonra giydiririz ismi bilinmiyor çok diye yapmamak lağzım böyle.ne ismi bilinenler geldi gördük

    ama yine aynı noktadayız istersen ronaldoyu al futbol yönetiminde sorun varsa oyuncunun kafası saha olmayacak uyum süreci uzayacak ve bu foss çıktı muhabbetleri başlayacak,önemli olan nokta bu yoksa biz real falan değiliz.oyuncu alımında kural tanınırlık değil takip,kalite ve uyum kriterleri üzerinden yürümelidir...

    YanıtlaSil
  12. Öncelikle şunu belirtelim. Blogumuza ait herhangi bir portalda "X oyuncu bitti, imzalıyor." gibi birşey belirtmedik. Geçen yıl başımıza gelenlerden ötürü "yoğurdu üfleyerek" yemeye başladık. Ne ilk yazdık, ne son yazdık muhabbetine girmeden; elimizden geldiğince samimice, arkadaş ortamında sizlere bilgi akışını sağlamaya çalışıyoruz.

    Doğru hamle başlıklarımızın tamamı görüşülen oyuncular. Kazım konusnda da şaka gibi ama değil falan diye yorumumuzu belirtmiştik. Culio'yu yazmadık, birşey mi kaybettik? Diğerlerini yazdık, birşey mi kazandık? Ha elbette takımımız hakkında her konuda yazarak size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizin güveninizi kazanıyorsak ne mutlu bize.

    Culio transferine gelince, planlı programlı bir transfer değil. Öncelikle bunu söyleyelim. Culio ismi 2 ay evvel telafuz edilmiş, sonrasında unutulmuş gidilmişti. Culio transferi bazı konular ters gitmiş olsa ki, apar topar alel acele bitirildi. Bu transferin açıklanması demek başka transferler yattı demek değil. Transfer konusunda sağdan-soldan saldıran ve plansızca, programsızca hareket eden bir ekipten ne kadar sağlıklı bilgi alabilirsek sizlere iletiyoruz. İletmeye de devam edeceğiz.

    Bazı yorumlar geliyor, ana avrat küfürler. Hiç hoş olan şeyler değil. Unutmayın ki, en az sizin kadar Galatasaraylıyız. Culio'yu biz yazmayalım, yeter ki yararlı olsun. Biz yazsak, yazmasak ne farkedicek ki? Yeni transferimiz hakkında analizi yakında yayına sokarız.

    YanıtlaSil
  13. nedir son durum peki fcn? biglia ve formica yattı galiba o zaman. zaten bu ikiside gelirse yabancı sayımız olacak 10...

    YanıtlaSil
  14. adamı tanıyan yada izleyen yok sanırım bende çok tanımıorum ama hala yıldız yıldız die isyana giren taraftarlarıda anlamış değilim.. geçen sene keita-baroş-arda-jo-elano-dos santos vardı bu takımda daha ii durumdaydık ama yinede mahkum bi oyun sergilioduk ve şampiyon felanda olmadık.. ayrıca biglia-formica transferlerinin yatcağını düşünmüorum.. 4 transfer dendi ve hala 1 tane geldi.. kazımı extra olarak düşünüorum onu transfer die sölediğine inanmıorum.. 1de kaleci alıcaz sanırım.. hayırlısı olsun izledikten sonra yorum yapmak daha doğru bence.. ayrıca bjk yıldız alıo die kötü hissetmeyin yaptıkları en ii transfer fernandes ve oda yarım sezonluk kiralık die biliorum satış opsiyon felan umrumda değil.. simao ve almeida bence vasatın üstünde oyuncular fakat yıldız değiller ve unutmayın ligin lideri trabzonda yıldız oyuncu yok! bursada da! oyuncuları izleyelim sonra bakarık çünkü yıldız oyuncuda aldı bu yönetim.. ama yemişim yıldızını!

    YanıtlaSil
  15. bu adam için ön yargılı davranmak veya negatif düşünmek istemiyorum ama kararsızım bu konuda çok fazla. tanımadığım ve kısmende olsa yaşlı bir futbolcu. en iyisi görelim bakalım nasıl oynayacak ondan sonra tekrar tartışırız. ama şunu söylemekte fayda var. bu transfer beni hiç mi hiç tatmin etmedi. yine soru işaretleri ile dolu 2 transfer yaptık. şu an ki alınan oyuncalara göre işimiz nasrettin hoca misali ya tutarsalara kaldı! sonumuz hayır olsun...

    ha birde; Culio sol içtede oynayabilen bir futbolcuymuş. şu an Ayhan'ın oynadığı yerde yani. umarım o niyetle alınmıştır..

    @Ferhat

    ya kardeşim bu kadarda mı cahilsiniz? o verdiğin 2. linkteki adam Culio falan değil. adamın diğer fotoğralarına ve videolarına falan bir bak hiç ordaki adama benziyor mu? ya da adamın diğer videolarında ve fotoğraflarında göbeğinin olduğunu gördün mü? bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yapmayın yahu şuraya. ayrıca o fotoğrafı dalga ve eğlence amaçlı aptalın biri yüklemiş vikipedia sayfasına. o fotoğrafı görür görmez kaldırdım zaten hemen vikipedia sayfasından. insanların işi gücü yok nelerle uğraşıyorlar ya! delinin biri kuyuya bir taş atmış bin akıllı çıkaramıyor. işin kötü tarafıysa; o fotoğraf şu an twitterda falan her yerde culio diye dolaşıyor.. insanları yalan yanlış şeylerle bilgilendirmeyin lütfen! açın araştırmayı öğrenin biraz.

    YanıtlaSil
  16. @fcn
    Bu arada şunuda belirtmekte fayda var. Formica, Biglia, Taner, Tunay gibi isimler Galatasaray'ın geçtiğimiz aylarda devreye soktuğu ama yaklaşık 6 aydır görev alan scouting sisteminin önerdiği transferler. Revizyon başladı, hemde büyük bir revizyon. Fakat bir anda olacak iş değil, sezon sonuna kadar devam edecek.

    Transfer konusunda sağdan-soldan saldıran ve plansızca, programsızca hareket eden bir ekipten ne kadar sağlıklı bilgi alabilirsek sizlere iletiyoruz.

    bu ikisi aynı ekipmi yoksa arada scout ekibi haricinde sağa sola saldıran birileri mi var.yada yönetim bi şekilde size yanlış bilgi sızdırıp alacağı oyuncuları mı gizliyor.

    sunu da söyleyim doğru hamleleri okumak bile güzeldi gelecek adına az biraz umutlanmıştım.sevindirik etmiştiniz bakalım hayırlısı.yekta ile bi kaleci gelse bari

    YanıtlaSil
  17. Scouting ekibinin önerdiği oyuncular ne Kazım ne Culio. Mesela Formica, Cenk, Tunay gibi oyuncular scouting ekibinin ağına takılan ve takıma hem bu yıl hemde bir sonraki yıllarda fayda sağlayacağına yönelik seçilen oyuncular. Ebette bu oyuncular dışında bir sürü oyuncular mevcut.

    Birde bu oyuncuların dışında Hagi'nin verdiği bir liste var. Mesela Kazım, Culio gibi oyuncular bu listede. Bu transferleri gerçekleştirmek için sağa sola saldıran (önce scouting ekibinin oyuncuları ile görüşüp) bir transfer komitesi var. Mesela Mutu hiç bir şekilde scouting ekibinin listesinde yok. Ama Hagi'nin verdiği listede var. Necati, Alexe, Marica gibi isimlerde mevcut.

    Nasıl bir transfer politikası var, gerçekten anlamak mümkün değil.

    YanıtlaSil
  18. Culio' ya atıp tutan arkadaşlara soruyorum. Kaç kere izlediniz? Video izlemekle de olmaz. 80 küsür maçta attığı 3 gole bakarakta olmaz.

    Saçma yorum yapanların 17 altı yaş grubuna ait olduğunu düşünüyorum.

    Durun bi bakın izleyin oyuncuyu. sonra karar verin.

    Bende tanımıyorum. Ama olumlu olumsuz birşey de demiyorum. Hep beraber bakıp göreceğiz.

    YanıtlaSil
  19. bu ynetim mart 2012 ye kadar transfer falan yapmasın yau.. onlardan sonra gelecek ynetime yazık.. aykut-ufuk-servet-gökhan-ayhan-mustafa-barış-serdar özkan-aydın gibi süper ligde herhangi bir takımda oynayacagı süpheli olan döküntülerin üstüne kazım ve culio geldi.. bu takım bi 5 yıl kendine gelemez sezon sonu hagi falanda kalmasın bu takımda.. suana kadar hep bi ümit dedim ama bu kadar mantıksız transfer mi yapılır yau.. yıldız falan istemiyoruz biz takıma yararlı olacak genç oyuncular gelsin istiyoruz..bugünü katbettik bari gelecekten ümidimiz olsun.. napacaz 27 yasındaki 90 macta 3 gol atan adamı.. onun kadar bende oynarım.. takım zaten antalya'da yarın gidip kamp yapılan otelin kapısına dayanayım da benide alsınlar takıma.. mahalle takımından farkımız kalmadı zaten.. yaptıgınız transfere de size de tüküreyim.. allahın belaları defolun gidin artık.. yapamıyorsunuz bu işi bunun daha izahı war mı..? biraz olsun seviyorsanız galatasaray'ı stadınızı acın ve defolun artık..

    YanıtlaSil
  20. Kazım gibi bir adam aldılar kısmen yetenekli ama disiplinsizliği ile tanınan. Bu adam sistemi ve düzeni olan bir takımda belki düzelebilirdi ama bizde zaten eksik olan bu olduğu için Kazım bence Serdar da daha iler gitmez.
    Şimdi bu adamı aldılar gerçekci bakınca adam 28 yaşında oynadığı en iyi lig Romen ligi benim gördüğüm kadarıyla daha milli takım formasını görmemiş bile. Sol açık olarak romen liginde istatistikleri ortada ve yıllardır SL oynamasına rağmen ilgilenen olmamış. Eğer adam birdenbire kendini aşmaz ise istatistiklerine yapacağı 25-30 maç arasında oynayıp 3-5 asisst ve 1-2 goldür. Bazı renkdaşlar bekleyip görelim diyor ama bu piyango bileti değilki 28 yaşında bir oyuncu beklentileri yüksek tutmamak lazım tamamen FCN nin dediği gibi kampa yetişsin diye alelacele yapılmış bir transferdir

    YanıtlaSil
  21. @ Uğur Koçoğlu

    Olur.Ben o Culio'yu pek tanımayan ama fotoğrafa aldanıp ortalıkta "bu adamı mı aldık yani?" diyen çoğunluktayım.Ama taktir edersin ki adam hakkaten tanınacak bir geçmişe sahip değil.Bir Roma maçındaki performansı dışında futbolculuk yaşamında hiçbir başarısı olmayan 27 yaşında koca bir bilinmeyen.Burdan yola çıkarsak istersen sen bu pek tanınmayanı tanıdığını bildiren, hatta wiki resmini sildiğini de ekte belirttiğin bir yazı filan hazırlayıp bilimsel makale gibi bunu yayınlayabilirsin.Ben bu adamı biliyorum pis cahiller diyerek ortalıkta gezsen bile asıl mevzuyu atlıyorsun; benim ve birçoklarının tanımadığı sıradan bir topçu bozuntusunu aldılar.

    Şimdi bildiğin başka doğu avrupa liglerinin yıldız topçularını sayarak bir polemiğe gireceksen hiç kasma bunun yerine bu yazdığımı tekrar oku.Fotoğrafa da bu kadar takılma.Culio'yu tanımamaktan gocunmam.Eminim kimse gocunmaz.Cahil olacaksam böyle şeyleri bilmemek daha iyidir bir yerde.Neyse benim bu olayı atışmaya çevirmeye niyetim yok.Böyle bir transfer için tartışıp yorulmak istemiyorum.Kısaca bu cahilin fikri; Culio için değmez.

    YanıtlaSil
  22. Hagi takmış Romanya'lı oyunculara. Dünyada Romanya devri bitti.

    YanıtlaSil
  23. @Ferhat

    yazdığımı bir kez daha okuyacak olursan, ben Culio'yu çok iyi tanıdığımı ya da çok iyi bir futbolcu olduğunu falan iddia etmediğimi çok rahat anlarsın. yalnızca bunun için sana verdiğim cevabın bir üstünü okuman yeterli olacaktır.

    benim burda tek takıldığım olay; Culio'yu göbekli ve o fotoğraftaki gibi yanlış tanımanızdır. hayır yani az biraz araştırma yapsanız, peşin ön yargı yapmadan önce biraz dikkat etseydiniz anlardınız o fotoğraftaki adamın Culio olmadığını.

    ayrıca benim polemiğe girmek gibi bir niyetim falan da yok yani. yalnızca yanlış bilinen bir bilgiyi düzeltmek ve biraz daha dikkatli olmanızı istedim. bu kadar yani.

    son olarak; Culio transferini ben de iyi bir transfer olarak nitelendirmiyorum ve önceki yorumumda da yazdığım gibi bu transfer beni hiç mi hiç tatmin etmedi.

    YanıtlaSil
  24. tamda stad doldurtacak adamlarki varya, vay anasini be ne yönetimmis ama...
    2 milyonda kulübüne veriyorlar,toplam maliyeti 4,5 bucuk falan ben buna 1 milyon ya veririm ya vermem!
    gider balkan ve skandinav liglerinden veya köylerinden kasabalarindan saglam futbolcu ararim,bunun gibisine bes kurus vermem!

    YanıtlaSil
  25. Bu transfer dönemindede herzamanki gibi yanıldınız... Tamam diğer dönemlerdeki gibi kesin konuşmadınız ama Lucas Biglia da kesin konuştunuz... Diğer spor-magazin gazeteri gibi konuşup buradaki taraftarı yanıltmaya hakkınız yok... Lütfen bundan sonra transfer haberi yapmayın. analiz yapın, araştırın, maçları yorumlayın ama transfer haberi yapmayın... Ayrıca hakaret olmadan yapılan eleştirleride yayınlarsanız sevinirim...

    YanıtlaSil
  26. @ Gsrock

    sen neyden bahsediosun? biglia ile anlaşıldı fakat daha sonra herhangi bi problem çıktı ve iptal edildiyse burdaki arkadaşların kabahati ne tam olarak? sen git fotomaç, fanatik, hürriyet felan oku onlar hergün yeni takım kuruolar.. ayrıca bu durumdan hoşnut deilsen takılma ben imza atılana kadar kimseye inanmıorumki.. inananlarda kusura bakmasınlar ama sezgin hala takımın başındayken herkes yanılabilir transfer konusunda.. gazeteler ortalama 25 - 30 transfer yaptı bile.. bu sitede doğru hamle die scout ekibinin ilgilendiği oyuncular mercek altına alındı sadece.. galatasaray bu kadar kötü durumdayken sende çamur atcak onca sorunlu medya- oyuncu- yönetim varken gelipte burayamı sarıosun.. tebrikler.. ayrıca bu sitede neler olup biteceğinede sen karar veremezsin.. kaldıki transfer haberi yapılmadı resmi transferler dışında.. herkesin kaynağı seninki gibi fanatik yada ntvspor değil ki çok sağlam sonuçlar versin!!

    YanıtlaSil
  27. Lig tv nin haberine göre Almuniayla görüşülüyormuş,Biglia tamamen bitmiş doğrumudur.

    YanıtlaSil
  28. @Fcn

    Culio hakkında yapılan olumsuz yorumları ana sayfada yeni bir haber olarak verirsen. Bunları yazanlar kendilerinden utansın. Ve bir daha futbolculara önyargılı bakmamayı öğrensinler. Taraftarımızın en kötü sorunu bu bence. Umarım sizde benim gibi düşünüyorsunuzdur.

    Kolay gelsin.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0