Sami Yen'e veda..

Ali Sami Yen Stadı'na veda ediyoruz. Evimize, mabedimize gözyaşlarıyla; en büyüğüyle, en küçüğüyle veda ediyoruz. Tüm tribünlerin koltukları söküldü. Bunun amacı taraftarın tepkisinden çekinmek falan değil. Tıpkı ilk günlerdeki gibi, koltuksuz biçimde 30 bin, 40 bin belkide 50 bin kişi girecek. 47 yıldır tarihi başarılarımıza, zaferlerimize tanıklık eden; bir çok devi çimlerine gömdüğümüz evimize artık veda etme zamanı geldi. "Daha çok var" diyorduk hep. İşte o gün geldi. Artık o bestelerde ki gibi bir gün geri de dönemeyeceğiz. Adı Galatasaray ile özdeşleşen, cehennem adını alan ve yerli-yabancı tüm takımların korkulu rüyası haline gelen Ali Sami Yen Stadı'na artık veda zamanı.. Yarın veda tam 6 saat sürecek. Kapılar 16:30'da açılacak. Sonrasında o kapılar bir daha açılacak.. Saatler 23:30'u gösterdiğinde bir daha gelmemek üzere terk edeceğiz mabedimizi. Bir daha girmemek üzere, bir daha gelmemek üzere.. Gözyaşlarımızı tutmak ne mümkün. Yeni mabedimizde elbette cehennem olacak, elbette herkesin korkulu rüyası olacak. Ama hiç gerçek evimizin yerini tutar mı?

Ali Sami Yen'e veda programının provaları bu akşam stadımızda yapıldı. Yarın gösteri zamanına kadar tahminimce bir prova daha yapılacak. Sonrasında mı? Hep birlikte marşlarla, tezahüratlarla, gözyaşlarıyla, hıçkıra hıçkıra veda edeceğiz. Büyüğüyle, küçüğüyle, oyuncusuyla, malzemecisiyle, başkanıyla, top toplayıcısıyla, emniyetiyle, çekirdekçileriyle... Veda ediyoruz Ali Sami Yen'e.


(Fotoğrafları tam görmek için üzerine tıklayınız)

8 yorum:

  1. Son maça gidecek iken devamsızlık sınırında olduğum için maçla başlama saatinde derste olmak. insanı kahrediyor

    YanıtlaSil
  2. bilet satısı yapılmıyor degilmi herkes girebiliyor yani ?

    YanıtlaSil
  3. bilet yok..bilet tükendi..dün aradık biletixi ama bilet bitti dediler bize

    YanıtlaSil
  4. allah belasını versin böyle ruhsuzların

    YanıtlaSil
  5. guzel kardesim neden Galatasaray klubunun oyuncularina bela okuyorsun sorabilir miyim?? Hadi sen haddini asarak konusuyorsun onu anladikta Blog ekibi bu mesaji nasil onayliyor anlayamadim!!!!!
    Lutfen klube ve oyuncularimiza saygi gosterelim bende hic memnun degilim oyna(ma)digimiz! oyundan ama uzerlerindeki formaya saygi en azindan

    YanıtlaSil
  6. @matemamca
    yeter be kardeşim artı kdayanamıyorum bu adamları sahada gördükçe, fenerden transfer kazım, yeni transfer culio, arda ve servet dışında kim oynadı dün akşam bi cvp ver nasıl galatasaraylı futbolcu bunlar?

    YanıtlaSil
  7. Morali bozuk, kendine guvenleri gitmis, potansiyellerinin %40ini oynayabilen topcu bunlar guzel kardesim, tabiki potansiyellerinin degil %100unu %200 uyle de oynasa klupte barinmamasi gereken topcular var o ayri ama onun sucu topcuda degil onlari gonderip yerine daha iyisini getir(e)meyen yonetimde.
    Bu sezon sampiyonluk gitti zaten 3-5 mac 2. yari bi baslasin mutlaka toparlanirlar biraz iyi dusunelim ki iyi olsun

    YanıtlaSil
  8. ben de o topçulara dedim zaten bu lafları. inşallah toparlanırlar ama umudum yok hala sorunlu bölgelere transfer yapılmadı.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0