Türk Telekom Arena hayırlı olsun.

"Temeli atıldı, İstanbul'a Avrupa Stadyum yapılıyor, inşaat durdu, yapılmayacak, yapılacak, bitecek, bitmeyecek, bu stadyum hayatta bitmez, inşaatı bitiremezler, iptal oldu, oldu, olacak, olmayacak, kapakları olacak, kapakları olmayacak, yol yapıldı, yapılmayacak, yapılıyor, metro bitmez, bitecek, bitmeyecek, biter..."

Yukarıda bahsi geçen tüm sözlerin hepsi 15 Ocak 2011 tarihinde açılışını yapacağımız Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Türk Telekom Arena için geçerli. Bugün geldiğimiz noktada başta rahmetli başkanımız Sayın Özhan Canaydın olmak üzere, Eren Talu ve ekibine, Eren Talu'nun Arap ortaklarına, Var-Yap Uzunlar AŞ birlikteliğine, Recep Tayyip Erdoğan'a, Işın Çelebi'ye ve stadyumun yapımı sırasında vefat eden iki kardeşimiz başta olmak üzere tüm personele can-ı gönülden teşekkürler. Türk Telekom Arena bize, futbolumuza, Galatasaray camiasına ve Türk futboluna hayırlı olsun.

2 yorum:

  1. tamam hayırlı tamam yeni bir stad güçlüklere elele verelim olur diyelim ama yönetimde hiçmi düşünmez taraftarı kombine için bilet sırası, olmadı sivas maçınada gelebilirsiniz demeleri herkesi sinir etti , sadece üç salon bakması birde güvenliğin kendi kafasına göre burayı açıyoruz burayı kapatıyoruz demeleri sinir harbini yükseklere taşıdı , transfer yokmu transfer :) yayınlama saati güzel olmuş

    YanıtlaSil
  2. bu yönetim futbolcu bulamiyor anlasilan, hic olmazsa cem yilmazi transfer edelim, iki topa birden müthis vuruyor

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0