Alba Torrens Galatasaray MP'ta..

Final serisinde müthiş hakem hatalarıyla ezeli rakibine şampiyonluğu kaptıran Galatasaray Medical Park transfere hızlı başladı. Daha önce Amerikalı süperstarı Sylvia Fowles ile 2 yıllık kontrat imzalayan kadın basketbol takımımız Avrupa'nın en iyi oyuncuları arasında gösterilen Alba Torrens ile anlaşma sağladı. İspanyol temsilcisi Halcon Avenida takımının formasını giyen 22 yaşında ki oyun kurucu Alba Torrens gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere 2 yıllığına sözleşme imzaladı.

Bu sezon Avrupa Ligi'nde takımını şampiyonluğa taşıyan Alba Torrens, 2009 yılında da en değerli genç oyuncu seçilmişti. Alba Torrens'in transferi uzun süredir konuşulan bir transferdi fakat oyuncunun tercihi gereğince transfer İspanya Ligi'nin bitmesinin ardından açıklanacaktı. Bugünden itibaren ortada dolaşan duyumlar, dedikodular gerçeklik niteliği taşımasının yanı sıra Fenerbahçe'nin de resmi açıklama yapmasıyla birlikte Alba Torrens transferi gerçekleştiğini ifade edebiliriz.

Avrupa Kadınlar Ligi'nde Halcon Avenida forması altında 16 maçta ortalama 28 dakika süre alan İspanyol oyun kurucu maç başına 15.8 sayı ortalaması ile oynadı. Alba bunun yanı sıra istatistik kağıdına 4.2 ribaund, 2.3 asist yazdırmayı başardı. Alba Torrens, 1.92 lik boyunun avantajı ile guard ve forvet olarak forma giyebiliyor.

Hoşgeldin Alba Torrens..

3 yorum:

  1. Offffffffff OOOffff bu gerçekmi şimdi, süper süper..

    YanıtlaSil
  2. "Fenerbahçe'nin de resmi açıklama yapmasıyla birlikte"... Pardon bu ne demek ya? Ne alaka Fenerbahçe?

    YanıtlaSil
  3. @Akzarg

    Fenerbahçe tıpkı geçen sene Fowles'a olduğu gibi bu sene de Alba Torrens'e talip olmuştu. Fakat oyuncunun bizimle anlaşması sonrasında "İlgimiz yok" diye açıklama yaptılar.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0