Fowles 2 sene daha Galatasaray'da..

Sezon başında transfer edilen Amerikalı süperstar pivotumuz Sylvia Fowles ile play-off öncesinde ön protokol sağlanmıştı. Geçtiğimiz sezon bize imza atmadan önce Fenerbahçe'nin ilgisine maruz kalan Sylvia Fowles ile gün itibariyle kesin anlaşma sağlandı. Amerikalı süperstarımız Sylvia Fowles ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Play-off final serisinde 4 maçta hemen hemen 40 dakika sahada kalan Fowles, bunun yanı sıra son maçta sakatlığına rağmen mücadele etmek için kenarda teknik heyetine ikna turlarına başlamıştı. Fowles genç yaşına rağmen kuşkusuz şuanda dünyanın en aktif, en dominant uzunu olarak gösteriliyor.

3 yorum:

  1. BU gerçekçe müthiş bir hamle oldu Fowlesı elimizde tutmak....

    YanıtlaSil
  2. Hey canım benim, seni varya seni öpeceğim

    YanıtlaSil
  3. Augustus ve Catchings'i ve özellikle Türk vatandaşı olduğu için Melisa Can'ı da tutmalıyız. Hatta başka vatandaşlığa geçmiş uzun ABD'li varsa mutlaka transfer edilmeli. Bu kadrodan taviz verilmemeli. Zaten şampiyon olabilecek bir takımımız vardı fenerasyona takıldık. Oyuna ve skora katkı yapabilecek kalitede 1uzun 1 kısa 2 transferle yerli rotasyonu takviye edersek çok daha kuvvetli bir takıma dönüşürüz. Ama bence en önemlisi ne yapıp edip Turgay Demirel fenerasyonundan kurtulmalıyız. "Beni zorla Galatasaray'a üye yaptılar" diyebilecek kadar ruhunu azize satmış bu eski kaptan! resmen Taurasi olayının diyetini ödedi şampiyonluğu hakem takviyeli fb'ye vererek. Koltuğunda kalmaya devam ederse bizim görebileceğimiz tek kupa Türkiye Kupası olur. Hatta sadece onu devirmek de yetmez. Yerine gelecek federasyonun fb güdümünde olmaması için birşeyler de yapılmalı. Yeni yönetimde basketbol kimden sorulur bilmem ama kesinlikle güçlü ve etkin birisi olmalı. Yoksa istediğin kadar iyi takım yap şampiyonluk maalesef hayal...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0