Biz hala kahvaltıdayız!

Beko Basketbol Ligi’nin şampiyonluk yolunda en güçlü adaylarından olan takımımız Galatasaray Café Crown, bugün evinde Aliağa Petkim ile karşılaştı. Erkek basketbol takımımız karşılaştı karşılaşmasına fakat yayıncı kuruluşun talebi üzerine mücadele bugün saat 13:00′te oynandı. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanılan mücadelede takımımız sahadan 89-80 galip ayrıldı. Amma velakin galibiyetin yanı sıra tartışılması gereken başka şeyler var. Spormax’in ülkemizde yayın haklarını satın aldığı İngiltere Premier Ligi maçlarından Fulham-Blackpool maçının 15:30′da başlaması nedeniyle federasyona maçı 13:00′te oynatan Spormax yetkililerinin hangi ülkede yaşadıklarına tekrardan bakmaları gerekiyor. Ülkemizde hemen hemen tüm ailelerin Pazar günü öğle saatlerine doğru kahvaltı yaptığı gerçeği yanı başımızda duruyor.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam eden Galatasaray Café Crown, taraftarına en çok ihtiyacı olduğunda Spormax’in saçma sapan yayın politikası nedeniyle maçını saçma sapan bir saatte oynamak zorunda kalıyor. Ülkemizde basketbolun gelişimi, insanların göstermiş olduğu ilgi/ilgisizlik, insanların salona gelip maç izlemeleri gibi bir çok önemli nokta Premierlig’den sıradan bir karşılaşma nedeniyle gözardı ediliyor. Sonrasında yorumcular, eleştirmenler, basın mensupları sık sık “Basketbol maçlarında salon dolmuyor” gibi söylemlerde bulunuyor. Bu saatte oynanan bir maçta salon elbette dolmaz. Fulham-Blackpool maçı ülkenin en zevkli basketbol oynayan takımından daha önemli çünkü.. Öyle değil mi sevgili Spormax?
“Gelemediğimiz için özür dileriz, çünkü biz bu saatte kahvaltıdayız!”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0