Duyuru | Yeni Editörler

Yeni siteye, yeni portala geçtikten sonra editör kadrosunda da bir takım değişiklikler yapmaya karar vermiştik. Blogger konusunda tecrübeli olan, genç ve dinamik arkadaşların aramızda olması elbette bloga farklı bir bakış açısı getirecektir. Aramızdan ayrılanlar olduğu gibi aramıza katılmak isteyen arkadaşlarımızda oldu. Twitter adresimizden blog için editör alacağımızı belirtmiştik ve bu konuda da gerekli görüşmeleri, toplantıları yaptıktan sonra ekibimize 2 genç arkadaşımızı dahil ettik.

Daha evvel Konyalı Portlandlılar, Numara2 bloglarında yazarlık yapan Doğuş Arun arkadaşımız artık FCN Blog bünyesinde yazacak. Kendisi Galatasaray basketbol şubesinin tüm takımlarından sorumludur, artık maç yazılarını Doğuş yazacak. Bunun yanı sıra futbol bölümüne de bir arkadaşımızı dahil ettik. 17Mayıs2000 blogunun sahibi İsmail Bekar da artık FCN Blog bünyesinde yazacak.

İki arkadaşımıza da aramıza hoşgeldin diyor ve başarılar diliyoruz.

2 yorum:

  1. siz siteyi yenilediniz de diğer bloglardan haber varmı. aceto,borges,sportif cümleler,pc lion,petitin yeri haber varmı bu bloglardan.ayrıca RSS akışı devam edecekmi yeni siteden.Eskisinden sürekli haber geliyordu devam edecekse nasıl kayıt yapabiliriz.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0