Galatasaray Medical Park'tan kısa kısa..

Bu sezonu oynadığı 4 kulvarda (Cumhurbaşkanlığı, Lig, Kupa ve Avrupa) sadece tek kupa ile kapatan Galatasaray Medical Park gelecek sezonun hazırlıklarını sürdürüyor. Gerek iç transferde, gerekse dış transferde önemli isimlerle anlaşmalar sağlayan takımımız hakkında ortada bir çok dedikodu dönüyor. Bu konuya ufaktan bir açıklık getirmenin sırası geldiğini düşünüyor ve Galatasaray Medical Park bünyesinde sezon sonunda yaşanan hareketlilikten kısa kısa özetlerle bahsedelim.

# Takım kaptanı Işıl Alben ile 1 yılı Avrupa opsiyonu toplamda 3 yıllık sözleşme imzalandı.
# Takımın önemli oyuncularından Bahar Çağlar'da sözleşmesini önümüzdeki günlerde uzatacak.
# Sezon başında transfer edilen Doneeka Hodges ve Gintare Petronyté takımdan gönderildi.
# Takımın süperstar ismi Sylvia Fowles ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.
# Bu sezon Avrupa'da kadın basketboluna damgasını vuran Alba Torrens ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.
# Sezon başında takımımıza katılan Melisa Can bugün bel fıtığı ameliyatı geçirdi.
# Spartak Moskova forması giyen Epiphanny Prince ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı fakat ortada resmi bir imza bulunmuyor.
# Tuğba Palazoğlu'nun Beşiktaş Cola Turka ile anlaşması gündemde fakat ortada resmi bir imza bulunmuyor.
# Seimone Augustus ile şuanda sözleşme yenilenmedi. Coach Ceyhun Yıldızoğlu transferlerin durumuna göre bu konuda talimat verecek.  Uzun lafın kısası, Seimone bu sene ikinci planda..

1 yorum:

  1. Ceyhun Hoca'yı anlamak zor.Seimone'un Galatasaray'da kalması için daha nasıl oynaması gerekiyordu. Seimone, twitter hesabından Galatasaray'da kalmak istediğini, ama henüz teklif gelmediğini yazmış. Bekleyerek elden kaçırırsak tek kabahatli Ceyhun Hoca olur. Ayrıca Ceyhun Hoca sezon boyunca bir tane bile düzgün set oynatmadı takıma. Oyuncular tamamen bireysel yeteneklerle birşeyler yapmaya çalıştılar. Bu nedenle Ceyhun Hoca'yla yola devam edilmemelidir. Zaten Tamika gelmeseydi bu sene fenere karşı maç kazanamayacaktık. Ayrıca geçen gün hürriyet gazetesine verdiği demeçle benim gözümde değeri kalmamıştır. Final serisinde şampiyonluğu fenerin hak ettiğini söyleyen ve hakemler hakkında tek kelime etmeyen bir koçun amacı bellidir:Fenerasyonu karşısına almamak. Ne de olsa milli takım antrenörü. Oyuncuların hakkını savunamayan bir antrenörün gözümde hiçbir değeri yoktur.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0