Prosedür tamamlandı, Arena bizim!

Zaten bizimdi aslında.. Amma velakin birileri hep sorun çıkartıyordu. Aslında daha evvelden yapılan kapı gibi sözleşme vardı, sonrasında o sözleşmede değişiklikler oldu. GSGM stadın kullanım bedeli için ilk başta 1 milyon dolar istedi, sonrasında sonundaki kur değişti. Ardından sponsorluk gelirlerine kafayı taktılar, sonrasında ondan da vazgeçtiler. Birileri sorun çıkaracaktı, belliydi. Aslantepe'ye bağlantı yolları tam olarak yapılmadı, duraksadı. 15 Ocak'ta gerçekleşen olaylar sonrasında bürokrasi yavaşladı, taraftara çile çektirildi.

Spor üzerinden siyaset yapmak bu ülkede serbest nasıl olsa. Görüşümüz ne olursa olsun, seçim öncesinde bu prosedürün tamamlanmasında art niyet aramak çok matah birşey olmasa gerek. Galatasaray 49 yıllığına stadın kullanım hakkını elde etti. Belli bir kira bedeli ödenecek sadece, her takımın ödediği meblağda.. Sponsorluk gelirlerinden, reklam anlaşmalarından herhangi bir pay yok. GSGM'nin Aslantepe'den gelen paraları amatör branşlara yatıracağız açıklaması da yalanın en büyüğü. Aslantepe olmasa amatör branşlar ölecek mi yani? Birileri acındırdı, demagoji yaptı. Galatasaray ise stadın 49 yıllık kullanım hakkını eline aldı. Bundan sonra stadyumda değiştirilecek herhangi birşey için kimseye hesap verilmeyecek. Koltuk düzeninden tutun, deplasman bölümünün olduğu yere, stadın dışına yapılacak tüm işlere..

Varyap Uzunlar AŞ işini bitirdikten sonra stadyumdan çıkacak. Sonrasında herşey Galatasaray'a kalacak. Aslında biraz akıllı ve cesaretli bir yönetim olsaydı o dönemlerde, bu gecikme nedeniyle ortalığı ayağa kaldırırdı. Galatasaray'ın 1 yılını çalanlar, bugün Galatasaray'dan para almak için Ali ile Cengiz'i aynı oyunda oynattılar. 

Türk sporuna ve camiamıza hayırlı olsun. Sayamacağımız kadar başarı kazanmak dileğiyle..

3 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0