STSL | Sessiz ve kederli..

Spor Toto Süper Lig'in 28.haftasında Galatasarayımız evinde Trabzonspor'u ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta Antalya deplasmanında rakibine farklı mağlup olan takımımız Türk Telekom Arena'da seyircisiz oynayacağı karşılaşmada ligde şampiyonluk yolunda 2 puan avantajla önde bulunan Trabzonspor ile karşılaşacak. Hedefsiz, amaçsız bir takımın karşısında hedefleri ve amacı olan bir takım olması; Galatasaraylı oyuncuların gelecek sezon adına şanslarını yaratmaları için asılacak olmalarının, Trabzonspor camiasının ise şampiyonluk için varını yoğunu ortaya koyacak olmalarının yanı sıra haftalardır yatmaktan, yatışlardan bahsedenlere de ders niteliğinde bir maç olacak gibi görünüyor. Maç öncesi iki takım hakkında son bilgiler, eksik ve sakat oyuncular, maç yorumu..


Kuşkusuz tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray hakkında artık kelimeler yetersiz kalıyor. Sezona başlarken şampiyonluk kelimelerinden bahseden bizler, bugünlerde "küme düşme" potasından bahsediyoruz. Elbette biraz abartı olacak ama Galatasaray 5 mağlubiyet daha alırsa küme düşme potasına girecek. Bir sezonda üç teknik direktör, devre arasında 10 oyuncu değişimi (giden-gelen) ve umutsuzluk dışında herhangi bir duygusu olmayan Galatasaray taraftarı.. Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığımız Medical Park Antalyaspor mağlubiyeti ile 27 hafta sonunda Galatasaray'ın karşısında yazan bilgiler şunlar oldu; 10 galibiyet, 3 beraberlik, 14 mağlubiyet, -8 averaj ve 13.sıra!

Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile kıyasıya bir mücadele içerisinde olan Trabzonspor, geçtiğimiz hafta rakibinin puan kaybetmesi sonrasında zirvede 2 puanlık avantaja sahip oldu. Ligin ikinci yarısına pek iyi başlamayan Şenol Güneş ve öğrencileri aradaki 9 puanlık farkın erimesine izin vermiş ve Fenerbahçe ile aynı puanda başabaş bir mücadeleye girmişti. Geçtiğimiz hafta evinde Konyaspor karşısında kazanan Trabzonspor geride kalan 27 hafta sonunda 63 puanla lider bulunuyor. 19 galibiyet, 6 beraberlik, 2 mağlubiyetin yanı sıra rakip fileleri 55 kez havalandıran Trabzonspor, kalesinde sadece 21 gol gördü. Ligin en az gol yiyen 2.takımı konumunda bulunan Bordo-mavili ekip 27 hafta sonunda ligin en az mağlubiyet gören takımı olarak mücadele ediyor.

Fenerbahçe derbisinde taraftarların sebebiyet verdiği saha olayları nedeniyle Türk Telekom Arena'da oynanacak olan karşılaşma seyircisiz olarak oynanılacak. Mücadeleyi Bünyamin Gezer yönetirken, Lig TV naklen yayınlayacak. Mücadelede forma giyemeyecek oyuncular şu şekilde;
Galatasaray: Lorik Cana, Hakan Balta, Milan Baros
Trabzonspor: Onur Kıvrak

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0