2011-2012 | Diana Taurasi

Gelecek sezon her alanda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray Medical Park'tan hamleler gelmeye devam ediyor. Kadrosunda bulunan Sylvia Fowles, Bahar Çağlar ve Işıl Alben ile sözleşmesini uzatan, Avrupa Kadınlar Ligi'nde "MVP" ödüllü Alba Torrens'i ve geçtiğimiz sezon WNBA'de yılın çaylağı seçilen Tina Charles'i renklerine bağlayan kadın basketbol takımımız, gelecek sezona dair bir hamle daha yaptı. Taraflı tarafsız herkesin beğenerek izlediği Diana Taurasi artık Galatasaray Medical Park forması giyecek.

Dünya üzerindeki tüm canlı türlerinin hayranlıkla izlediği 1.83 metre boyundaki Diana Taurasi, iki ve üç numaralı pozisyonlarda oynayabiliyor. Geçen sezonun bir bölümünde Fenerbahçe forması ile Euroleague’de maç başına 24.6 sayı, 5.4 ribaunt, 4.7 asist, Türkiye Ligi'nde maç başına 14.5 sayı, 5.1 ribaunt ve 4.1 asist ortalamaları ile oynayan Diana Taurasi'ye hoşgeldin diyor ve  Galatasaray'ımızda üstün başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0