A2 | Finaldeyiz..

Galatasaray A2 Takımı, A2 Ligi 1. Grup son hafta mücadelesinde Yeni Buca Stadı'nda Bucaspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen müsabakada Galatasaray, 55. dakikada Caner Öztel'in attığı golle 1-0 öne geçti. Uzatma dakikalarında Bucaspor'un penaltıdan attığı golle maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray A2 Takımı, A2 Ligi 1. Grup'ta 38 hafta süren maratonu zirvede bitirerek, 21 Mayıs 2011 Cumartesi günü oynanacak Türkiye Şampiyonası Finali'nde taraflardan biri olmaya hak kazandı.


2. Grup'ta aynı başarıya ulaşarak diğer finalist olan Kayseri Erciyesspor ile oynayacağımız maçın yeri ve saati daha sonra belirlenecek. Haftaya ligi zirvede bitirme şansını sürdürerek giren Turgutluspor ise Eskişehirspor deplasmanından 6-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Galatasaray A2 futbol takımı adını Türkiye Şampiyonası'nda finale yazdırmayı başarırken Turgutluspor ligi 2.sırada tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0