2011-2012 | Dragan Nesic

Geçtiğimiz sezon Medical Park ile sponsorluk anlaşması imzalayarak önemli bir atılım yapan Galatasaray kadın voleybol şubesi bu sene adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor. Son 2 sezondur takımın antrenörlüğünü yapan Gökhan Germen ile yollarını ayıran Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı takımın başına Sırp antrenör Dragan Nesic'i getirmek için yoğun bir çaba sarfediyor. Sırp antrenör ile her konuda anlaşan Galatasaray Medical Park kadın voleybol şubesi yakın zamanda transferi resmiyete dökmeyi planlıyor.

Daha evvel Bulgaristan A milli takımı ve İtalya'nın Spes Conegliano takımının antrenörlüğünü yapan 1970 doğumlu deneyimli antrenör 2009 yılında Challenge Cup'ı kazanma başarısını göstermişti. İlk antrenörlük deneyimini 24 yaşında Sırbistan takımlarından Crvena Zvezda takımı ile yaşayan Dragan Nesic, daha sonra Yugoslavya milli takımında altyapıda görev aldı. 2007-2010 yılları arasında Bulgaristan milli takımını çalıştıdan Sırp antrenör, 2010-2011 sezonunda Spes Conegliano takımının başına geçti. Hırslı, kazanma arzusu yüksek ve disiplinli yapısı ile bilinen Dragan Nesic; maç içerisinde sergilediği sempatik tavırlar ile taraftarların dikkatini çekiyor.

Dragan Nesic'in göreve getirilmesine dair resmi açıklamanın bu ay içerisinde gelmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0