2011-2012 | Rosir Calderon Diaz

Galatasaray'da seçim rüzgarları eserken amatör branşlar olarak nitelendirilen basketbol ve voleybolda adeta kıyamet kopuyor. Geçtiğimiz sezon takıma sponsor olan Medical Park'ın desteğini alarak bu sezon transfere hızlı bir giriş yapan Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı gelecek sezon ligde söz sahibi takımlardan birisi olabilmek için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Kübalı oyuncu Rosir Calderon Diaz ile görüşen kadın voleybol takımımız bu transferde önemli yol katetmiş durumda..

Geçtiğimiz sezon ortasında 18 aylık doğum izni sonrasında Voléro Zürich takımı ile sözleşme imzalayarak voleybola geri dönen Kübalı oyuncu Calderon Diaz alanında dünyanın en iyi oyuncusu olarak gösteriliyor. 26 yaşında ki Kübalı oyuncu 1.91 boyunda olmasına rağmen smaç yüksekliğinde 3.30'a kadar çıkabiliyor. Blok üzerinden vurduğu smaçlar ile tanınan Calderon Diaz Küba milli takımı ile katıldığı 2005 Dünya Grand Prix’si, 2006 Dünya Şampiyonası ve 2008 Pekin Olimpiyatları’nda ‘en iyi smaçör’ ödülüne layık görüldü.

Kübalı yıldız oyuncu Calderon Diaz transferinin önümüzdeki günlerde resmi siteden açıklanması ve sonlandırılması bekleniyor.

1 yorum:

  1. Müthiş. Tanıyorum harika bir oyuncu. Zaten bu kadar başarılı bir oyuncuyu tanımamak kayıptır. Daha ne olsun Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'da oynayan Glinka kadar iyi hatta daha iyi bile olabilir. Üstelik Glinka 32 bu 26 yaşında.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0