34.Başkan Ünal Aysal..

Herkesin merakla beklediği 14 Mayıs Olağanüstü Seçimli Genel Kurul bugün gerçekleştirildi. Galatasaray Lisesi'nde saat 10:00'da başlayan oy verme işlemleri tam 5 saat sürdü. Saat 15:00'da kapatılan sandıklar, divan başkanının seçimin bittiğini ilan etmesiyle salona getirildi. Yaklaşık 6 saatlik sayımın ardından 2998 oy ile Galatasaray tarihinde oy rekoru kırarak Ünal Aysal, kulübümüzün 34.başkanı oldu. Blog ekibimizin gün boyunca Galatasaray Lisesi'nden yaptığı canlı yayın ile bizlerde bir ilki gerçekleştirmiş bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Galatasaray Lisesi ve Tevfik Fikret Salonu'nda seçimi takip eden ve canlı yayınlayan tek blog olarak yerimizi almıştık. Seçim gününe dair fotoğrafları buradan bulabilirsiniz.


Dün gerçekleştirilen seçimde her sandıktan minimum 106 oy alan Ünal Aysal, seçimde 1. ve 22. sandıkta 106 oy alarak seçimde ki en az oyunu aldı. 5.sandıkta 148 oy alan Ünal Aysal, 20.sandıkta da 142 oy alarak seçimde en yüksek rakama ulaşmayı başardı. Bunun yanı sıra toplamda 2998 oy ile Galatasaray tarihinde rekor kıran Ünal Aysal, seçimde en yakın rakibi Turgay Kıran'a 2425 oy fark atarak başkanlık yarışını kazanmayı başardı. Seçimlerde 573 oy alan Turgay Kıran ise sandıklarda en yüksek oyunu 8 ve 10.sandıkta 34 oy ile elde ederken, en az oyunu ise 20.sandıkta elde etti. Başkan adaylarından Mehmet Helvacı ise toplamda 397 oy alarak seçimde beklenenden çok uzakta kaldı. Seçimde kendi adına en yüksek oyu 25 oy ile 11.sandıkta ulaşan Mehmet Helvacı, seçimde en düşük oyu ise 17.sandıkta aldığı 5 oy ile elde etti. Sandık sayısının 24 olduğu seçimde Mehmet Helvacı, 17.sandıkta aldığı 5 oyun yanı sıra 3.sandıkta da 9 oy elde etti. Böylece Mehmet Helvacı, seçimde sandıklarda en az oy alan başkan adayı oldu.

"Dünya çapında başarıda süreklilik" sloganı ile yola çıkan Ünal Aysal, rekor kırarak başkan oldu. Seçim sonrası teşekkür konuşmasında saatler 20:45'i göstermesinin yanı sıra bir başka tesadüf ise Ünal Aysal'ın 15.sandık sonunda başkanlığı garantilemesiyle ortaya çıktı. 15.sandık sonunda 1905 oya ulaşan Ünal Aysal, matematiksel olarak başkanlığını garantilemiş ve seçimlerin resmen sonuçlanmasını beklemeye başlamıştı. Teşekkür konuşmasında tüm üyelere teşekkür edenÜnal Aysal, bir önceki başkan ve yönetim kuruluna da tüm genel kurul önünde teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Ünal Aysal teşekkür konuşmasını bitirirken  "Sizlere tek bir vaadde bulunacağım. Başarı, başarı, başarı." diyerek sözlerini tamamladı.

Ünal Aysal ve ekibini seçimlerde ki başarısından ötürü tebrik ediyor ve bu seçimlerin tüm camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Seçimle ilgili detaylı bir  "Seçim Günlüğü" yazımız ilerleyen günlerde sayfamızda olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0