Omuz kırılmış, çıkmış.. Kimin umrunda?

17 Mayıs 2000, yer Kopenhag. Galatasaray tarihinin en büyük başarısı için sahada mücadele ediyor. Arsenal kaleye akın akın gelirken, uzatma bölümünün ilk yarısının ardından Bülent Korkmaz omuzunda ciddi bir ağrı hissediyor. Çağırıyor kulüp doktorunu, anlatıyor. Zaten maç sırasında da ağrısı olmuştu, artmıştı dakikalar geçtikçe..

Kaptan hakeme itiraz ede ede, bağıra çağıra sahanın ortasında yaptırıyor bandajını, sonra sanki hiç sakatlanmamış gibi oyuna devam ediyor. Maç sonunda farkında bile değil ne olduğunun. Omuz çıkmış mı, kırılmış mı, kopmuş mu yoksa, umurunda değil dünya. Galatasaray tarihinin en büyük başarısına kaptan olarak tanıklık etmiş, imzasını atmış. 19 yıl formasını terlettiği, gençliğinden beri oynamak için hayaller kurduğu takımı Avrupa'nın en büyüğü olmuş. Kim takar ki çıkan omuzu, kırılan kolu? Hani hep deriz ya Galatasaray'da kol kırılır yen içinde kalır diye. Cengaverin o gün omuzu kırıldı, sahada kaldı..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0